Wil je zo snel mogelijk je buikvet verbranden op een gezonde manier? Begin dan met het aanpassen van je voeding, zoals ik uitleg in Je Body In Balans.

Wil je nog sneller resultaat? Ga dan ook meer bewegen op een slimme manier, zodat je in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk buikvet kwijt raakt. Vandaag geef ik je een tip voor een training die maar 4 minuten duurt en die je thuis kunt doen. Bekijk de video…

Maximale verbranding in een paar minuten

Over buikvet verbranden bestaan veel misverstanden. Zo zie ik nog steeds mensen urenlang op een loopband of crosstrainer staan en steeds maar in hetzelfde tempo doorgaan. Dat is helemaal niet nodig, het kan veel sneller en effectiever! In de video leg ik je uit hoe je dat doet.

Tabata kan je leven veranderen

In de video leg ik uit hoe je in vier minuten maximaal beweegt om je buikvet te verbranden en je conditie te verbeteren. Ben je geinspireerd en wil je ook zo snel mogelijk je buikvet gaan verbranden? Begin dan met de Tabata-training die ik je in de video uitleg. Bouw het rustig in je eigen tempo op en zet door. Je zult al snel merken dat je taille smaller wordt en je kleren losser zitten.

Combineer Tabata met het beste ontbijt, de beste lunch en de beste avondmaaltijd om maximaal buikvet te verbranden

Ben je iemand die voor het maximale gaat? Wil je precies weten wat je het beste voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd kunt eten om maximaal vet te verbranden? Doe dan naast de Tabata 4 weken het Buikvet Burner Programma. Je ontdekt op basis van de complete menu’s, recepten en oefeningen voor thuis hoe je eet en beweegt om zo snel mogelijk je buikvet te verbranden en weer fit die trap op te lopen.

Je zult je beter voelen dan ooit en de mensen om je heen zullen als snel vragen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen.

Groetjes,
Inge

PS: Sta jij ook urenlang op een crosstrainer of loopband? Of denk je juist dat je zonder training ook wel afvalt? Laat hieronder je reactie achter dat is ook weer leuk voor anderen. Alvast bedankt!

Ontgiften, afvallen en meer energie?
Wil je ontgiften, afvallen en meer energie? Doe dan de 10 Dagen Detox Kuur!
ONTGIFTEN EN MEER ENERGIE >>

"Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra's of iets van suiker. Dus helemaal top!!"
- Jacqueline

"Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten"
- Monique

"Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP"
- Katja

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.