Over Inge van Haselen

Mijn naam is Inge van Haselen. Ik ben Voedingscoach en Personal Trainer. In mijn praktijk begeleid ik ruim 18 jaar mensen zoals jij bij gezond afvallen. Dit kan zowel via online programma’s als via persoonlijke 1-op-1-sessies.

Ik kan ook jou helpen om lekker fit en slank te zijn, zodat je weer lekker in je kleren past en veel energie krijgt.

Ik spreek uit eigen ervaring. In mijn carrière als mode-inkoper vloog ik voor grote modeconcerns de hele wereld over om orders af te sluiten. Het was een druk en gestresst leven. Ik zat vaak lang in het vliegtuig en had veel zakendiners. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is in vorm te blijven en je energie vast te houden. Al doende ontwikkelde ik de principes van de Gezonde Lifestyle die ik nu ook jou kan leren.

En er was meer, vanaf mijn jeugd viel ik regelmatig flauw en rond mijn dertigste ontwikkelde zich dat tot epilepsie. De neuroloog adviseerde me om zware medicijnen te slikken met ernstige bijwerkingen. Dat heb ik altijd geweigerd. Intuïtief voelde ik dat ik de epilepsie op een andere manier onder controle moest krijgen. Dat is gelukt door met name de suikers uit mijn menu te halen, net als dingen uit pakjes.

Ik geloof sterk in de kracht van Clean Eating om weer in balans te komen. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag ook anderen helpen deze doorbraak te bereiken.

Steeds meer mensen vroegen mij om advies om af te vallen, een slanke taille te krijgen en fit te worden. Daarom heb ik ruim vijftien jaar geleden besloten mij volledig te richten op voedingscoaching en personal training. Nu heb ik duizenden mensen geholpen hun eigen gezonde lifestyle op te zetten en gezond af te vallen. Zodat zij weer energie voelen en lekker in hun kleding passen.

Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan hier aan en ik houd je op de hoogte van mijn nieuwste tips voor gezond afvallen.

Hoe druk jouw leven ook is, je gewicht, gezondheid en energie zijn belangrijk. Ik kan je helpen een doorbraak te bereiken, weer energie te voelen en er goed uit te zien. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

Inge’s Expertise:

  • Voedingscoach – Integrative Nutrition – Internationaal gecertificeerd Voedingscoach en Clean Eating expert, gericht op gezondheid en afvallen.
  • Personal Trainer – NASM (National Academy of Sports Medicine) – Internationaal gecertificeerd Personal Trainer op basis van het Optimale Prestatie Trainingssysteem. Gericht op het bereiken van jouw doel op een verantwoorde manier.
  • Sportvastencoach – Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).
  • Oprichter van Home Gym Unlimited, dit is een Engelstalige site voor advies over het inrichten van je home gym.

3,5 kg kwijt en vooral fitter.”
~ Irene

Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
7 Gouden Voedingstips
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven