3 tot 6 kilo afvallen in 10 Dagen?

 • Wetenschappelijk bewezen Sportvastenkuur

 • Makkelijk te volgen met een compleet protocol

 • Inclusief supplementen, zodat je je spieren “niet opeet”

 • Verbrand 3 tot 6 kilo vet

 • Zeer geschikt voor sportieve mensen

 • Inclusief Persoonlijk Voedingsadvies om je resultaat vast te houden

 • Inclusief Gezonde Lifestyle Recepten ebook voor variatie in recepten

Bestel Nu

(Bekijk de video, zet het geluid aan)

3 tot 6 kilo afvallen met de Fittergy Sportvastenkuur

Wil je je lichaam een nieuwe impuls geven en je vetverbranding activeren? Snel 3 tot 6 kilo vet kwijt raken en je fitter voelen? Dan is de 10-daagse Sportvastenkuur misschien iets voor jou.

(Nu inclusief Clean Eating Voedingsadvies en Recepten ebook)

Meer Informatie

Met persoonlijke, professionele begeleiding van Inge van Haselen. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring als Sportvastencoach. Een goede aanpak van de Sportvastenkuur is belangrijk voor maximaal resultaat, ook na afloop. Anders is alle inspanning voor niets…

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met de Sportvastenkuur train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding.

Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies

 • Meer energie & een fitter gevoel

 • Verbeterde sportresultaten

 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

“Ik ben in tien dagen ongeveer vier kilo afgevallen en zeven centimeter buikomvang verloren. Een resultaat om trots op te zijn.”
– Aimy Tamaris

Voor sportieve mensen

De Sportvastenkuur is niet voor iedereen geschikt. Een belangrijke voorwaarde is dat je sportief bent en geen medicijnen gebruikt. Alleen dan bereik je maximaal resultaat en is het verantwoord mee te doen. Bij sommige medicijnen kun je toch mee doen, stuur me dan eerst even een bericht, zodat ik met de Sportvastenarts kan overleggen.

Voldoe je (nog) niet aan de voorwaarden, maar wil je wel graag afvallen en fitter worden? Dan kun je beter het Persoonlijk Sportvasten Traject volgen. Dan krijg je eerst een aantal Health Coaching Sessies om je lichaam voor te bereiden op de Sportvastenkuur.

JA, IK WIL SPORTVASTEN

Professionele begeleiding

Als gediplomeerd Sportvastencoach, Personal Trainer en Voedingscoach heb ik duizenden mensen geholpen met afvallen, gezonder en fitter worden. Als je de Sportvastenkuur doet, begeleid ik je bij het traject. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat je de kuur correct kunt uitvoeren en dat je het maximale resultaat bereikt.

Als je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is Sportvasten een geweldige kuur. Je bereikt in tien dagen een maximaal resultaat qua vetverbranding en dit effect gaat nog heel lang na de kuur door.

Metabolic switch product

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt.

Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen, daar kan Inge je bij helpen. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Is Sportvasten iets voor jou?

Sportvasten geeft het meeste resultaat bij sportieve mannen en vrouwen die sterk gemotiveerd zijn en doorzettingsvermogen hebben.

Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je onderstaande vragen beantwoorden. Deze geschiktheidstest doorloop ik ook nog een keer met je tijdens het intake-gesprek.

Geschiktheidstest

Pak pen en papier en beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE:

 1. Ben je echt gemotiveerd je leven te veranderen en te starten met sportvasten om af te vallen, vitaler te worden en betere sportprestaties te kunnen leveren?
 2. Ben je in staat tijdens de laatste afbouwdag, de vastendagen en de eerste opbouwdag minder hard te werken of vrij te nemen (bv een lang weekend)?
 3. Ben je in staat 20 minuten achtereenvolgens te sporten?
 4. Gebruik je geneesmiddelen (met uitzondering van de anticonceptiepil)?
 5. Ben je onder behandeling van een arts voor een ziekte?
 6. Heb je nu of in het verleden te kampen gehad met een eetstoornis?
 7. Ben je van plan ook na de sportvastenkuur te blijven sporten?

Als je vraag 1, 2, 3 en 7 met JA hebt beantwoord en vraag 4, 5 en 6 met NEE ben je geschikt om te sportvasten. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Stuur me dan een email met een korte toelichting. Ik leg je situatie dan voor aan een sportvasten-arts en misschien kun je toch deelnemen. Bij een eetstoornis raad ik je af de Sportvastenkuur te doen.

Hoe werkt de Sportvastenkuur?

Omdat iedereen anders is bespreken we samen tijdens een uitgebreide intake hoe de sportvasten kuur er voor jou uit gaat zien in je eigen persoonlijke sportvasten programma. Er kunnen aanpassingen gemaakt worden in training en voeding om het voor jou beste resultaat te bereiken. Daarbij doen we een aantal testen en ontvang je van mij de benodigde voedingssupplementen om je te ondersteunen tijdens de kuur met alle bijbehorende informatie.

Afbouwdagen, sapvasten en opbouwdagen

De sportvasten kuur begint met drie afbouwdagen, waarin specifieke aanpassingen in de voeding worden gedaan. Daarna volgen een tot drie dagen sapvasten. In de daarop volgende vier opbouwdagen wordt de voeding langzaam weer opgebouwd.

Tijdens de kuur wordt elke dag 20 tot 30 minuten op een bepaalde intensiteit gesport. Voor iedereen met een redelijke basisconditie zal dit geen probleem zijn. Tijdens de kuur hebben we elke dag contact.

Natuurlijk wil ik weten hoe het met je gaat, mogelijke vragen kan ik doordoor meteen beantwoorden en eventuele moeilijkheden tijdens de kuur kunnen worden opgelost. En omdat sportvasten niet altijd makkelijk is natuurlijk om je aan te moedigen!

Je lichaam maakt de metabolic switch

De afbouw van de voeding in combinatie met sporten zorgt voor het verdwijnen van de voorraden suiker in je spieren. Hierdoor worden uw spieren gedwongen om over te schakelen naar het gebruiken van vet. Deze zogeheten ‘metabolic switch’ van suikers naar vetten zorgt voor geweldige veranderingen in je lichaam.

Natuurlijk is het grote gewichtverlies voor de meesten al fantastisch en misschien wel het belangrijktste doel. Maar een flinke toename van uw lichaamsconditie en vitaliteit en een vermindering van het risico op allerlei ziekten zijn dat zeker ook!

De speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die je gebruikt tijdens de sportvastenkuur helpen het lichaam om de omschakeling makkelijker te kunnen maken. Daarbij zorgen de supplementen ervoor dat je de kuur makkelijker kunt volhouden. Het hongergevoel wordt iets onderdrukt en het lichaam wordt beschermd tegen spierafbraak en een eventueel tekort aan voedingsstoffen die zouden kunnen ontstaan door het vasten.

Tijdens de kuur word je met urinetesten begeleid, waarmee gemeten wordt in hoeverre de “metabolic switch” al is gemaakt en het lichaam echt van suikerverbranding is overgeschakeld naar vetverbranding.

Inclusief een persoonlijke voedingsadvies

Na afloop geef ik je een persoonlijk voedingsadvies (ter waarde van 97 euro), zodat je na de kuur je resultaat vast houdt. Anders is alle inspanning misschien nog voor niets.

Inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek

Samen met het voedingsadvies krijg je ook één van mijn gezonde lifestyle receptenboeken. Zodat je door kunt gaat met de gezonde lifestyle en je resultaat vast houdt. Dit is een belangrijke toevoeging aan de Sportvastenkuur, waarmee je je het effect van extra vetverbranding nog maanden verlengt.

Zin om te gaan Sportvasten?

Wil je gaan sportvasten en ben je geslaagd voor de geschiktheidstest op deze pagina? Bestel dan de Sportvastenkuur. Ik verheug me er op je te begeleiden!

Groetjes,

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

Sportvastenkuur met Persoonlijk Voedingsadvies

 • Prijs: € 295,-
  Ontvang de complete Sportvastenkuur met persoonlijke begeleiding en supplementen om je vetverbranding te activeren en je energie te verhogen.
  Nu tijdelijk inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek (t.w.v. €23) een Persoonlijke Voedingsadvies (t.w.v. €97) om je resultaat vast te houden.
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

“Wat een geweldige reset voor body en mind. De Sportvastenkuur heeft mijn hoofd een stuk helderder gemaakt en mijn lichaam weer energiek, jonger en slanker. Voel me stukken beter!”
– Aernoud

“Sportvasten heeft mij veel goeds gebracht. Ik ben blij dat ik de 10 dagen volgehouden heb, want daardoor zijn mijn duurlopen absoluut verbeterd qua uithoudingsvermogen en denk ik er nu toch weer over na om een marathon te gaan lopen. Inge is een fijne coach, ze begeleidt je goed en is altijd beschikbaar voor vragen. Naderhand krijg je een eetlijst mee, erg fijn om achter de hand te hebben. Ik kan het iedereen aanraden, en ja 10 dagen zijn soms (mentaal) pittig, maar het is het absoluut waard!
– Lisette

“I’m now a much happier person and energetic.”
– Marine

Hoe detox je op de goede manier?

Als je op de verkeerde manier gaat detoxen verstoor je je stofwisseling en beschadig je mogelijk je gezondheid! Dat risico loop je bijvoorbeeld bij een sapvastenkuur of een kuurtje van de drogist. Op termijn word je hier ook steeds dikker van en ga je je minder fit voelen.

Hoe pak je het dan goed aan? Die vraag krijg ik vaak en daarom heb ik de 10 Dagen Detox Kuur ontwikkeld. Op basis van heel puur eten en drinken, goed voor je lichaam zorgen en ook je omgeving “detoxen”.

Zodat je in balans komt en je jezelf op een natuurlijke manier reinigt en energie geeft. Dus niet hongeren of rare drankjes drinken, maar lekker gezond en puur leven.

JA, DOE MEE!

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten ( 3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

De 10 Dagen Detox Kuur is ontwikkeld door Voedingscoach & Personal Trainer Inge van Haselen op basis van jarenlange ervaring

Hoe werkt de 10 Dagen Detox Kuur?

Met de 10 Dagen Detox Kuur geef je je lichaam een impuls om te ontgiften, zodat je afvalt en je fit voelt. Dit vind je in de 10 Dagen Detox Kuur:

Begin direct met afvallen

Je gaat even helemaal terug naar de basis. Simpel, gezond en zonder verslavende of giftige stoffen. Zodat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen, je weer energie voelt, je weer helder kunt nadenken en je vetverbranding weer actief is.

Compleet voedingsschema

Lekkere detoxrecepten, duidelijke uitleg, makkelijk te maken, je krijgt alle voedingsstoffen binnen.

Lekkere smoothies, heerlijke soepen, salades en voedzame maaltijden. Met echte, verse, gezonde ingrediënten. Zodat je lichaam weer tot bloei komt, je weer helder kunt denken en je verslavingen verdwijnen.

Reinig ook je lymfesysteem

Speciaal voor deze 10 Daagse Detox Kuur heb ik een goede workout-video met oefeningen voor thuis opgenomen. Zodat je je bloedsomloop en lymfesysteem stimuleert en je lekker fit gaat voelen. Iedereen kan de oefeningen op haar of zijn eigen niveau mee doen.

Detox ook je geest

Tijdens de 10 Dagen Detox Kuur besteed je ook aandacht aan het “reinigen” van je geest, onder meer met ademhalingstechnieken.

Voel je weer FIT

De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde impuls voor je lichaam. Je cellen krijgen de gelegenheid zich te herstellen. Je voelt je als herboren. Dit is ook heel goed voor je gezondheid!

10 Dagen Lekker Gezond en Puur

Leef 10 dagen lekker gezond en puur, iedereen kan dit volhouden. Je zult merken dat je gaat afvallen en dat je weer energie krijgt.

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

Speciale 10 Dagen Detox Actie

Om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen en ontgiften heb ik nu een speciale 10 Dagen Detox Actie. Zodat je lekker fit richting het voorjaar gaat.

Plus nu tijdelijk 3 Extra Bonussen

Om jou te helpen zoveel mogelijk profijt te hebben van de 10 Dagen Detox Kuur doe ik er nu tijdelijk 3 speciale bonussen bij. Alleen tijdens de actie, dus wacht niet te lang. Je ontvangt tijdelijk extra:

BONUS 1

Kookvideo Butternut squash soep

Exclusieve kookvideo (ter waarde van €7,95). Vaak krijg ik de vraag of ik Clean Eating kookworkshops wil geven. Misschien ga ik dat wel doen :-). In ieder geval ontvang jij nu tijdelijk als bonus bij de 10 Dagen Detox Kuur een exclusieve kookvideo van mij, waarin ik je laat zien hoe je “butternut squash soep” maakt. Dat is superlekker en je krijgt er geen opgeblazen gevoel van. Natuurlijk krijg je ook het recept erbij.

BONUS 2

De handige Clean Eating Voorraadlijst (ter waarde van €3) om tijd te besparen. Tegenwoordig heeft iedereen het steeds drukker. Daarom geef ik je de Clean Eating Voorraadlijst. Zodat je altijd de essentiële producten op voorraad hebt. Bij de lijst geef ik je ook vier handige voorraadtips als je op je budget moet letten.

BONUS 3

De handige Budget Tips om te besparen (ter waarde van €7). Veel mensen zijn bang dat gezond eten een stuk duurder is. Maar als je deze budget tips volgt, kun je zelfs goedkoper uit zijn.

Maar let op, ik geef deze bonussen alleen nu tijdelijk bij de 10 Dagen Detox Kuur. Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken je lichaam een oppepper te geven. Zodat je je vetverbranding activeert en weer bruist van energie. Na de actie zijn de bonussen niet meer beschikbaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Een nieuwe impuls voor je lichaam

Met deze 10 Dagen Detox Kuur geef je je lichaam een nieuwe impuls en voel je je als herboren. Je activeert je vetverbranding en gaat afvallen. Je voert gifstoffen af en voelt je weer FIT. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: De 10 Dagen Detox Actie is tijdelijk geldig. Wacht daarom niet te lang.

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! De 10 Dagen Detox Kuur heeft ook schema’s voor vegetariërs, zodat je verantwoord afvalt en ontgift en toch alle voedingsstoffen binnen krijgt. Ook voldoende eiwitten voor je spieren.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is. En ook zonder de oefeningen ga je een mooi resultaat zien.

4. “Ik ga eerst nog op vakantie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt zeker mee doen! Je kunt nu profiteren van de aanbieding en zelf bepalen wanneer je begint met de 10 Dagen Detox Kuur. Je kunt deze Kuur ook later in het jaar nog eens herhalen.

5. “Kan ik wel werken tijdens de Kuur? Ik heb een zware baan.”

Ja, natuurlijk! De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde kuur, gericht op het verhógen van je energie. Je hoeft niet te hongeren en krijgt alle voedingsstoffen binnen. Je zult merken dat je je juist snel fitter gaat voelen.

Veelgestelde vragen over de 10 Dagen Detox Actie

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! De 10 Dagen Detox Kuur heeft ook schema’s voor vegetariërs, zodat je verantwoord afvalt en ontgift en toch alle voedingsstoffen binnen krijgt. Ook voldoende eiwitten voor je spieren.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is. En ook zonder de oefeningen ga je een mooi resultaat zien.

4. “Ik ga eerst nog op vakantie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt zeker mee doen! Je kunt nu profiteren van de aanbieding en zelf bepalen wanneer je begint met de 10 Dagen Detox Kuur. Je kunt deze Kuur ook later in het jaar nog eens herhalen.

5. “Kan ik wel werken tijdens de Kuur? Ik heb een zware baan.”

Ja, natuurlijk! De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde kuur, gericht op het verhógen van je energie. Je hoeft niet te hongeren en krijgt alle voedingsstoffen binnen. Je zult merken dat je je juist snel fitter gaat voelen.

10 DAGEN DETOX ACTIE

Bestel hier de 10 Dagen Detox Kuur

eBook op je pc, telefoon en iPad

 • Normale prijs: € 37,-
  Actie prijs: € 33,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren. Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis.
  Gebruik de 10 Dagen Detox Kuur op je telefoon, iPad, computer en print schema’s en recepten zelf uit
  .
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

  Klik Hier en Bestel

eBook + Printversie

 • Normale prijs: € 47,-
  ACTIE prijs: € 43,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook én als print in een metalen ringband in je brievenbus. Met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren.
  Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis. Let op: de voorkant van de printversie is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

  Klik Hier en Bestel

  (Na je bestelling kun je je adres invullen)

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

“Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
– Monique

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten ( 3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

“Veel nieuwe ideeën en echt lekker eten. Dit kan ik wel volhouden! Ik voel me super ben ook echt blij! Heerlijk!”
– Jelske

“Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP”
– Katja

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

De 10 Dagen Detox Actie is tijdelijk geldig en kan elk moment worden beëindigd. Daarna gaat de prijs omhoog en vervallen de bonussen.

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de 10 Dagen Detox niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.