Vaak krijg ik de vraag hoe je nu het beste kunt trainen om af te vallen. Sommige mensen denken dat je eindeloos op een cardio-apparaat moet staan…. Anderen gaan opeens als een gek elke dag hardlopen. Weer anderen denken dat gewoon gezond fietsen naar de supermarkt genoeg is. Hoe zit het nu echt? In deze video licht ik een tipje van de sluier:

Ik hoop dat je met deze tip weer een stap maakt naar de gezonde, slanke lifestyle! In een van mijn volgende video’s ga ik verder in op de verschillende vormen van training.

Groetjes,
Inge

PS: Denk jij ook dat je eindeloos op een cardio-apparaat moet trainen om af te vallen? Of ben je ook al eens als een gek gaan hardlopen? Wat zijn je ervaringen? Laat hieronder je reactie achter, dat is ook weer interessant voor anderen!

Bikini Body Kuur

Wil je snel maar wel op een natuurlijke manier afvallen? Volg dan de 4-fasen methode van de Bikini Body Kuur...

SNEL AFVALLEN
"Ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij"
~ Emmie
"Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”"
~ Neeltje
"Inmiddels ben ik 5.4 kilo kwijt en m’n vetpercentage is ruim 3% minder. Maar nog belangrijker is dat mijn taille een stuk smaller is geworden. Ik ga op deze voet verder, dit patroon bevalt mij wel. Ik vond de motivatie tips iedere dag in m’n mail ook erg handig!"
~ Claudia