Programma’s voor Gezond Afvallen

MAAK HIERONDER JE KEUZE

1. 10 Dagen Detox Kuur

Wil je je lichaam ontgiften? Je vetverbranding activeren en weer energie voelen? Doe dan de nieuwe 10 Dagen Detox Kuur.

Als je last hebt van gewichtstoename, moeheid, mist in je hoofd, slecht slapen of sombere buien, dan is je lichaam mogelijk uit balans door een stapeling van toxische stoffen. Behandel deze symptomen op een natuurlijke manier met de 10 Dagen Detox Kuur…

Meer over de 10 Dagen Detox Kuur

2. Buikvet Burner Programma

Wil je in GEZOND AFVALLEN en je BUIKVET WEGWERKEN? Start dan vandaag nog met het Buikvet Burner Programma…

Pak het nu GOED aan en ontdek hoe je blijvend je buikvet verbrandt met het Buikvet Burner Programma. Je krijgt lekkere, makkelijke eetschema’s, oefeningen voor thuis, duidelijke voedingslessen op video en persoonlijk advies op je eigen voedingsdagboek. Je begint als snel met gezond afvallen. Je lichaam is het waard!

Meer over het Buikvet Burner Programma

Bikini Body Kuur 2D

3. Bikini Body Kuur

Wil je een paar kilo afvallen? Weer lekker in je vel zitten en je fit voelen? Doe dan nu de Bikini Body Kuur.

  • OP EEN NATUURLIJKE MANIER AFVALLEN
  • JE SUIKERVERSLAVING VERDWIJNT
  • JE PAST WEER LEKKER IN JE KLEREN

Meer over de Bikini Body Kuur

4. Fit & Fabulous Kuur voor vrouwen in de overgang

Ben je in de overgang? Merk je dat je een ‘zwembandje’ krijgt en minder energie hebt? Dan is de Fit & Fabulous Kuur iets voor jou! Ervaar hoe je weer lekker in je kleren past en energie voelt.

Meer over de Fit & Fabulous Kuur

Health Boost Programma

5. Health Boost Programma

Bereik nu echt een doorbraak, ondanks je drukke baan of je drukke leven met het Health Boost Programma.

  • Persoonlijke begeleiding van Inge van Haselen
  • Individueel of in een groep
  • Inclusief Sportvasten

Het Health Boost Programma is bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen met een drukke, verantwoordelijke baan en een druk sociaal leven. Zonder poespas, gericht op resultaat.

Ook als je mij graag persoonlijk wilt spreken en speciale aandachtspunten hebt in je gezondheid is het Health Boost Programma geschikt voor jou.

Meer over het Health Boost Programma

Fittergy Sportvasten

6. Sportvasten

De Sportvastenkuur is een intensieve tiendaagse kuur voor sportieve mensen die van een uitdaging houden. Je lichaam maakt de switch van suiker- naar vetverbranding. Je vetverbranding blijft ook na de kuur hoog.

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! De resultaten variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Nu tijdelijk inclusief één van de Gezonde Lifestyle eboeken en een Persoonlijk Voedingsadvies (ter waarde van € 120,00).

Meer over de Sportvasten Kuur

8. Persoonlijk Voedingsadvies

Problemen met je spijsvertering? Weet je niet waardoor je aankomt? Wil je anders gaan eten? Je voeding is een belangrijke bouwsteen van je gezondheid. Mijn ervaring is dat de meeste mensen veel winst kunnen halen door de principes van Clean Eating te leren toepassen. Daar kan ik je bij helpen.

Soms zijn twee voedingssessies al voldoende om je op het goede spoor te zetten. Soms is een wat langer traject beter, als je echt gewoontes wilt veranderen en echt jouw doorbraak wilt maken naar de Gezonde Lifestyle. Laat voeding je medicijn zijn.

Meer over het Persoonlijk Voedingsadvies

Kan je niet beslissen wat het beste is voor jou?

Vaak is het moeilijk zelf te kiezen welk programma het beste is voor jou. Kom je er niet uit? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier met wat meer informatie over jezelf en wat je doelstelling is. Dan denk ik met je mee! Kijk ook op Veelgestelde Vragen.