*** GOED VOOR JE GEZONDHEID ***

Ontdek hoe je met elke maaltijd Gezonder en Fitter wordt

Heb je diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of darmproblemen? Ben je te zwaar? Of wil je juist gezonder gaan eten om gezond te blijven? Ontdek wat de nieuwe Je Body In Balans voor jou kunnen betekenen:

Bestel Nu
Meer Informatie

Als je lichaam signalen afgeeft…

Om mij heen zie ik steeds meer mensen die te maken krijgen met ernstige ziektes, zoals hoge bloeddruk, dichtgeslibde aderen, hoog cholesterol, darmproblemen en diabetes. Ook in mijn eigen kring van mensen die mij dierbaar zijn speelt dit. Misschien heb jij er zelf ook mee te maken, of iemand in je omgeving. Lees dan nog even verder.

Soms is het gewoon pech dat je ziek wordt, soms heeft het te maken met leeftijd. Maar bij de welvaartsziektes van nu is er ook vaak een verband met leefstijl. Je kunt zelf heel veel doen om gezond te blijven of weer gezond te worden.

Ik merk in mijn omgeving dat mensen, die net hebben ontdekt dat zij diabetes 2, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, een darmziekte of een andere aandoening hebben, open staan voor advies over gezond eten.

Als je de diagnose diabetes of verstopte bloedvaten krijgt, ga je toch nadenken.

Diep in je hart…

Die zoektocht naar gezonder eten is in mijn ogen ook logisch, je lichaam liegt niet. Diep in je hart weet je dat er een verband is tussen je lichaam en hoe je eet.

En als je lichaam signalen af gaat geven, zoals diabetes, hoge bloeddruk of een hoog cholesterol, is het alleen maar goed dat je daar naar gaat luisteren. En dan komt het goede nieuws, want je kunt zelf heel veel doen aan je gezondheid.

Intuïtief weet iedereen dat ook wel, maar hoe pak je het aan? Waar begin je? Wat is gezond en wat niet? Die vragen krijg ik vaak en daar kan ik je bij helpen met de nieuwe Je Body In Balans.

Ik help nu alweer tien jaar duizenden mensen met deze gezondere stappen te zetten. Ik vraag me elke dag af, hoe kan ik nog meer mensen helpen? Hoe kan de gezonde leefstijl zó leuk maken, dat zelfs mijn schoonouders overstag gaan?

Hoe breng je “gezonder eten” in de praktijk?

Als je gezond wilt gaan eten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik Je Body In Balans ontwikkeld. Met een duidelijke uitleg over de Clean Eating methode en hoe je gezonder eten in de praktijk brengt.

Wat is Clean Eating eigenlijk? Clean Eating is vers, natuurlijk en seizoensgebonden eten. In de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, met veel groente, een beetje fruit en veel water.

Op basis van de nieuwste inzichten

In Je Body in Balans leg ik je de complete Clean Eating Lifestyle methode uit op een duidelijke, begrijpelijke en praktische manier. Je ontdekt waarom je beter geen brood en zuivel kunt eten en wat je daarvoor in de plaats kunt nemen.

Je ontdekt welke vetten gezond zijn en hoe je op de juiste manier in balans eet. Je ontdekt hoe het nou precies met koolhydraten zit en welke je wel of niet kunt eten. Als je deze simpele richtlijnen volgt en de lekkere recepten gebruikt, zul je merken dat je gezondheid vooruit gaat en dat je je fitter gaat voelen.

De principes zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten over gezond eten. Onder meer via mijn opleiding aan het Institute for Integrative Nutrition in New York. Ik eet zelf ook zoals in Je Body In Balans. Ik ben nu 63 jaar, fitter en sterker dan ooit en ik kom nooit meer bij de dokter.

Met gezonde Clean Eating recepten

Je Body In Balans bevat meer dan vijftig van mijn beste Clean Eating Recepten voor ontbijt, snack, lunch en avondmaaltijden. Nu ook met gezonde smoothies, juices en desserts. De recepten zijn makkelijk te maken en gezond voor het hele gezin.

Je buikvet verdwijnt en je bloedwaarden verbeteren

Als je eenmaal volgens deze methode eet is het ook voor jou haalbaar dat je buikvet verdwijnt en dat je bloedwaardes weer gezonder worden. Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die helemaal genezen van diabetes 2.

Ook hoog cholesterol, hoge bloeddruk en darmproblemen kun je verminderen of oplossen door te gaan eten volgens Je Body In Balans. De resultaten van het volgen van Je Body In Balans variëren per persoon. Overleg met je huisarts hoe je dit traject het beste kunt aanpakken.

Pak nu je kans en ontdek zelf hoe het ook voor jou haalbaar is met elke maaltijd gezonder en fitter te worden!

Groetjes,

Je Body In Balans

Met elke maaltijd gezonder en fitter!

Bestel Nu

Wat klanten zeggen over Je Body In Balans

“Je ziet dus dat je fantastische dingen op tafel kunt zetten die hartstikke gezond zijn.”

– Annemarie

“Ik ben heel blij dat jullie me geholpen hebben een gezonder levenspad in te slaan.”

– Riky

“het verschil is heel groot, ik ben veel fitter en voel me jaren jonger.”

– Reintje

Op je pc, je telefoon en je ipad

Ook op smartphone en tablet

Je ontvangt Je Body in Balans op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Handig bij het boodschappen doen…

Heb je liever de recepten ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie.

*** GOED VOOR JE GEZONDHEID ***

Bestel hier Je Body in Balans

Je Body In Balans

eBook op je pc, telefoon en iPad

Normale prijs: € 27,-
Speciale Prijs: € 23,-

Ontvang Je Body in Balans met een duidelijke uitleg hoe je afvalt door op de juiste manier te eten en meer dan 50 nieuwe Clean Eating recepten. Gebruik het eBook op je telefoon, iPad, computer en print recepten zelf uit.
Je hebt na aankoop recht op alle volgende updates van Je Body In Balans.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

KLIK HIER EN BESTEL
Veilig betalen

Je Body In Balans

eBook op je pc, telefoon en iPad
+ Printversie in je brievenbus

Normale prijs: € 37
Speciale Prijs: € 27

+ 2,95 verzendkosten, alleen binnen Nederland en België

Ontvang Je Body In Balans als eBook en als print in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: de voorkant is in kleur, de inhoud in zwart-wit.Let op: de voorkant is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

KLIK HIER EN BESTEL
Veilig betalen

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als Je Body In Balans niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.