JE BODY IN BALANS

Ontdek hoe je met elke maaltijd Gezonder en Fitter wordt

Ervaar zelf wat Je Body In Balans voor jou kan betekenen

“Het verschil is heel groot, ik ben veel fitter en voel me jaren jonger.”
– Reintje

Als je lichaam signalen afgeeft…

Om mij heen zie ik steeds meer mensen die te maken krijgen met overgewicht en ernstige ziektes, zoals hoge bloeddruk, dichtgeslibde aderen, hoog cholesterol en diabetes.

Ook in mijn eigen kring van mensen die mij dierbaar zijn speelt dit. Misschien heb jij er zelf ook mee te maken, of iemand in je omgeving. Lees dan nog even verder.

Soms is het gewoon pech dat je ziek wordt, soms heeft het te maken met leeftijd. Maar bij de welvaartsziektes van nu is er ook vaak een verband met leefstijl. Je kunt zelf heel veel doen om gezond te blijven of weer gezond te worden.

Ik merk in mijn omgeving dat mensen, die net hebben ontdekt dat zij diabetes 2, hoog cholesterol, hoge bloeddruk of een andere aandoening hebben, open staan voor advies over gezond eten en vaak ook afvallen.

Als je de diagnose diabetes of verstopte bloedvaten krijgt, ga je toch nadenken.

Inge van Haselen, Voedingscoach & Personal Trainer ontwikkelde het Gezonde Lifestyle Receptenboek
Inge van Haselen, Voedingscoach & Personal Trainer ontwikkelde het Gezonde Lifestyle Receptenboek

Met gezonde Clean Eating recepten

Je Body In Balans – Hoe je met elke maaltijd gezonder & fitter wordt, bevat meer dan vijftig van mijn beste Clean Eating Recepten voor ontbijt, snack, lunch en avondmaaltijden. Nu ook met gezonde smoothies, juices en desserts. De recepten zijn makkelijk te maken en gezond voor het hele gezin.

In Je Body in Balans leg ik je de complete Clean Eating Lifestyle methode uit op een duidelijke, begrijpelijke en praktische manier. Je ontdekt waarom je beter geen brood en zuivel kunt eten en wat je daarvoor in de plaats kunt nemen.

“Hierdoor ben ik toch 4 kilo kwijt!”
– Nel

Je gezondheid gaat vooruit

Je ontdekt welke vetten gezond zijn en hoe je op de juiste manier in balans eet. Je ontdekt hoe het nou precies met koolhydraten zit en welke je wel of niet kunt eten. Als je deze simpele richtlijnen volgt en de lekkere recepten gebruikt, zul je merken dat je gezondheid vooruit gaat en dat je je fitter gaat voelen.

De principes zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten over gezond eten. Onder meer via mijn opleiding aan het Institute for Integrative Nutrition in New York. Ik eet zelf ook zoals in Je Body In Balans. Ik ben nu 66 jaar, fitter en sterker dan ooit en ik kom nooit meer bij de dokter.

Diep in je hart…

Die zoektocht naar gezonder eten is in mijn ogen ook logisch, je lichaam liegt niet. Diep in je hart weet je dat er een verband is tussen je lichaam en hoe je eet.

En als je lichaam signalen af gaat geven, zoals te dik worden, diabetes, hoge bloeddruk of een hoog cholesterol, is het alleen maar goed dat je daar naar gaat luisteren. En dan komt het goede nieuws, want je kunt zelf heel veel doen aan je gezondheid.

Je Body In Balans – Met elke maaltijd fitter en gezonder

“Je ziet dus dat je fantastische dingen op tafel kunt zetten die hartstikke gezond zijn.”
– Annemarie

Intuïtief weet iedereen dat ook wel, maar hoe pak je het aan? Waar begin je? Wat is gezond en wat niet? Die vragen krijg ik vaak en daar kan ik je bij helpen met de nieuwe Je Body In Balans.

Ik help nu alweer tien jaar duizenden mensen met deze gezondere stappen te zetten. Ik vraag me elke dag af, hoe kan ik nog meer mensen helpen? Hoe kan de gezonde leefstijl zó leuk maken, dat zelfs mijn schoonouders overstag gaan?

Hoe breng je “gezonder eten” in de praktijk?

Als je gezond wilt gaan eten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik Je Body In Balans ontwikkeld. Met een duidelijke uitleg over de Clean Eating methode en hoe je gezonder eten in de praktijk brengt.

Wat is Clean Eating eigenlijk? Clean Eating is vers, natuurlijk en seizoensgebonden eten. In de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, met veel groente, een beetje fruit en veel water.

“Ik ben er zo ontzettend van opgeknapt en zonder dat ik het in de gaten had vlogen de kilo’s er af (meer dan twee pasmaten).”
– Frank

Speciale Bonussen

Om zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder en fitter te worden in dit seizoen, ontvang je nu tijdelijk 3 speciale bonussen bij Je Body In Balans.

BONUS 1

Kookvideo Butternut squash soep
Bonus 1: Kookvideo Butternut squash soep

BONUS 1: Exclusieve kookvideo (ter waarde van €7,95) waarin ik je laat zien hoe je Clean Eating “Butternut Squash Soep” maakt. Dat is superlekker en je krijgt er geen opgeblazen gevoel van.

BONUS 2

Eet groente in alle kleuren van de regenboog
Bonus 2: Handige Clean Eating Seizoenwijzer

BONUS 2: De handige Clean Eating Seizoenwijzer(ter waarde van €7), zodat je groente en fruit kunt kiezen met de meeste voedingswaarde en smaak. Vaak is dit ook het meest voordelig.

BONUS 3

Bonus 3: Lekkere gezonde herfst soepen

BONUS 3: Drie lekkere Clean Eating Recepten voor Herfst Soepen uit de Gezonde Lifestyle Club (ter waarde van €7). Heerlijk na een gezonde boswandeling.

Met elke maaltijd gezonder & fitter

Als je eenmaal volgens deze gezonde, natuurlijke methode eet is het ook voor jou haalbaar dat je lichaam gezonder en fitter wordt. Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die helemaal genezen van diabetes 2.

Ook hoog cholesterol en hoge bloeddruk kun je verminderen of oplossen door te gaan eten volgens “Je Body In Balans. En natuurlijk helpen de recepten ook om een goed gewicht te bereiken. De resultaten van het volgen van “Je Body In Balans” variëren per persoon. Overleg bij twijfel ook met je huisarts hoe je dit traject het beste kunt aanpakken.

Pak nu je kans en ontdek zelf hoe het ook voor jou haalbaar is met elke maaltijd gezonder en fitter te worden. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Heel veel succes!
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

Bestel hier Je Body in Balans

Je Body In Balans

Optie 1: Op je pc, telefoon en iPad

Prijs: € 27,-
Met elke maaltijd slanker en fitter.
Alles over Clean Eating en etiketten lezen.
Goed tegen diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en meer.

“Ik ben veel fitter en voel me jaren jonger.”
– Reintje

Geen risico: 30 dagen geld-terug garantie

Je Body In Balans

Optie 2: Online + Printversie

Prijs: € 39,95
Gratis verzending in Nederland en België
Met elke maaltijd slanker en fitter.
Alles over Clean Eating en etiketten lezen.
Goed tegen diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en meer.
Printversie in metalen ringband in je brievenbus. De voorkant is in kleur, de binnenkant in zwart/wit.

“Ik ben veel fitter en voel me jaren jonger.”
– Reintje

Geen risico: 30 dagen geld-terug garantie

“Je ziet dus dat je fantastische dingen op tafel kunt zetten die hartstikke gezond zijn.”
– Annemarie

“Het verschil is heel groot, ik ben veel fitter en voel me jaren jonger.”
– Reintje

“Ik ben er zo ontzettend van opgeknapt en zonder dat ik het in de gaten had vlogen de kilo’s er af (meer dan twee pasmaten) en dat is een hele mooie bijkomstigheid.”
– Frank


Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als Je Body In Balans niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.


Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?