Vaak krijg ik de vraag hoe je nu het beste kunt trainen om af te vallen. Sommige mensen denken dat je eindeloos op een cardio-apparaat moet staan…. Anderen gaan opeens als een gek elke dag hardlopen. Weer anderen denken dat gewoon gezond fietsen naar de supermarkt genoeg is. Hoe zit het nu echt? In deze video licht ik een tipje van de sluier:

Ik hoop dat je met deze tip weer een stap maakt naar de gezonde, slanke lifestyle! In een van mijn volgende video’s ga ik verder in op de verschillende vormen van training.

Groetjes,
Inge

PS: Denk jij ook dat je eindeloos op een cardio-apparaat moet trainen om af te vallen? Of ben je ook al eens als een gek gaan hardlopen? Wat zijn je ervaringen? Laat hieronder je reactie achter, dat is ook weer interessant voor anderen!

GEZOND AFVALLEN? START HIER

Wil je GEZOND AFVALLEN, zodat je weer lekker in je kleren past? Begin dan vandaag nog met het Buikvet Burner Programma en ontdek hoe je gezond afvalt met blijvend resultaat...

JA, IK WIL GEZOND AFVALLEN >>
"Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee." ~ Ilonka
"Ik wil nog even meedelen, dat mijn bloeddruk weer helemaal normaal is, zo ook mijn cholesterol van 7.2 terug naar 5.2. Mijn vet percentage 30% gedaald tot 26.8." ~ Paula
"De recepten zijn erg lekker en worden ook door mijn man gewaardeerd." ~ Gonny