Programma’s voor Gezond Afvallen

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Online: programma’s voor thuis
Persoonlijk: Voeding, Training, Sportvasten

Online: programma’s voor thuis

1. 10 Dagen Detox Kuur

Wil je je lichaam ontgiften? Je vetverbranding activeren en weer energie voelen? Doe dan de nieuwe 10 Dagen Detox Kuur.

Als je last hebt van gewichtstoename, moeheid, mist in je hoofd, slecht slapen of sombere buien, dan is je lichaam mogelijk uit balans door een stapeling van toxische stoffen. Behandel deze symptomen op een natuurlijke manier met de 10 Dagen Detox Kuur…

Meer over de 10 Dagen Detox Kuur

2. Buikvet Burner Programma

Wil je in GEZOND AFVALLEN en je BUIKVET WEGWERKEN? Start dan vandaag nog met het Buikvet Burner Programma…

Pak het nu GOED aan en ontdek hoe je blijvend je buikvet verbrandt met het Buikvet Burner Programma. Je krijgt lekkere, makkelijke eetschema’s, oefeningen voor thuis, duidelijke voedingslessen op video en persoonlijk advies op je eigen voedingsdagboek. Je begint als snel met gezond afvallen. Je lichaam is het waard!

Meer over het Buikvet Burner Programma

Bikini Body Kuur 2D

3. Bikini Body Kuur

Wil je een paar kilo afvallen? Weer lekker in je vel zitten en je fit voelen? Doe dan nu de Bikini Body Kuur.

  • OP EEN NATUURLIJKE MANIER AFVALLEN
  • JE SUIKERVERSLAVING VERDWIJNT
  • JE PAST WEER LEKKER IN JE KLEREN

Meer over de Bikini Body Kuur
Fit & Fabulous Kuur voor vrouwen in de overgang

4. Fit & Fabulous Kuur

Ben je in de overgang? Merk je dat je een ‘zwembandje’ krijgt en minder energie hebt? Dan is de Fit & Fabulous Kuur iets voor jou! Ervaar hoe je weer lekker in je kleren past en energie voelt.

Meer over de Fit & Fabulous Kuur

Kan je niet beslissen wat het beste is voor jou?

Vaak is het moeilijk zelf te kiezen welk programma het beste is voor jou. Kom je er niet uit? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier met wat meer informatie over jezelf en wat je doelstelling is. Dan denk ik met je mee! Kijk ook op Veelgestelde Vragen.

Persoonlijk: voeding, training, sportvasten

Wil je liever een persoonlijk advies of persoonlijke begeleiding van Inge? Dat kan! Als Health Coach en Personal Trainer houdt Inge praktijk in het Centrum van Amsterdam; daarnaast kun je ook advies, Sportvasten en Health Coaching op afstand volgen, als je bijvoorbeeld in het buitenland zit.

Inge baseert haar aanpak op een combinatie van haar jarenlange ervaring met voeding en training, haar eerdere carriere in het zakenleven en haar Amerikaanse opleidingen voor Health Coaching, Nutrition en Personal Training. Deze persoonlijke aanpak kan je leven veranderen! Het is de snelste route naar een gezonde leefstijl boordevol energie.

Je begint met een intake-consult waarin Inge met jou je gezondheidsgeschiedenis, je wensen en de beste aanpak bespreekt. Misschien is één sessie al voldoende, misschien ga je een wat langer traject in. De keus is aan jou en Inge zal er alles aan doen jou te helpen je doelen te bereiken. Je lichaam is het waard!

Fittergy Sportvasten

1. Sportvasten

De Sportvastenkuur is een intensieve tiendaagse kuur voor sportieve mensen die van een uitdaging houden. Je lichaam maakt de switch van suiker- naar vetverbranding. Je vetverbranding blijft ook na de kuur hoog.

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! De resultaten variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Nu tijdelijk inclusief één van de Gezonde Lifestyle eboeken en een Persoonlijk Voedingsadvies (ter waarde van € 120,00).

Meer over de Sportvasten Kuur

2. Persoonlijk Voedingsadvies

Problemen met je spijsvertering? Weet je niet waardoor je aankomt? Wil je anders gaan eten? Je voeding is een belangrijke bouwsteen van je gezondheid. Mijn ervaring is dat de meeste mensen veel winst kunnen halen door de principes van Clean Eating te leren toepassen. Daar kan ik je bij helpen.

Soms zijn twee voedingssessies al voldoende om je op het goede spoor te zetten. Soms is een wat langer traject beter, als je echt gewoontes wilt veranderen en echt jouw doorbraak wilt maken naar de Gezonde Lifestyle. Laat voeding je medicijn zijn.

Meer over het Persoonlijk Voedingsadvies

Health Coaching - Totaalaanpak om het BESTE uit je leven te halen

3. Health Coaching

Het Health Coaching Programma is een persoonlijke totaalaanpak voor iedereen die gezonder wil gaan leven, om zo het maximale uit jezelf en uit je leven te halen. Vaak gekozen door drukke managers en ondernemers (m/v) die er goed uit willen zien en maximaal willen presteren. Ook is dit het beste programma voor mensen met gezondheidsklachten die ECHT hun leefstijl willen veranderen. Inge is opgeleid tot Integrative Nutrition Health Coach.

Meer over Health Coaching

4. Personal Training voor vrouwen

Wil je echt goed en effectief trainen? Zodat je weer energie voelt en er beter uit gaat zien? Dan is Personal Training iets voor jou!

Je hebt een “stok achter de deur” en je weet zeker dat je op de goede manier traint volgens de nieuwste inzichten. Je leert de juiste technieken en haalt maximaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Trainen met Inge als personal trainer is niet te vergelijken met groepslessen of zelf oefeningen doen. Je niveau gaat met sprongen vooruit en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

Inge ontwikkelt een goed, gevarieerd en persoonlijk trainingsprogramma voor je en zal je tijdens de sessies 1-op-1 begeleiden. Je kunt je trainingen al dan niet combineren met Clean Eating voedingsadvies, voedingsschema’s en Health Coaching.

Meer over Personal Training

Kan je niet beslissen wat het beste is voor jou?

Vaak is het moeilijk zelf te kiezen welk programma het beste is voor jou. Kom je er niet uit? Stuur me dan even een bericht via het contactformulier met wat meer informatie over jezelf en wat je doelstelling is. Dan denk ik met je mee! Kijk ook op Veelgestelde Vragen.

INGE VAN HASELEN | SHOP

Begin NU met Gezond Afvallen

Ontdek hoe je gezond afvalt met de programma’s en boeken van Inge van Haselen, ontworpen voor snel resultaat.

VAL GEZOND AF
Bekijk de programma’s

Buikvet Burner Programma- Hoe je afvalt - Inge van Haselen

GEZOND AFVALLEN?

Wil je gezond afvallen en je weer fit voelen? Dan is het Buikvet Burner Programma iets voor jou! Niet alleen om af te vallen, maar ook als je diabetes-2, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of een trage schildklier hebt...

BEGIN MET AFVALLEN >>
"Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee." ~ Ilonka
"Ik wil nog even meedelen, dat mijn bloeddruk weer helemaal normaal is, zo ook mijn cholesterol van 7.2 terug naar 5.2. Mijn vet percentage 30% gedaald tot 26.8." ~ Paula
"De recepten zijn erg lekker en worden ook door mijn man gewaardeerd." ~ Gonny

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.