Menopauze Blog – Tips voor de overgang

Wat is het geheim van een fit en fabulous overgang? Zonder dat je opeens dikker wordt, je futloos voelt en chagrijnig wordt? Het geheim zit in een combinatie van gezond clean eten, goed bewegen en bepaalde anti-aging methodes toepassen.

Natuurlijk moet je ook een beetje geluk hebben met je genen, maar ik weet inmiddels dat je zelf heel veel invloed hebt door op tijd je leefstijl aan te passen. Schrijf je hier in voor de gratis Fit & Fabulous Tips voor de overgang, dan houd ik je op de hoogte!

Groetjes,

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

Lees hier de nieuwste blogs over de overgang

Ben je (Bijna) In De Overgang?

Wil je je weer aantrekkelijk en vol energie voelen ondanks de overgang? Vul hier je voornaam en emailadres in en ontvang gratis de Gids voor een Slanke Taille in de Overgang:

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link
Send this to a friend