Vaak krijg ik vragen over hoe je mooie, slanke benen krijgt en strakke billen. Zodat je lekker in je zomerkleren past en er goed uit ziet. Gezond eten helpt en daarnaast is het natuurlijk belangrijk goed te bewegen! Daarom geef ik je vandaag in deze video een korte serie oefeningen voor je bovenbenen en billen. Aan de slag!

Download en print hier de beschrijving van de Slanke Benen Mini Workout…

Alle oefeningen doe je met je eigen lichaamsgewicht. Het voordeel is dat je hierdoor de oefeningen overal kunt doen, dus ook voor je tent, op het strand of in je vakantie-appartement 🙂

Begin Met Een Warming Up

Doe eerst een warming up. Doe vervolgens alle oefeningen achter elkaar met 30 tot 60 seconden rust er tussen. Ben je aan het eind van het circuit en heb je nog tijd? Begin dan weer vooraan en sluit je training af met een cooling down.
Heel veel succes!

Groetjes,
Inge

Bikini Body Kuur

Wil je snel maar wel op een natuurlijke manier afvallen? Volg dan de 4-fasen methode van de Bikini Body Kuur...

SNEL AFVALLEN
"Ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij"
~ Emmie
"Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”"
~ Neeltje
"Inmiddels ben ik 5.4 kilo kwijt en m’n vetpercentage is ruim 3% minder. Maar nog belangrijker is dat mijn taille een stuk smaller is geworden. Ik ga op deze voet verder, dit patroon bevalt mij wel. Ik vond de motivatie tips iedere dag in m’n mail ook erg handig!"
~ Claudia