Online programma’s voor Gezond Afvallen

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Intermittent Fasting Kuur 

Bereik een geweldige DOORBRAAK in je gewicht met de Intermittent Fasting Kuur.

Intermittent Fasting is ‘de wetenschappelijke doorbraak van de eeuw’. Combineer Intermittent Fasting met Low Carb Clean Eating, zoals in deze Kuur, en je valt af in de turbo-stand…

Meer over de Intermittent Fasting Kuur
10 Dagen Detox Kuur

10 Dagen Detox Kuur

Wil je je lichaam ontgiften? Je vetverbranding activeren en weer energie voelen? Doe dan de nieuwe 10 Dagen Detox Kuur.

Als je last hebt van gewichtstoename, moeheid, mist in je hoofd, slecht slapen of sombere buien, dan is je lichaam mogelijk uit balans door een stapeling van toxische stoffen. Behandel deze symptomen op een natuurlijke manier met de 10 Dagen Detox Kuur…

Meer over de 10 Dagen Detox Kuur

Blije Darmen

*** Ontdek hoe je je buik gezonder maakt ***
Heb je een opgezette buik, diarree of obstipatie? Heb je last van winderigheid of het prikkelbare darmsyndroom? Ontdek wat het nieuwe boek Blije Darmen voor jou kan betekenen…

Meer over Blije Darmen

Buikvet Burner Programma

Wil je in GEZOND AFVALLEN en je BUIKVET WEGWERKEN? Doe dan mee met het Buikvet Burner Programma…

Pak het nu GOED aan en ontdek hoe je blijvend je buikvet verbrandt met het Buikvet Burner Programma. Je krijgt lekkere, makkelijke eetschema’s, oefeningen voor thuis, duidelijke voedingslessen op video en persoonlijk advies op je eigen voedingsdagboek. Je begint als snel met gezond afvallen. Je lichaam is het waard!

Meer over het Buikvet Burner Programma

Bruisen van Energie

Het “Bruisen van Energie” Plan is een totaalplan om in een week je energie te verdubbelen. Een geweldig bijkomend effect is dat je geheugen verbetert en dat je je vetverbranding activeert.

Om te beginnen… in het “Bruisen van Energie” Plan geef ik je de nieuwste inzichten op het gebied van het verdubbelen van je energie. We kijken dan naar de ‘hele mens’ Dus het gaat dan niet alleen over wat je eet, en hoe je beweegt, maar ook over je bioritme, je slaapgewoontes, blauw licht, de momenten waarop je water drinkt, de momenten waarop je eet en je mitochondriën.

Meer over het Bruisen van Energie Plan
Fit & Fabulous Kuur

Fit & Fabulous Kuur voor vrouwen in de overgang

Ben je in de overgang? Merk je dat je een ‘zwembandje’ krijgt en minder energie hebt? Dan is de Fit & Fabulous Kuur iets voor jou! Ervaar hoe je weer lekker in je kleren past en energie voelt.

Meer over de Fit & Fabulous Kuur

Bikini Body Kuur

Met de Bikini Body Kuur kun je extra snel op een natuurlijke manier afvallen. Zodat je lekker in je zomerkleren past. Ook geschikt als voorbereiding voor je vakantie of voor een speciale gelegenheid.

Meer over de Bikini Body Kuur

Sportvastenkuur

Wil je je lichaam een nieuwe impuls geven en je vetverbranding activeren? Snel 3 tot 6 kilo vet kwijt raken en je fitter voelen? Dan is de 10-daagse Sportvastenkuur misschien iets voor jou…

Meer over de Sportvastenkuur

Vegan Switch

De Vegan Switch is speciaal ontwikkeld door de Sportvastenorganisatie (Fittergy), gericht op ontgiften en afvallen…

Meer over de Sportvastenkuur
Persoonlijk Traject met Inge van Haselen

Persoonlijke Traject

Wil je liever 1-op-1 begeleiding? Bijvoorbeeld omdat je een drukke baan hebt, met specifieke gezondheidsklachten kampt of zo snel mogelijk maximaal resultaat wilt? Doe dan een Persoonlijk traject met Inge!

  • Persoonlijke begeleiding van Inge van Haselen
  • Keuze uit meerdere Persoonlijke Trajecten
  • Optioneel: inclusief Sportvasten, Personal Training of een Detox Kuur op maat

Het Persoonlijke Traject is de kortste route naar maximaal resultaat. Bereik nu echt een doorbraak…

Meer over het Persoonlijke Traject

Kan je niet beslissen wat het beste is voor jou?

Vaak is het moeilijk zelf te kiezen welk programma het beste is voor jou. Kom je er niet uit? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier met wat meer informatie over jezelf en wat je doelstelling is. Dan denk ik met je mee! Kijk ook op Veelgestelde Vragen.