Vraag en Antwoord

Ik wil een persoonlijk traject, kan dat bij Inge?

Ja. Speciaal hiervoor heeft Inge Persoonlijke Trajecten ontwikkeld. Met voedingsschema’s, Health Coaching en de complete Sportvastenkuur. Hiermee haal je in 6 weken maximaal resultaat. Je vindt hier meer informatie: Volg een kort Persoonlijk Traject bij Inge.

Kan ik Inge ook persoonlijk spreken voor een consult?

Ja, je kunt Inge ook persoonlijk spreken voor een consult! Afhankelijk van je wensen heeft Inge meerdere mogelijkheden. Kijk eens bij deze opties: Persoonlijk Consult.

Ik heb last van mijn knie, kan ik toch meedoen aan de programma’s?

Ja, waarschijnlijk wel. Veel mensen die bij mij komen hebben last van hun knie, schouder, heup of een andere blessure. Als je lichamelijke beperkingen hebt is het juist extra belangrijk om zo gezond mogelijk te gaan eten! Alle boeken en programma’s van Inge van Haselen zijn juist heel geschikt voor jou.

De programma’s bevatten ook oefeningen. Als je het trainingsgedeelte niet of niet volledig mee kunt doen, zul je toch heel veel profijt hebben van het programma. Afhankelijk van je klachten is het in de meeste gevallen wel mogelijk om aangepast te trainen. Heb je last van je armen of schouders? Dan zou je bijvoorbeeld wel het onderlichaam kunnen trainen en vice versa.

Verder is het aan te raden om onder begeleiding te gaan trainen van een goede fysiotherapeut of een personal trainer in de sportschool. Hij of zij kan je bewegingsuitslag zien en een trainingsschema op maat voor je maken, rekeninghoudend met je klacht. Zo kun je toch op jouw niveau trainen en voorkom je blessures.

Ik ben gluten-/lactose-intolerant. Kan ik dan toch meedoen aan de programma’s?

Ja. De receptenboeken en programma’s van Inge van Haselen zijn gluten- en lactosevrij.

Ik heb schildklierklachten. Kan ik dan toch meedoen met de programma’s?

Ja. Als je schildklierklachten hebt, is het juist erg belangrijk om zo gezond mogelijk te gaan eten. Daar kunnen onze boeken en programma’s je bij helpen. Van het Buikvet Burner Programma hebben we zelfs een speciale schildkliervriendelijke versie. Lees hier wat je kunt doen bij schildklierklachten…

Ik heb diabetes. Kan ik toch meedoen aan de programma’s?

Ja. Het is juist heel belangrijk zo gezond mogelijk te gaan eten als je diabetes hebt. Hoe eerder je daarmee begint hoe beter. Alle boeken en programma’s van Inge van Haselen zijn hiervoor heel geschikt. Lees ook:  Als je lichaam signalen afgeeft…

Ik heb het heel erg druk. Is dat te combineren met deze lifestyle?

Juist als je het heel druk hebt, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Inge heeft veel klanten die grote bedrijven leiden en ook nog een gezin runnen. Het gaat er dan juist om dat je gezond leeft en aan je gezondheid en conditie werkt, anders hou je het juist niet vol. Dan heb je steeds minder energie en loop je kans op allerlei nare kwalen.

Het belangrijkste is dat je je geduld bewaart en rustig stap voor stap je gewoontes gaat veranderen. Stel je mindset zo in dat je het gaat halen. In het begin kost het even wat inspanning, maar dat haal je er dubbel en dwars uit omdat je straks weer veel meer energie hebt en er strakker en fitter uit ziet!

Is Clean Eating duur?

Clean eating hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt ? Als je niet te veel geld kunt uit geven, koop dan groente van het seizoen op de markt of bij een goede groenteboer. Zelf nemen we biologisch, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Met normale seizoensproducten van de markt kan je al een heel eind komen en dan ben je juist goedkoper uit, dan met al die fabrieksproducten uit de supermarkt. Onze ervaring is dat iets “duur” vinden, ook vaak te maken heeft met waar je je prioriteit legt. Vaak is er wel geld voor een flatscreen, een vakantie of de nieuwste smartphone, maar niet voor gezonde voeding ?

Zijn de recepten moeilijk?

De recepten zijn heel makkelijk om te maken. De meeste recepten heb je binnen een half uur klaar. Het is wel zo dat je er even in moet komen en even moet wennen aan het doen van de boodschappen. Als je 2x per week al je boodschappen doet ben je efficient bezig en heb je altijd iets gezonds in huis. Als je dan bijvoorbeeld broccoli maakt (4 minuten stomen), met quinoa (14 minuten zacht koken) en wat kipfilet (10 minuten bakken), dan ben je ruim binnen een half uur helemaal klaar.

Wat is het verschil tussen de Fit & Fabulous Kuur en de Bikini Body Kuur?

De Fit & Fabulous Kuur is speciaal gericht op vrouwen in de overgang. Met menu’s die in deze fase van je leven goed zijn en extra informatie over de veranderingen in je hormoonhuishouding. Heb je last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers, aankomen en vermoeidheid? Dan is de Fit & Fabulous Kuur voor jou de beste keus.

Wil je snel en verantwoord een aantal kilo’s afvallen met een kant-en-klaar schema? Volg dan de Bikini Body Kuur.

Wat is het verschil tussen de Bikini Body Kuur en het Buikvet Burner Programma?

Met beide programma’s begin je direct met afvallen. Maar de aanpak is verschillend. Het hangt van je persoonlijke voorkeur en doelstellingen af welke keus je het beste kunt maken:

De Bikini Body Kuur is een kant-en-klare kuur van drie weken met menu’s, oefeningen en mindsettips. Je volgt van dag tot dat het schema en valt op een verantwoorde manier zoveel mogelijk af. Dus wil je even de touwtjes aanhalen en snel wat kilo’s kwijt raken, doe dan de Bikini Body Kuur.

Met het Buikvet Burner Programma begin je ook direct met afvallen, maar je gaat nog een aantal stappen verder, zodat je voor de rest van je leven weet hoe je je resultaat vasthoudt. Je krijgt voedingsles op video, je leert je eigen weekmenu maken en je krijgt je eigen online voedingsdagboek. Zo ontdek je waar jouw valkuilen zitten en hoe je gezonde keuzes maakt. Inge of iemand uit haar team geeft je persoonlijk feedback, dat werkt super motiverend en geeft je veel zekerheid!

Wat is het verschil tussen de receptenboeken?

Inge heeft 4 receptenboeken. Het Gezonde Lifestyle Receptenboek is Inge’s eerste receptenboek. Als je kennis wilt maken met clean eating is dit de beste start met ontbijten, lunches, snacks en avondmaaltijden.

Op veler verzoek heeft Inge daarna een tweede receptenboek uitgebracht waarin ze ook haar nieuwste inzichten heeft verwerkt, dit is Je Body In Balans. Dit boek gaat nog een stapje verder en bevat ook smoothies. Beide boeken zijn prima los van elkaar te gebruiken en ook samen.

Het derde receptenboek is Voorbij de Weegschaal. Dit receptenboek bevat alleen vegetarische recepten en is met name geschikt als je al wat meer kennis en ervaring hebt met clean eating. De recepten uit Voorbij de Weegschaal zijn ook een goede aanvulling op de andere twee receptenboeken.

Het vierde boek is Blije Darmen, speciaal ontwikkeld om je buik gezonder te maken, inclusief een voedingsschema voor twee weken!

Waar haal ik mijn calcium uit als ik geen zuivel meer neem?

Calcium uit zuivel wordt slecht opgenomen door het lichaam. Je kan calcium veel beter uit andere bronnen halen. Donkergroene bladgroenten zijn bijvoorbeeld rijk aan calcium. Daarnaast word calcium uit donkergroene bladgroenten heel goed opgenomen door het lichaam.

Lees ook:  Moet je extra calcium slikken in de overgang?

Lees ook:  Hoe gezond is melk en wat kun je als alternatief nemen?

Krijg ik een jodiumtekort als ik geen brood meer eet?

Veel mensen denken dat ze te weinig voedingsstoffen, zoals jodium, binnen krijgen als ze geen brood meer eten. Maar je kan je voedingsstoffen veel beter uit andere voedingsmiddelen halen. Jodium kun je bijvoorbeeld beter halen uit zeewier, groenten, uien, vis en schaaldieren. Wanneer je goed clean eet en voldoende varieert dan krijg je voldoende voedingsstoffen binnen, ook jodium.

Ik heb een product besteld, maar nog niets ontvangen. Wanneer ontvang ik mijn product?

Bedankt voor je aankoop en excuses dat je nog niets hebt ontvangen. Stuur even een email naar [email protected], dan ontvang je het product zo snel mogelijk.

Kan ik een product ook bestellen via overschrijving?

Ja, dat kan! Dit zijn de gegevens:

Rekening: NL77 BUNQ 2044 0014 97 t.n.v. BODY COACHES

Stuur na je overschrijving een email naar [email protected] met daarin de melding dat je een overschrijving hebt uitgevoerd, dan ontvang je het product zo snel mogelijk.

Zijn de receptenboeken in de boekhandel te koop?

De receptenboeken zijn alleen verkrijgbaar via onze website. Al onze boeken koop je als ebook, die je kunt lezen op je telefoon, iPad en computer. Dit werkt superhandig! Je hebt de recepten en boodschappenlijsten altijd bij je en kunt zelf pagina’s printen als dat nodig is.

Ook ontvang je gratis de updates. Daarnaast kun je een zogeheten printversie. Al onze producten zijn digitaal. De kennis op het gebied van voeding ontwikkelt zich snel en als je eenmaal een product hebt gekocht ontvang je gratis de updates en kun je per email je vragen stellen.

Je kunt wel extra een printversie bijbestellen, sommige mensen vinden dat prettig. Je ontvangt dan de printversie ingebonden in een metalen ringband met een stevige in je brievenbus. De voorkant is in kleur, de binnenkant in zwart/wit.

Ik heb voedselallergieën. Kan ik dan toch meedoen met de programma’s?

Ja, dat kan zeker. Veel mensen die bij mij komen hebben last van voedselallergieën. Het is vaak het gevolg van een ongezonde of ongebalanceerde leefstijl. Als je allergieen hebt, kun je kiezen uit een van de andere recepten of je kunt een vervangend ingrediënt nemen.

Weet je niet wat je als vervanging kunt nemen? Stuur dan even een mail naar [email protected], dan helpen we je op weg.

Ik lust heel veel niet. Kan ik dan toch meedoen met de programma’s?

Ja, natuurlijk. Als je iets niet lust kunnen we je een alternatief aanbieden.

Wel is het zo, dat “iets niet lusten” meestal een kwestie van mindset en gewoonte is. De meeste mensen die mee doen aan onze programma’s of onze receptenboeken, lusten na een paar weken “alles”. Je smaak heeft een paar weken nodig om te veranderen en weer in balans te raken.

Vooral als je uit een ongezonde leefstijl komt is het een geweldige ervaring te merken dat je smaak weer terug komt.

We merken dat mensen die in het begin heel veel niet lusten, vaak een mentale blokkade hebben. Daar helpen we je overheen als je daar voor open staat.

Staat jouw vraag er niet bij?

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Stel je vraag via onze klantenservice.

Buikvet Burner Programma
Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
7 Gouden Voedingstips
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven