Gezond afvallen met een Persoonlijk Traject

Wil je in 2 tot 6 weken Gezond Afvallen en ga je voor de beste aanpak? Schaam je je voor je gewicht, voor eetbuien, of lukt het niet om je gewicht onder controle te krijgen? Kies dan voor een Persoonlijk Traject met Health Coach en Personal Trainer Inge van Haselen. Je begint direct met afvallen op basis van een persoonlijke aanpak. Je kunt vanuit huis mee doen en je hebt al een compleet Persoonlijk Traject vanaf € 497,-.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en ontdekt hoe je de Clean Eating methode kunt inpassen in jouw drukke leven. Zodat je snel je resultaat bereikt, nooit meer op dieet hoeft en bruist van energie…

Bestel hier jouw Persoonlijk Traject voor Gezond Afvallen

BESTEL HIER JOUW PERSOONLIJK TRAJECT
GEEF MIJ EERST MEER INFORMATIE

De snelste weg naar resultaat

Bij jouw Persoonlijke Traject verdiept Inge zich in jouw persoonlijke situatie en krijg je een aanpak op maat. Het is de snelste en beste weg naar resultaat, voor mensen die voor het beste kiezen en serieus hun doelen willen bereiken.

Jullie beginnen met een Health Sessie waarin je jouw wensen toelicht en een vragenlijst doorloopt over je gezondheid, energie en gewicht. Vervolgens kijken jullie hoe je het de Clean Eating methode het beste kunt inpassen in jouw drukke leven, zodat je maximaal resultaat haalt.

Afvallen, energie en een boost voor je gezondheid

Op basis van jouw situatie en wensen krijg je een praktisch, uitgekiend traject om af te vallen, je gezondheid een boost te geven en weer energie te voelen. Daarbij begeleid Inge jou persoonlijk via Skype, telefoon, Whatsapp of bij Splash Health Club Amsterdam.

Voor mensen die een aanpak op maat willen

Een persoonlijk traject wordt vaak gekozen door drukbezette ondernemers en managers (v/m) die willen afvallen of zich gezonder en fitter willen voelen, maar weinig tijd hebben. De Clean Eating Methode is snel, to-the-point en praktisch. Zodat je maximaal presteert in je business en energie overhoudt voor je privé-leven.

Daarnaast is het persoonlijke traject ook geschikt voor mensen die niet begrijpen waarom ze niet afvallen en nu écht resultaat willen. En voor mensen met gezondheidsklachten die maar niet overgaan. De goede aanpak van de Clean Eating methode kan ook jou helpen je weer beter te voelen en meer van je leven te genieten.

Detox, Sportvasten, Voedingsschema’s,…

Afhankelijk van jouw pakket krijg je een Detox Kuur, Sportvastenkuur, praktische voedingslessen, voedingsschema’s, boodschappenadvies, restauranttips en andere tips van mij, zodat je na afloop ook zelf de goede keuzes kunt maken. Waar ter wereld je ook bent.

Je ontdekt je valkuilen en krijgt oplossingen daarvoor. Je gaat ervaren hoe je de Clean Eating Lifestyle inpast in jouw drukke leven. En hoe je op de snelste manier gezond afvalt en weer energie krijgt, zodat je maximaal presteert en energie overhoudt voor je privé-leven.

Kies hier jouw Persoonlijke Traject
“Ik voel me zo goed in mijn vel, dat anderen vragen waarom ik zo straal en menen dat ik verliefd ben.”
Monica
“Wat een geweldige reset voor body en mind!”
Aernoud
“Follow her advice on eating and training and you will seriously see results within weeks!!”
Mark
“Results came quickly (…). I can honestly say that Inge changed my life.”
James
“Ik ben er een fitter en mooier mens van geworden!”
Judith
Inge van Haselen - voor een Gezonde Slanke Lifestyle

Hoe het werkt

Vooraf

1

Oriënteer je op de mogelijke Persoonlijke Trajecten en kijk wat je het meeste aanspreekt.

2

Plan gratis en vrijblijvend een telefonisch adviesgesprek van 15 minuten met Inge om te bespreken hoe zij jou kan helpen.

3

Bestel op basis van het advies van Inge hier het Persoonlijke Traject dat het beste bij je past.

4

Inge neemt contact met jou op voor het plannen van de eerste afspraak.

Transformatie (2 tot 6 weken)

5

Je volgt drie tot vier Health Sessies op maat zodat je precies weet hoe je je doel bereikt en waar je valkuilen zitten. Je leert wat de Clean Eating methode is en hoe je deze toepast in jouw eigen leven.

6

Je gaat aan de slag met de Clean Eating voedingsschema’s op maat en andere hulpmiddelen. Inge houdt rekening met jouw situatie en jullie kunnen bijvoorbeeld ook kijken naar kant-en-klaar maaltijden of andere oplossingen. Het gaat er om dat je voor jezelf een gezonde leefstijl ontwikkelt.

7

Geef je lichaam een extra boost met de 10 Dagen Detox Kuur of de Sportvastenkuur. Goed voor je vetverbranding, energie en gezondheid!

8

Optioneel
Maak je lichaam sterker en leniger met 10 sessies Personal Training. Je leert hoe je thuis zelf de oefeningen kunt blijven doen.

Overweeg je een Persoonlijk Traject?    
   Klik hier voor een gratis Keuze Adviesgesprek

Overweeg je een Persoonlijk Traject?    
   Klik hier voor een gratis Keuze Adviesgesprek

Met persoonlijke begeleiding van Healthcoach en Personal Trainer Inge van Haselen

Over Inge

Inge van Haselen (1954) is Integrative Nutrition Health Coach, Personal Trainer en Clean Eating expert met meer dan 13 jaar ervaring. Zij begeleidt in haar praktijk mensen naar een gezonde lifestyle, zowel via online programma’s als in persoonlijke 1-op-1-sessies. Inge kan ook jou helpen op een gezonde manier af te vallen, je gezondheid te verbeteren en meer energie te voelen.

Inge: “Ik spreek uit eigen ervaring. In mijn carriere als mode-inkoper vloog ik voor grote modeconcerns de hele wereld over om orders af te sluiten. Het was een druk en gestresst leven. Ik zat vaak lang in het vliegtuig en had veel zakendiners. Ik weet hoe belangrijk het is in vorm te blijven en je energie vast te houden. Al doende ontwikkelde ik de principes van de Clean Eating Methode waarmee ik ook jou kan helpen.”

“En er was meer, vanaf mijn jeugd viel ik regelmatig flauw en rond mijn dertigste ontwikkelde zich dat tot epilepsie. De neuroloog adviseerde me om zware medicijnen te slikken met ernstige bijwerkingen. Dat heb ik altijd geweigerd.”

“Intuitief voelde ik dat ik de epilepsie op een andere manier onder controle moest krijgen. Dat is gelukt door met name de suikers uit mijn menu te halen, net als dingen uit pakjes. Ik geloof sterk in de kracht van Clean Eating, stress oplossen en goed bewegen. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag ook anderen helpen deze doorbraak te bereiken.”

“Steeds meer mensen vroegen mij om advies en daarom heb ik destijds besloten mij volledig te richten op Health Coaching. Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen hun leven gezonder te maken. Daar krijg ik energie van! :-). Ik kan ook jou helpen een doorbraak te bereiken, weer energie te voelen en er goed uit te zien. Want hoe druk jouw leven ook is, je gezondheid en energie zijn belangrijk! ”

Zet vandaag de eerste stap

Inge heeft veel mensen geholpen blijvend een gezond gewicht te bereiken, hun gezondheid te verbeteren en meer energie te voelen. Misschien kan ze ook jou daarbij helpen met één van de Persoonlijke Trajecten.

Het is haar passie om mensen “die er écht voor gaan” persoonlijk te begeleiden. Daar krijgt ze energie van, want er is niets mooier dan iemand in een paar weken compleet zien opbloeien. Je kunt verzekerd zijn van haar beste inzet om jou te helpen je doelen te bereiken. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Kies hier jouw Persoonlijk Traject

Detox nodig? Doe de Detox Test

1. Persoonlijk Detox Traject

 • Minimaal 3 tot 10 kilo afvallen
 • Verbetering van gezondheidsklachten
 • Meer energie
 • 6 weken
 • Leefstijlverandering
 • 4 persoonlijke Health Sessies, inclusief eetschema’s
  voedingsdagboek, Clean Eating les en ondersteuning
 • 10 Dagen Detox Kuur op maat
 • Een investering voor de rest van je leven
Normale prijs: € 697,-
Pakket prijs: € 497,-
BESTEL
Sportvasten Traject 400x267

3. Sportvasten Plus Traject

 • Maximale vetverbranding en prestatieverbetering
 • Voor sportieve mensen
 • 4 weken
 • De complete 10-daagse Sportvastenkuur, inclusief meten, wegen, ketose-strips, protocol en supplementen
 • 4 persoonlijke Health Sessies gericht op maximaal rendement uit de Sportvastenkuur, inclusief voedingschema, voedingsdagboek en ondersteuning.
 • Met dit pakket haal je het maximale uit de Sportvastenkuur, doordat je je lichaam al laat wennen aan Clean Eating en na afloop op de goede manier doorgaat.
 • Doe hier eerst de Sportvasten Geschiktheidstest.
Normale prijs: € 697,-
Pakket prijs: € 497,-
BESTEL
Personal Training door Inge van Haselen

4. Personal Training Traject

 • Inge’s Top Programma, helemaal compleet
 • Voor maximaal resultaat in 6 weken, je lichaam ondergaat een metamorfose
 • Maximaal afvallen, meer energie, kracht en gezondheid
 • 4 persoonlijke Health Sessies, inclusief eetschema’s, voedingsdagboek, Clean Eating les en ondersteuning
 • 10 Personal Trainingen
 • De complete Sportvastenkuur of de 10 Dagen Detox Kuur
 • De beste investering voor de rest van je leven.
Normale prijs: € 1.597,-
Pakket prijs: € 1.297,-
BESTEL

5. Sportvastenkuur

 • Ontvang de complete Sportvastenkuur
 • Persoonlijke begeleiding en
 • Supplementen om je vetverbranding te activeren en je energie te verhogen.
 • Nu tijdelijk inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek (t.w.v. €23) een Persoonlijke Voedingsadvies (t.w.v. €97) om je resultaat vast te houden. Advies bij specifieke klachten of vragen
 • Analyse voedingspatroon en leefstijl op basis van Integrative Nutrition Health History
 • Clean Eating Voedingsadvies en supplementenadvies op maat
Prijs: € 297,-
BESTEL

7. Vegan Switch

 • Ontvang de Fittergy Vegan Switch
 • Inclusief begeleiding
 • Persoonlijk voedings- en trainingsprotocol
 • Vegan Switch suppletiestrip
 • Greens
 • Nu tijdelijk inclusief het Gezonde Lifestyle Receptenboek (t.w.v. €23) een Persoonlijke Voedingsadvies (t.w.v. €97) om je resultaat vast te houden. Advies bij specifieke klachten of vragen
 • Analyse voedingspatroon en leefstijl op basis van Integrative Nutrition Health History
 • Clean Eating Voedingsadvies en supplementenadvies op maat
Prijs: € 197,-
BESTEL
Voedingsadvies op maat

6. Voedingsadvies per uur

 • Advies bij specifieke klachten of vragen
 • Analyse voedingspatroon en leefstijl op basis van Integrative Nutrition Health History
 • Clean Eating Voedingsadvies en supplementenadvies op maat
 • Voedingsschema op maat
 • Support gedurende een week via email
Prijs: € 150,-
BESTEL

Overweeg je een Persoonlijk Traject?    
   Klik hier voor een gratis Keuze Adviesgesprek

Overweeg je een Persoonlijk Traject?    
   Klik hier voor een gratis Keuze Adviesgesprek