Ontdek hoe je Succesvol Afvalt met de Intermittent Fasting Kuur

Wil je een geweldige DOORBRAAK bereiken in je gewicht? Je lichaam even wakker schudden en afvallen? Doe dan nu de Intermittent Fasting Kuur…

JA, IK WIL SUCCESVOL AFVALLEN
GEEF MIJ EERST MEER INFORMATIE
BEREIK EEN DOORBRAAK IN JE GEWICHT

Ontdek hoe je Succesvol Afvalt met de Intermittent Fasting Kuur

Wil je een geweldige DOORBRAAK bereiken in je gewicht? Je lichaam even wakker schudden en afvallen? Doe dan nu de Intermittent Fasting Kuur…

JA, IK WIL SUCCESVOL AFVALLEN
GEEF MIJ EERST MEER INFORMATIE

Ontdek hoe je succesvol afvalt met de nieuwe Intermittent Fasting Kuur

Hoe zou het zijn als je een doorbraak in je gewicht kon bereiken, met een speciale vastenkuur? Zodat je lichaam de knop omzet en je weer gaat afvallen?

Dat zou je leven veranderen, omdat je dan beter in je kleren past en meer energie voelt. Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Ik ben Inge van Haselen, Health Coach, Personal trainer en Sportvastencoach. Al meer dan 14 jaar help ik mensen zoals jij met gezond afvallen en fit worden.

Als Health Coach ben ik áltijd op zoek naar de beste manieren om tegelijkertijd af te vallen, je gezondheid te verbeteren en meer energie te krijgen.

Al deze dingen komen samen in mijn Clean Eating Methode, waarmee ik duizenden mensen heb geholpen af te vallen en hun resultaat vast te houden.

Afvallen in de turbo-stand

Uit recent onderzoek blijkt dat je nóg meer afvalt als je Clean Eating combineert met Intermittent Fasting. Dat betekent dat je met tussenpozen van 12 tot 18 uur niet eet. Hierdoor val je af in turbo-stand, en het is ook nog eens heel goed voor je gezondheid en energie.

Ik pas Intermittent Fasting al jaren toe, zowel zelf als bij mijn 1-op-1 klanten. De resultaten zijn zó goed, dat ik heb besloten voor jou een speciale Intermittent Fasting Kuur te ontwikkelen, in combinatie met Low Carb Clean Eating.

Zet de knop om en bereik een doorbraak in je gewicht

Als je steeds iets dikker wordt en het lukt niet om de knop om te zetten, dan is dit iets voor jou. Of als je op een plateau zit en niet verder afvalt, dan is de Intermittent Fasting Kuur de perfecte manier om het afvallen weer op gang te brengen.

Is het iets voor jou?

Op dit punt denk je misschien dat Intermittent Fasting niks voor jou is, omdat het moeilijk klinkt. Maar het is juist supermakkelijk. Uit mijn praktijk merk ik dat echt íedereen het kan volhouden om 12 uur niet te eten (inclusief de nacht) :-). Je gaat je er superlekker door voelen.

Ook ben je er nooit te oud voor. Juist niet, zou ik zeggen, want Intermittent Fasting blijkt juist belangrijk te zijn naarmate je ouder wordt. Het remt mogelijk Alzheimer en helpt je cellen jong te blijven.

JA, IK WIL SUCCESVOL AFVALLEN

Net als Daniëlle en Janneke en honderden anderen

Zoals Daniëlle, die ik in mijn praktijk heb begeleid met Intermittent Fasting. Zij viel 5,9 kilo af met Intermittent Fasting en was in haar taille 4 cm slanker geworden. Zij schreef mij:

Ik ben supertrots dat ik het gehaald heb en wil graag doorgaan.

Daniëlle ging zelf door en viel uiteindelijk 14 kilo af. Ook Janneke zag een geweldig resultaat. Zij schreef mij:

We zijn nu 6 weken verder en ik ben stug door gegaan. Ik ben super blij je te kunnen vertellen dat ik nu 10 kilo en 6% vet kwijt ben!! Ook qua omvang ben ik enorm afgevallen. Daar ben ik heel trots en blij mee

Laat je inspireren door de Intermittent Fasting Kuur en bereik een doorbraak in je gewicht

De Intermittent Fasting Kuur kan je helpen

Omdat jij deze video kijkt wil je waarschijnlijk graag een doorbraak bereiken in je gewicht. Je wilt niet langer steeds iets dikker worden, maar juist afvallen. Zodat je weer lekker in je kleren past en motivatie krijgt om gezonder te blijven leven..

De Intermittent Fasting Kuur bevat lekkere recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd

Voor een doorbraak in je gewicht

Als je meedoet aan de Intermittent Fasting Kuur krijg je een geweldig stappenplan voor twee weken om verantwoord Intermittent Fasting toe te passen, in combinatie met Low Carb Clean Eating. Zodat je een doorbraak bereikt in je gewicht en gaat afvallen.

Ik geef je handige dagschema’s met verschillende Intermittent Fasting systemen om af te vallen

Ik geef je handige dagschema’s met verschillende Intermittent Fasting systemen en nieuwe koolhydraatarme Clean Eating recepten. Zo profiteer je maximaal van Intermittent Fasting en ga je op een natuurlijke manier afvallen.

Je krijgt een ongekend gevoel van controle over jezelf en je lichaam. Je kunt de kuur natuurlijk herhalen zo vaak je wilt.

Koolhydraatarme Clean Eating Recepten

Bij de Kuur krijg je speciale “Low Carb” Clean Eating recepten, oftwel koolhydraatarm. Superlekker en heel goed om af te vallen, voor je gezondheid en voor je gewicht. De menu’s zijn zó samengesteld dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt/

JA, IK WIL SUCCESVOL AFVALLEN

Wat is Intermittent Fasting?

Wat is Intermittent Fasting eigenlijk? Het betekent letterlijk: “Met tussenpozen vasten”. Je eet bijvoorbeeld gedurende twaalf of veertien uur niets en neemt daarna je maaltijden.

Ook voor het opruimen en herstellen van je cellen

Door op deze manier  een paar keer per week 12 tot 14 uur niets te eten, geef je je cellen de tijd om zich te herstellen. Dit proces van herstel heet autofagie. Het blijkt de sleutel te zijn tot succesvol afvallen, tot meer energie en tot het verbeteren van je gezondheid.

De wetenschap doet nog volop onderzoek naar verschillende systemen van Intermittent Fasting. Zo zijn er ook experimenten met langer dan 14 uur niet eten. Bijvoorbeeld 16 uur of 18 uur.

Maar ik wil je waarschuwen. Voor vrouwen boven de 40 is te lang vasten niet goed, omdat je daarmee mogelijk je hormoonhuishouding verstoort.

Pas op met het ketogene dieet

Ook hoor je wel eens over een combinatie van Intermittent Fasting met het ketogene dieet. Ook dát is voor vrouwen riskant en raad ik je af. Bij het ketogene dieet eet je heel weinig koolhydraten en veel vetten. Je houdt het niet lang vol en je verstoort er mogelijk je hormoonhuishouding mee.

Daarom heb ik nu speciaal de Intermittent Fasting Kuur ontwikkeld, op basis van Low Carb Clean Eating. Deze Kuur helpt je om máximaal af te vallen en je lichaam wakker te schudden. Zóonder dat je hormoonhuishouding in de war raakt.

Je krijgt er een geweldige kick van, ziet direct resultaat in je taille en op de weegschaal. En je krijgt weer motivatie om door te gaan met gezonder leven.

JA, IK DOE MEE!

Hoe helpt de Intermittent Fasting Kuur?

Door Intermittent Fasting toe te passen en minimaal 12 uur niet te eten, komt je lichaam toe aan vetverbranding en het herstel van je cellen. Zeker als je het combineert met koolhydraatarm Clean Eating.

Je lichaam gaat dan vetten verbranden in plaats van suikers. Ik heb hier in mijn praktijk al veel vrouwen en mannen mee geholpen. Ik heb gemerkt dat iedereen dit makkelijk vol kan houden. En dat je er een geweldige kick van krijgt:

 • Je gaat direct afvallen op een natuurlijke manier, met de speciale vastenschema’s in combinatie met low carb Clean Eating.
 • Je krijgt een ongekend gevoel van controle over je lichaam, als je merkt dat je een aantal uren zonder eten kunt. Het geeft een kick en motiveert om door te gaan.
 • Je verbetert je energi en gezondheid, omdat je cellen de tijd krijgen zich te vernieuwen.

Je gaat deze effecten vanzelf merken als je stap voor stap de handige schem’s volgt. Dit is de beste manier om je lichaam even wakker te schudden en een doorbraak te bereiken in je gewicht.

De Intermittent Fasting Kuur voor succesvol afvallen

Ik ben blij dat ik de kuur heb gedaan, ik kan het iedereen aanraden, en ja het is soms (mentaal) pittig, maar het is het absoluut waard!~ Lisette

JA, IK DOE MEE!

Nog één ding

De Intermittent Fasting Kuur is niet in een namiddagje in elkaar gesleuteld. Ik ben al zeven jaar bezig met vormen van Intermittent Fasting en ik heb de beste twee methodes in deze Kuur verwerkt.

Ook ben ik al veertien jaar bezig met Clean Eating en ik heb een speciale koolhydraatarme versie hiervan ontwikkeld. Het resultaat is de Intermittent Fasting Kuur die telkens opnieuw met succes kan worden toegepast.

Als je er klaar voor bent om een doorbraak te bereiken in je gewicht en je gezondheid en weer lekker in je kleren te passen, klik dan op de bestelknop hieronder en doe mee aan de Intermittent Fasting Kuur. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Je hebt een belangrijke beslissing te nemen. Deze kan ik niet voor je nemen… het enige wat ik kan zeggen is dat de Intermittent Fasting Kuur werkt. Het heeft voor mij gewerkt, en het heeft gewerkt voor honderden die je voorgingen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Veelgestelde vragen over de Intermittent Fasting Kuur

1. “Ik kan niet alles eten, houdt de kuur daar rekening mee?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Intermittent Fasting Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. “Kan ik blijven werken tijdens de Kuur?”

Ja, natuurlijk! Je krijgt juist extra veel energie van de Intermittent Fasting Kuur en je kunt gewoon blijven werken. De schema’s zijn heel flexibel toe te passen. Daardoor is deze Intermittent Fasting Kuur ook heel goed als je avond of nachtdiensten draait.

4. “Ben ik niet te oud om mee te doen?”

De Intermittent Fasting Kuur is voor alle leeftijden. En juist naarmate je ouder wordt is met korte tussenpozen vasten belangrijk. Het remt Alzheimer, werkt anti-aging en je gezondheid gaat vooruit. Dus je bent nooit te oud :-), hoe eerder je begint hoe beter.

5. Is dit een crashdieet?”

Nee, absoluut niet. Steeds meer onderzoek wijst uit dat je lichaam heel erg opknapt van regelmatig 12 uur of meer niet eten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je tussendoor zorgt dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Daar gaat het vaak mis bij crashdiëten.

Daarom krijg je in de Intermittent Fasting Kuur een uitgekiend voedingsschema op basis van Low Carb Clean Eating, met alle benodigde voedingsstoffen. Dat bepaalt bepaalt het succes van de Kuur. Dus ga niet op eigen houtje experimenteren.

Veelgestelde vragen over de Intermittent Fasting Kuur

1. “Ik kan niet alles eten, houdt de kuur daar rekening mee?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Intermittent Fasting Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. “Kan ik blijven werken tijdens de Kuur?”

Ja, natuurlijk! Je krijgt juist extra veel energie van de Intermittent Fasting Kuur en je kunt gewoon blijven werken. De schema’s zijn heel flexibel toe te passen. Daardoor is deze Intermittent Fasting Kuur ook heel goed als je avond of nachtdiensten draait.

4. “Ben ik niet te oud om mee te doen?”

De Intermittent Fasting Kuur is voor alle leeftijden. En juist naarmate je ouder wordt is met korte tussenpozen vasten belangrijk. Het remt Alzheimer, werkt anti-aging en je gezondheid gaat vooruit. Dus je bent nooit te oud :-), hoe eerder je begint hoe beter.

5. Is dit een crashdieet?”

Nee, absoluut niet. Steeds meer onderzoek wijst uit dat je lichaam heel erg opknapt van regelmatig 12 uur of meer niet eten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je tussendoor zorgt dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Daar gaat het vaak mis bij crashdiëten.

Daarom krijg je in de Intermittent Fasting Kuur een uitgekiend voedingsschema op basis van Low Carb Clean Eating, met alle benodigde voedingsstoffen. Dat bepaalt bepaalt het succes van de Kuur. Dus ga niet op eigen houtje experimenteren.

Bestel de Intermittent Fasting Kuur

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Intermittent Fasting Kuur

Online op je pc, telefoon en iPad

Prijs: € 97,-

Ontvang toegang tot de Intermittent Fasting Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en de bonussen!

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

Intermittent Fasting Kuur

Online + Printversie

Prijs: € 109,95

Ontvang toegang tot de Intermittent Fasting Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en de bonussen en ontvang de printversie in je brievenbus!

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren
 • Ontvang extra de printversie van de Kuur in je brievenbus
 • Gratis verzending binnen Nederland en België

Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

Wat anderen zeggen over de Intermittent Fasting Kuur

“Ik voel me goed. iedereen zegt dat ik er goed uit zie. Ondertussen ben ik 6 kg afgevallen. dat voelt erg goed.”

~ Suzanne

“3,5 kilo afgevallen. Ik heb het vooral gedaan om te kijken wat het doet met mijn suikerspiegel en hongergevoel ivm insulineresistent. Ik voel echt verschil veel minder drang om te eten en geen ups en downs of mood swings.”

~ Karin

“Ben razend entousiast over het intermittent fasting. 4 weken geleden begonnen en er zijn al 4 kilos af!”

~ Anke

“Mijn man en ik hebben samen de eerste twee weken erop zitten. Hij ziet nu het resultaat, gewichtsverlies van 4,5 kilo, veel fitter en geen trek meer tussendoor. Voor mij was er nu een gewichtsafname van 3,5 kilo.”

~ Marion

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als je de Intermittent Fasting Kuur volgt en geen resultaat ziet kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.