Inge van Haselen (1954) is Integrative Nutrition Health Coach, Personal Trainer en Clean Eating expert. Zij begeleidt in haar praktijk mensen naar een gezonde lifestyle, zowel via online programma’s als in persoonlijke 1-op-1-sessies. Inge kan ook jou helpen op een gezonde manier af te vallen, zodat je weer lekker in je kleren past en veel energie krijgt.

Inge: “Ik spreek uit eigen ervaring. In mijn carriere als mode-inkoper vloog ik voor grote modeconcerns de hele wereld over om orders af te sluiten. Het was een druk en gestresst leven. Ik zat vaak lang in het vliegtuig en had veel zakendiners. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is in vorm te blijven en je energie vast te houden. Al doende ontwikkelde ik de principes van de Gezonde Lifestyle die ik nu ook jou kan leren.”

“En er was meer, vanaf mijn jeugd viel ik regelmatig flauw en rond mijn dertigste ontwikkelde zich dat tot epilepsie. De neuroloog adviseerde me om zware medicijnen te slikken met ernstige bijwerkingen. Dat heb ik altijd geweigerd.”

“Intuitief voelde ik dat ik de epilepsie op een andere manier onder controle moest krijgen. Dat is gelukt door met name de suikers uit mijn menu te halen, net als dingen uit pakjes. Ik geloof sterk in de kracht van Clean Eating, stress oplossen en goed bewegen. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag ook anderen helpen deze doorbraak te bereiken.

“Steeds meer mensen vroegen mij om advies en daarom heb ik tien jaar geleden besloten mij volledig te richten op health coaching. Nu heb ik duizenden mensen geholpen hun eigen gezonde lifestyle op te zetten. Zodat zij weer energie voelen en lekker in hun kleding passen. Veel van mijn klanten vliegen zelf ook de hele wereld over, hebben verantwoordelijke banen en een druk onregelmatig leven. Het is een kick als het dan lukt om de gezonde lifestyle vast te houden.”

“Hoe druk jouw leven ook is, je gezondheid en energie zijn belangrijk! Ik kan je helpen een doorbraak te bereiken, weer energie te voelen en er goed uit te zien.”

Veel succes!

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge’s Expertise:

  • Integrative Nutrition Health Coach – Internationaal gecertificeerd Voedingscoach en Clean Eating expert, gericht op het ontwikkelen van jouw gezonde lifestyle.
  • Personal Trainer – NASM (National Academy of Sports Medicine) – Internationaal gecertificeerd Personal Trainer op basis van het Optimale Prestatie Trainingssysteem. Gericht op het bereiken van jouw doel op een verantwoorde manier.
  • Sportvasten Coach – Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).

Gezien in:

GEZOND AFVALLEN? START HIER

Wil je GEZOND AFVALLEN, zodat je weer lekker in je kleren past? Begin dan vandaag nog met het Buikvet Burner Programma en ontdek hoe je gezond afvalt met blijvend resultaat...

JA, IK WIL GEZOND AFVALLEN >>
"Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee." ~ Ilonka
"Ik wil nog even meedelen, dat mijn bloeddruk weer helemaal normaal is, zo ook mijn cholesterol van 7.2 terug naar 5.2. Mijn vet percentage 30% gedaald tot 26.8." ~ Paula
"De recepten zijn erg lekker en worden ook door mijn man gewaardeerd." ~ Gonny