Hoe verbrand je het meeste buikvet?

Wil je zo snel mogelijk je buikvet verbranden op een gezonde manier? Begin dan met het aanpassen van je voeding, zoals ik uitleg in Je Body In Balans.

Wil je nog sneller resultaat? Ga dan ook meer bewegen op een slimme manier, zodat je in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk buikvet kwijt raakt. Vandaag geef ik je een tip voor een training die maar 4 minuten duurt en die je thuis kunt doen. Bekijk de video…

Maximale verbranding in een paar minuten

Over buikvet verbranden bestaan veel misverstanden. Zo zie ik nog steeds mensen urenlang op een loopband of crosstrainer staan en steeds maar in hetzelfde tempo doorgaan. Dat is helemaal niet nodig, het kan veel sneller en effectiever! In de video leg ik je uit hoe je dat doet.

Tabata kan je leven veranderen

In de video leg ik uit hoe je in vier minuten maximaal beweegt om je buikvet te verbranden en je conditie te verbeteren. Ben je geinspireerd en wil je ook zo snel mogelijk je buikvet gaan verbranden? Begin dan met de Tabata-training die ik je in de video uitleg. Bouw het rustig in je eigen tempo op en zet door. Je zult al snel merken dat je taille smaller wordt en je kleren losser zitten.

Combineer Tabata met het beste ontbijt, de beste lunch en de beste avondmaaltijd om maximaal buikvet te verbranden

Ben je iemand die voor het maximale gaat? Wil je precies weten wat je het beste voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd kunt eten om maximaal vet te verbranden? Doe dan naast de Tabata 4 weken het Buikvet Burner Programma. Je ontdekt op basis van de complete menu’s, recepten en oefeningen voor thuis hoe je eet en beweegt om zo snel mogelijk je buikvet te verbranden en weer fit die trap op te lopen.

Je zult je beter voelen dan ooit en de mensen om je heen zullen als snel vragen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen.

Groetjes,
Inge

PS: Sta jij ook urenlang op een crosstrainer of loopband? Of denk je juist dat je zonder training ook wel afvalt? Laat hieronder je reactie achter dat is ook weer leuk voor anderen. Alvast bedankt!

67 Reacties

 1. Else schmidt 11 augustus 2015 bij 22:24 - Reageer

  Welke training raad je aan voor iemand met een kunstheup die niet kan rennen?

  • Cynthia 13 augustus 2015 bij 11:21 - Reageer

   Hallo Else,

   Bedankt voor je bericht. Als je beperkt bent in je bewegingen of je hebt blessures dan kun je het beste onder begeleiding gaan trainen van een personal trainer of fysiotherapeut. Hij of zij kan je bewegingsuitslag zien en je gepaste oefeningen geven.

   Groetjes,
   Cynthia
   Team Inge van Haselen

 2. lotte 18 augustus 2014 bij 22:36 - Reageer

  Hoi Inge,
  ik ben een danseres en let erg op mijn voeding, maar ik wil graag nog wat kilo’s afvallen. ik volg al minimaal 7 maanden een strak voedings schema maar ik val als maar niet af. ik weet eigenlijk niet wat ik verkeerd doe. dit eet ik op een dag; s’ochtends begin ik met havermout in amandelmelk met kaneel, blauwe bessen of bramen, 3EL yogurt en walnoten met groene thee. 3 uur later eet ik een appel en cheri tomaatjes. een uur later 2 plakjes kipfilet en een mix van hazelnoten en amandelen (ongezout) met rozijnen en goji bessen. savonds eet ik een salade van groentes en tofu of soms vis. ik heb 5 keer in de week sochtends mijn dansles (ballet) van anderhalf uur. en overdag werk ik in de horeca. zou u mij kunnen helpen en uitleggen wat ik verkeerd doe en hoe ik wel gewicht kan verliezen.
  Alvast bedankt!
  Lotte

  • Nina (Team Inge van Haselen) 20 augustus 2014 bij 12:12 - Reageer

   Hallo Lotte,
   Goed te lezen dat je bezig bent met een gezonde lifestyle. Als je niet afvalt maar toch gezond leeft dan is mijn eerste tip om een paar weken even geen zuivel te nemen dus ook geen yoghurt. Neem ook geen brood en let op de toegevoegde suikers in je voeding. Inge heeft al veel mensen met het soortgelijke probleem geholpen met het Buikvet Burner Programma. Toevallig begint volgende week de nazomeractie https://www.ingevanhaselen.nl/buikvet-burner-programma/) waardoor je met een leuke aanbieding mee kan doen. Misschien is dit iets voor jou?
   Groetjes,
   Nina
   Team Inge van Haselen.

Geef hier je reactie

Informeer mij via email over reacties op dit bericht (optioneel, je kunt je altijd weer uitschrijven).

Meest Gelezen