Hoe ga je er aantrekkelijk uitzien? Volg deze tip voor een goede houding…

Wil je er goed uit zien en je aantrekkelijk voelen? Dan zijn je houding en uitstraling heel belangrijk! Het begint natuurlijk met gezond eten en je buikvet wegwerken, zoals ik je laat zien in het Buikvet Burner Programma. Daarnaast kun je heel veel aan je uitstraling doen door letterlijk je houding te veranderen. Dat kan op elke leeftijd. Lees nog even verder…

Hou staan jouw schouders?

Sta even een moment stil bij jezelf… Hoe is jouw houding? Zit je mooi rechtop met rechte schouders? Of zit je een beetje voorover gebogen met opgetrokken schouders? Ik zie steeds meer mensen met een slechte houding. Dat komt door veel achter de computer zitten of in de auto. Hoe zit dat bij jou?

Met een mooie houding kom je beter over

Een mooie houding heb je zelf in de hand en het zal een groot effect hebben op je omgeving, probeer het maar eens! Je kunt vandaag al beginnen met rechtop lopen en zitten. Wist je dat je vetverbranding hoger is als je mooi rechtop loopt en zit?

Dat komt doordat je dan meer spieren ontwikkelt en ze meer gebruikt. Dat is een extra reden om vandaag nog wat aan je houding te doen! Ik geef je een oefening die je overal kunt doen…

Push Up Voor Een Mooi Bovenlichaam

Push Up AStartpositie

Ga op handen en knieën zitten, voeten in de lucht met gekruiste enkels, in diagonale stand. Handen iets wijder dan schouderbreedte en recht onder je schouders. Navel intrekken en bilspieren aanspannen. Zorg dat je rug 1 rechte lijn is.

Nek in 1 lijn met je ruggewervel, dat betekent je hoofd iets naar achteren en je kin ingetrokken, blijf naar beneden kijken. Is er iemand in de buurt, laat dan je houding even controleren. Veel mensen laten hun hoofd te veel naar beneden hangen en hun billen te veel omhoog.

Push Up B
Actie

Zak langzaam met je borst zo diep mogelijk naar beneden terwijl je de rest van je lichaam recht houdt. Kom explosief weer omhoog. Let er op dat je geen holle rug trekt of je billen teveel omhoog houdt.

Aantal Herhalingen

Doe deze oefening om de twee dagen totdat je jezelf 15 keer achter elkaar kunt opdrukken. Kun je nu maar één of twee herhalingen doen? Geen probleem. Begin gewoon op je eigen niveau en bouw het langzaam op.

Gaat 15 keer opdrukken heel makkelijk, doe dan de Gevorderden Push Up, waarbij je op je tenen staat in plaats van op je knieën.

Goed voor je vetverbranding

Dit soort oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zijn supergoed voor je vetverbranding en voor je houding. Het zijn de zogeheten functionele oefeningen, die je ook in je dagelijks leven helpen.

In het Buikvet Burner Programma geef ik je naast een compleet eetplan voor je vetverbranding ook een stimulerende workoutvideo met soort functionele oefeningen.

Je gebruikt heel veel spieren tegelijk, waardoor je over je hele lichaam sterk wordt en je vetverbranding stimuleert. Bouw het rustig op maar zet door.

Veel succes!
Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

PS: Wil je GEZOND AFVALLEN en je buikvet wegwerken? Dan is het Buikvet Burner Programma iets voor jou! Niet alleen om af te vallen, maar ook voor je gezondheid…

28 gedachten over “Hoe ga je er aantrekkelijk uitzien? Volg deze tip voor een goede houding…”

 1. Hoj,Ja moet er iedere dag opnieuw aan denken als ik me laat gaan en dan ineens denk ik. Hop schouders recht, buik in, rechte rug. Meteen voel ik dat het zoveel makkeleker is en dat ik zoveel meer energie heb. Voel zelfs dat ik een betere uitstraling heb.
  ps. Zit op een grote bal als ik voor de computer zit en probeer me zo in evenwicht te houden.Heerlijk gevoel met buik inhouden.
  Bednkt voor de tip, Nellij

  Beantwoorden
  • Hallo Nellij,

   Zitten op zo’n grote bal helpt je inderdaad ook om recht op te zitten. Zorg er wel voor dat de bal op de goede hoogte zit met je bureau e.d.

   Groetjes,
   Cynthia
   Team Inge van Haselen

   Beantwoorden
 2. Ben sinds twee weken begonnen met bewuster en gezonder eten. Ik was (ben) tamelijk suiker verslaaft. Ben nu al 3 kilo afgevallen. Probeer langzaam ook war bewuster en meer te bewegen maar dat vind ik moeilijker om gezondheidszorg redenen. Maar ben tot nu toe heel blij met de resultatenieuwe en ga zeker zo door. Denk dat als je zelf lekkerder in je vel zit je ook vanzelf een betere uitstraling krijgt… houding is altijd goed om je daar bewust van te zijn. Groetjes Sacha

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Informeer mij via email over reacties op dit bericht (optioneel, je kunt je altijd weer uitschrijven).

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link

Ontdek hoe je buikvet verdwijnt...

Vraag gratis de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial aan
Je kunt je elk moment weer uitschrijven.
close-link
Gezond afvallen?

Ontdek hoe je buikvet verdwijnt! Vraag de gratis Voedingsspecial aan:
Je kunt je elk moment weer uitschrijven.
close-link
Gezond afvallen?
Send this to a friend