Verbrand 3 tot 6 kilo vet met de Fittergy Sportvastenkuur

Wil je je lichaam een nieuwe impuls geven en je vetverbranding activeren? Snel 3 tot 6 kilo vet kwijt raken en je fitter voelen? Dan is de 10-daagse Sportvastenkuur misschien iets voor jou:

BESTEL NU
MEER INFORMATIE

Verbrand 3 tot 6 kilo vet in 10 dagen

Sportvasten is een krachtige 10-daagse kuur gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat je lichaam een switch van suiker- naar vetverbranding maakt.

Gedurende tien dagen krijg je een specifiek voedings- en trainingsprogramma met enkele vastendagen. Ooit ontwikkeld voor topschaatsers en nu mogelijk ook beschikbaar voor jou. Het is wel belangrijk dat je aan een paar voorwaarden voldoet. Lees nog even door.

Voor sportieve mensen

De Sportvastenkuur is niet voor iedereen geschikt. Een belangrijke voorwaarde is dat je sportief bent en geen medicijnen gebruikt. Alleen dan bereik je maximaal resultaat en is het verantwoord mee te doen. Bij sommige medicijnen kun je toch mee doen, stuur me dan eerst even een bericht, zodat ik met de Sportvastenarts kan overleggen.

Voldoe je (nog) niet aan de voorwaarden, maar wil je wel graag afvallen en fitter worden? Dan kun je beter eerst het Buikvet Burner Programma volgen.

Professionele begeleiding

Als gediplomeerd Sportvastencoach, Personal Trainer en Voedingscoac heb ik duizenden mensen geholpen met afvallen, gezonder en fitter worden. Als je de Sportvastenkuur doet, begeleid ik je bij het traject. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat je de kuur correct kunt uitvoeren en dat je het maximale resultaat bereikt.

Als je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is Sportvasten een geweldige kuur. Je bereikt in tien dagen een maximaal resultaat qua vetverbranding en dit effect gaat nog heel lang na de kuur door.

Metabolic switch product

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt.

Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen, daar kan Inge je bij helpen. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Is Sportvasten iets voor jou?

Sportvasten geeft het meeste resultaat bij sportieve mannen en vrouwen die sterk gemotiveerd zijn en doorzettingsvermogen hebben.

Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je onderstaande vragen beantwoorden. Deze geschiktheidstest doorloop ik ook nog een keer met je tijdens het intake-gesprek.

Geschiktheidstest

Pak pen en papier en beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE:

 1. Ben je echt gemotiveerd je leven te veranderen en te starten met sportvasten om af te vallen, vitaler te worden en betere sportprestaties te kunnen leveren?
 2. Ben je in staat tijdens de laatste afbouwdag, de vastendagen en de eerste opbouwdag minder hard te werken of vrij te nemen (bv een lang weekend)?
 3. Ben je in staat 20 minuten achtereenvolgens te sporten?
 4. Gebruik je geneesmiddelen (met uitzondering van de anticonceptiepil)?
 5. Ben je onder behandeling van een arts voor een ziekte?
 6. Heb je nu of in het verleden te kampen gehad met een eetstoornis?
 7. Ben je van plan ook na de sportvastenkuur te blijven sporten?

Als je vraag 1, 2, 3 en 7 met JA hebt beantwoord en vraag 4, 5 en 6 met NEE ben je geschikt om te sportvasten. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Stuur me dan een email met een korte toelichting. Ik leg je situatie dan voor aan een sportvasten-arts en misschien kun je toch deelnemen. Bij een eetstoornis raad ik je af de Sportvastenkuur te doen.

Hoe werkt de Sportvastenkuur?

Omdat iedereen anders is bespreken we samen tijdens een uitgebreide intake hoe de sportvasten kuur er voor jou uit gaat zien in je eigen persoonlijke sportvasten programma. Er kunnen aanpassingen gemaakt worden in training en voeding om het voor jou beste resultaat te bereiken. Daarbij doen we een aantal testen en ontvang je van mij de benodigde voedingssupplementen om je te ondersteunen tijdens de kuur met alle bijbehorende informatie.

Afbouwdagen, sapvasten en opbouwdagen

De sportvasten kuur begint met drie afbouwdagen, waarin specifieke aanpassingen in de voeding worden gedaan. Daarna volgen een tot drie dagen sapvasten. In de daarop volgende vier opbouwdagen wordt de voeding langzaam weer opgebouwd.

Tijdens de kuur wordt elke dag 20 tot 30 minuten op een bepaalde intensiteit gesport. Voor iedereen met een redelijke basisconditie zal dit geen probleem zijn. Tijdens de kuur hebben we elke dag contact.

Natuurlijk wil ik weten hoe het met je gaat, mogelijke vragen kan ik doordoor meteen beantwoorden en eventuele moeilijkheden tijdens de kuur kunnen worden opgelost. En omdat sportvasten niet altijd makkelijk is natuurlijk om je aan te moedigen!

Je lichaam maakt de metabolic switch

De afbouw van de voeding in combinatie met sporten zorgt voor het verdwijnen van de voorraden suiker in je spieren. Hierdoor worden uw spieren gedwongen om over te schakelen naar het gebruiken van vet. Deze zogeheten ‘metabolic switch’ van suikers naar vetten zorgt voor geweldige veranderingen in je lichaam.

Natuurlijk is het grote gewichtverlies voor de meesten al fantastisch en misschien wel het belangrijktste doel. Maar een flinke toename van uw lichaamsconditie en vitaliteit en een vermindering van het risico op allerlei ziekten zijn dat zeker ook!

De speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die je gebruikt tijdens de sportvastenkuur helpen het lichaam om de omschakeling makkelijker te kunnen maken. Daarbij zorgen de supplementen ervoor dat je de kuur makkelijker kunt volhouden. Het hongergevoel wordt iets onderdrukt en het lichaam wordt beschermd tegen spierafbraak en een eventueel tekort aan voedingsstoffen die zouden kunnen ontstaan door het vasten.

Tijdens de kuur word je met urinetesten begeleid, waarmee gemeten wordt in hoeverre de “metabolic switch” al is gemaakt en het lichaam echt van suikerverbranding is overgeschakeld naar vetverbranding.

Inclusief een persoonlijke voedingsadvies

Na afloop geef ik je een persoonlijk voedingsadvies (ter waarde van 97 euro), zodat je na de kuur je resultaat vast houdt. Anders is alle inspanning misschien nog voor niets.

Inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek

Samen met het voedingsadvies krijg je ook één van mijn gezonde lifestyle receptenboeken. Zodat je door kunt gaat met de gezonde lifestyle en je resultaat vast houdt. Dit is een belangrijke toevoeging aan de Sportvastenkuur, waarmee je je het effect van extra vetverbranding nog maanden verlengt.

Zin om te gaan Sportvasten?

Wil je gaan sportvasten en ben je geslaagd voor de geschiktheidstest op deze pagina? Bestel dan de Sportvastenkuur. Ik verheug me er op je te begeleiden!

Groetjes,

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

Sportvasten Spotlight: Leon Brouwer

Veldrijder Leon Brouwer Sportvasten

Sportvasten is niet alleen geschikt voor afvallen, het werkt ook supergoed voor duursporters die hun prestaties willen verbeteren, zoals wielrenners en hardlopers. Lees het verhaal van veldrijder Leon Brouwers (40) in het Sportvasten Magazine.

Download het Sportvasten Magazine

Sportvasten Spotlight: Kiki Bertens

Kiki Bertens Sportvasten

Sportvasten is zó effectief voor vetverbranding en prestatieverbetering dat talloze topsporters de kuur volgen. Zoals Kiki Bertens, de Nederlandse toptennister die in de halve finale op Roland Garros stond. Je kunt hier het het Sportvasten Magazine met het interview met Kiki Bertens downloaden.

Download het Sportvasten Magazine

Sportvastenkuur met Persoonlijk Voedingsadvies

 • Prijs: € 295,-
  Ontvang de complete Sportvastenkuur met persoonlijke begeleiding en supplementen om je vetverbranding te activeren en je energie te verhogen.
  Nu tijdelijk inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek (t.w.v. €23) een Persoonlijke Voedingsadvies (t.w.v. €97) om je resultaat vast te houden.
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

“Wat een geweldige reset voor body en mind. De Sportvastenkuur heeft mijn hoofd een stuk helderder gemaakt en mijn lichaam weer energiek, jonger en slanker. Voel me stukken beter!”
– Aernoud

“Sportvasten heeft mij veel goeds gebracht. Ik ben blij dat ik de 10 dagen volgehouden heb, want daardoor zijn mijn duurlopen absoluut verbeterd qua uithoudingsvermogen en denk ik er nu toch weer over na om een marathon te gaan lopen. Inge is een fijne coach, ze begeleidt je goed en is altijd beschikbaar voor vragen. Naderhand krijg je een eetlijst mee, erg fijn om achter de hand te hebben. Ik kan het iedereen aanraden, en ja 10 dagen zijn soms (mentaal) pittig, maar het is het absoluut waard!
– Lisette

“I’m now a much happier person and energetic.”
– Marine