Over Inge

Inge van Haselen (1954) is Integrative Nutrition Health Coach, Personal Trainer en Clean Eating expert. Zij begeleidt in haar praktijk mensen naar een gezonde lifestyle, zowel via online programma’s als in persoonlijke 1-op-1-sessies. Inge kan ook jou helpen op een gezonde manier af te vallen, zodat je weer lekker in je kleren past en veel energie krijgt.

Inge: “Ik spreek uit eigen ervaring. In mijn carriere als mode-inkoper vloog ik voor grote modeconcerns de hele wereld over om orders af te sluiten. Het was een druk en gestresst leven. Ik zat vaak lang in het vliegtuig en had veel zakendiners. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is in vorm te blijven en je energie vast te houden. Al doende ontwikkelde ik de principes van de Gezonde Lifestyle die ik nu ook jou kan leren.”

“En er was meer, vanaf mijn jeugd viel ik regelmatig flauw en rond mijn dertigste ontwikkelde zich dat tot epilepsie. De neuroloog adviseerde me om zware medicijnen te slikken met ernstige bijwerkingen. Dat heb ik altijd geweigerd.”

“Intuitief voelde ik dat ik de epilepsie op een andere manier onder controle moest krijgen. Dat is gelukt door met name de suikers uit mijn menu te halen, net als dingen uit pakjes. Ik geloof sterk in de kracht van Clean Eating, stress oplossen en goed bewegen. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag ook andere