(english version)

FITTERGY SPORTVASTEN

Ontdek hoe je 3 tot 6 kilo afvalt met de Sportvastenkuur

Bekijk de video

Wetenschappelijk bewezen Sportvastenkuur
Verbrand 3 tot 6 kilo vet
3 tot 7 centimeter minder buikomvang
Inclusief speciale supplementen om je spiermassa te behouden
Persoonlijke begeleiding door Inge van Haselen, Sportvastencoach, Voedingscoach en Personal Trainer
Goed voor je hersens
Versterkt je immuunsysteem

“Ik ben in tien dagen ongeveer vier kilo afgevallen en zeven centimeter buikomvang verloren. Een resultaat om trots op te zijn.”
– Aimy Tamaris

Lekker weer in vorm komen?

Wil je weer lekker in vorm komen? Die overtollige kilo’s eraf trainen en je weer fit voelen? Dan is de Fittergy Sportvastenkuur iets voor jou! Het is een wetenschappelijk bewezen methode om 3 tot 6 kilo vet te verbranden in 10 Dagen.

Inge van Haselen, Sportvastencoach

Met een ervaren Sportvastencoach

Ik ben Inge van Haselen, Voedingscoach, Personal Trainer en Sportvastencoach. Ik begeleid al meer dan tien jaar mensen met de Sportvastenkuur. Daar kan ik ook jou mee helpen. Zodat je maximaal resultaat behaalt, want ieder lichaam is anders.

Is Sportvasten iets voor jou?

Sportvasten is niet voor iedereen geschikt. De Kuur geeft het beste resultaat bij sportieve mannen en vrouwen die sterk gemotiveerd zijn en doorzettingsvermogen hebben.

Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je onderstaande vragen beantwoorden. Deze geschiktheidstest doorloop ik ook nog een keer met je tijdens het intake-gesprek.

Je verlaagt het risico op hartklachten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, bepaalde vormen van kanker en overgewicht. Tenminste, als je het goed aanpakt, want anders bouw je juist tekorten op. Daarover verderop meer.

Doe hier de Geschiktheidstest

Sportvasten is niet voor iedereen geschikt. Controleer voor jezelf of je er klaar voor bent. Pak pen en papier en beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE:

  1. Ben je echt gemotiveerd je leven te veranderen en te starten met sportvasten om af te vallen, vitaler te worden en betere sportprestaties te kunnen leveren?
  2. Ben je in staat tijdens dag 4 tot en met 7 minder hard te werken of vrij te nemen (bv een lang weekend)?
  3. Ben je in staat 20 minuten achtereenvolgens te sporten?
  4. Gebruik je geneesmiddelen (met uitzondering van de anticonceptiepil)?
  5. Ben je onder behandeling van een arts voor een ziekte?
  6. Heb je nu of in het verleden te kampen gehad met een eetstoornis?
  7. Ben je van plan ook na de sportvastenkuur te blijven sporten?

Jouw score

Wat betekenen jouw antwoorden? Als je vraag 1, 2, 3 en 7 met JA hebt beantwoord en vraag 4, 5 en 6 met NEE ben je geschikt om te Sportvasten.

Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Stuur me dan een bericht met een korte toelichting. Ik leg je situatie dan voor aan een Sportvasten-arts en misschien kun je toch deelnemen. Bij een eetstoornis raad ik je af de Sportvastenkuur te doen.

Als je er nog niet klaar voor bent…

Voldoe je (nog) niet aan de voorwaarden, maar wil je wel graag afvallen en fitter worden? Dan kun je beter kiezen voor het complete Persoonlijk Sportvasten Traject. Dan help ik je om je lichaam voor te bereiden op de Sportvastenkuur en maximaal rendement te behalen.

“Wat een geweldige reset voor body en mind. De Sportvastenkuur heeft mijn hoofd een stuk helderder gemaakt en mijn lichaam weer energiek, jonger en slanker. Voel me stukken beter!”
– Aernoud

Hoe werkt de Sportvastenkuur?

Omdat iedereen anders is bespreken we samen tijdens een uitgebreide intake hoe de sportvasten kuur er voor jou uit gaat zien in je eigen persoonlijke sportvasten programma.

Er kunnen aanpassingen gemaakt worden in training en voeding om het voor jou beste resultaat te bereiken. Daarbij doen we een aantal testen en ontvang je van mij de benodigde voedingssupplementen om je te ondersteunen tijdens de kuur met alle bijbehorende informatie.

Afbouwdagen, sapvasten en opbouwdagen

De Sportvastenkuur begint met drie afbouwdagen, waarin je langzaam minder eet en je lichaam voorbereidt op het vasten. Daarna volgen één tot drie dagen sapvasten met ondersteuning van speciale supplementen om je spieren te behouden. In de daarop volgende vier opbouwdagen ga je langzaam weer meer eten.

Tijdens de kuur sport je elke dag 20 tot 30 minuten op een bepaalde intensiteit. Voor iedereen met een redelijke basisconditie zal dit geen probleem zijn. Tijdens de kuur hebben we elke dag contact.

Je lichaam switcht naar vetverbranding

Door minder te eten en op een bepaalde manier te trainen maak je de suikervoorraden in je spieren op. Je spieren zijn dan gedwongen over te schakelen op vetverbranding. Deze zogeheten ‘metabolic switch’ zorgt voor geweldige veranderingen in je lichaam.

Je valt snel af doordat je daadwerkelijk vet verbrandt. Ook verbetert je conditie. Vandaar dat ook topsporters, zoals bijvoorbeeld Kiki Bertens, de Sportvastenkuur hebben gedaan.

Supplementen voor behoud spiermassa

De speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die je gebruikt tijdens de sportvastenkuur helpen je lichaam om de omschakeling makkelijker te kunnen maken. Daarbij zorgen de supplementen er ook voor dat je de kuur makkelijker kunt volhouden.

De supplementen onderdrukken je hongergevoel, leveren alle benodigde voedingsstoffen en zorgen dat je je spiermassa behoudt.

Speciale Aanbieding

Om jou ook te laten kennismaken met de Sportvastenkuur heb ik een speciale aanbieding samengesteld. Uiteraard krijg je de complete Sportvastenkuur, met intake, protocol, supplementen en begeleiding.

Plus nu tijdelijk 2 Speciale Bonussen

BONUS 1

Persoonlijk Voedingsadvies (ter waarde van €97)

Na afloop geef ik je een Persoonlijk Voedingsadvies op basis van mijn Clean Eating methode. Zodat je ook weet hoe je ná de kuur je resultaat vasthoudt, dat is heel belangrijk. Anders is alle inspanning van het vasten misschien alsnog voor niets.

BONUS 2

Clean Eating Recepten ebook (ter waarde van €27)

Om jou te helpen nóg meer rendement uit de Kuur te halen, krijg je samen met het voedingsadvies ook één van mijn Clean Eating Receptenboeken (ter waarde van €27). Dit is een belangrijke toevoeging aan de Sportvastenkuur, waarmee je je het effect van extra vetverbranding nog maanden verlengt.

“Ik ben fitter en bruis van energie”
– Harry

Zin om te gaan Sportvasten?

Wil je gaan sportvasten en ben je geslaagd voor de geschiktheidstest op deze pagina? Bestel dan hieronder de Sportvastenkuur. Ik verheug me er op je te begeleiden.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Zit je er aan te denken de Sportvastenkuur te doen, maar heb je nog vragen? Stel je vraag via onze klantenservice, dan krijg je snel antwoord.

SPECIALE AANBIEDING

Bestel hier jouw Sportvastenkuur

Fittergy Sportvasten

Prijs: € 297

Ontvang de complete Sportvastenkuur met persoonlijke begeleiding en supplementen om je vetverbranding te activeren en je energie te verhogen.

Inclusief de bonussen:
– Persoonlijk Voedingsadvies (ter waarde van €97)
– Clean Eating Recepten ebook (ter waarde van €27)

Ontvang de complete Sportvastenkuur met persoonlijke begeleiding en supplementen om je vetverbranding te activeren en je energie te verhogen.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

“Wat een geweldige reset voor body en mind. De Sportvastenkuur heeft mijn hoofd een stuk helderder gemaakt en mijn lichaam weer energiek, jonger en slanker. Voel me stukken beter!”
– Aernoud

“Sportvasten heeft mij veel goeds gebracht. Ik ben blij dat ik de 10 dagen volgehouden heb, want daardoor zijn mijn duurlopen absoluut verbeterd qua uithoudingsvermogen en denk ik er nu toch weer over na om een marathon te gaan lopen. Inge is een fijne coach, ze begeleidt je goed en is altijd beschikbaar voor vragen. Naderhand krijg je een eetlijst mee, erg fijn om achter de hand te hebben. Ik kan het iedereen aanraden, en ja 10 dagen zijn soms (mentaal) pittig, maar het is het absoluut waard!
– Lisette

“I’m now a much happier person and energetic.”
– Marine


Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?