AFVALLEN MET RESULTAAT

Ontdek hoe je Afvalt zonder honger met de Intermittent Fasting Kuur

Laat overtollige kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon en pas weer lekker in je kleren. Doe mee met de  Intermittent Fasting Kuur

“Ondertussen ben ik 6 kg afgevallen. dat voelt erg goed.”
~ Suzanne

Overtollig vet makkelijk kwijtraken

Hoe zou het zijn als je op een verbluffend makkelijke manier overtollig vet kwijt zou kunnen raken? Met een bewezen methode die je helpt om zonder hongeren weer lekker in je kleren te passen? Daar kan ik je mee helpen. Lees nog even door.

Klaar voor jouw doorbraak?

Ik ben Inge van Haselen, Voedingsoach en Personal trainer. Al meer dan 15 jaar help ik mensen zoals jij met gezond afvallen en fit worden.

Als Health Coach ben ik áltijd op zoek naar de beste manieren om tegelijkertijd af te vallen, je gezondheid te verbeteren en meer energie te krijgen.

Al deze dingen komen samen in mijn Clean Eating Methode, waarmee ik duizenden mensen heb geholpen af te vallen en hun resultaat vast te houden.

Afvallen in de turbo-stand

Uit recent onderzoek blijkt dat je nóg meer afvalt als je Clean Eating combineert met Intermittent Fasting. Dat betekent dat je met tussenpozen van 12 tot 18 uur niet eet. Hierdoor val je af in turbo-stand, en het is ook nog eens heel goed voor je gezondheid en energie.

Ik pas Intermittent Fasting al jaren toe, zowel zelf als bij mijn 1-op-1 klanten. De resultaten zijn zó goed, dat ik heb besloten voor jou een speciale Intermittent Fasting Kuur te ontwikkelen, in combinatie met Low Carb Clean Eating.

Zet de knop om

Als je steeds iets dikker wordt en het lukt niet om de knop om te zetten, dan is dit iets voor jou. Of als je op een plateau zit en niet verder afvalt, dan is de Intermittent Fasting Kuur de perfecte manier om het afvallen weer op gang te brengen.

Het is niet moeilijk

Op dit punt denk je misschien dat Intermittent Fasting niks voor jou is, omdat het moeilijk klinkt. Maar het is juist supermakkelijk. Uit mijn praktijk merk ik dat echt íedereen het kan volhouden om 12 uur niet te eten (inclusief de nacht) :-). Je gaat je er superlekker door voelen.

Ook ben je er nooit te oud voor. Juist niet, zou ik zeggen, want Intermittent Fasting blijkt juist belangrijk te zijn naarmate je ouder wordt. Het remt mogelijk Alzheimer en helpt je cellen jong te blijven.

“Ben razend enthousiast over het intermittent fasting. 4 weken geleden begonnen en er zijn al 4 kilos af!”
~ Anke

Laat je inspireren door de Intermittent Fasting Kuur en bereik een doorbraak in je gewicht

De Intermittent Fasting Kuur kan je helpen

Omdat jij hier bent wil je waarschijnlijk graag een doorbraak bereiken in je gewicht. Misschien wil je niet langer steeds iets dikker worden, maar juist afvallen. Zodat je weer lekker in je kleren past en motivatie krijgt om gezonder te blijven leven.

De Intermittent Fasting Kuur bevat lekkere recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd

Voor een doorbraak in je gewicht

Als je meedoet aan de Intermittent Fasting Kuur krijg je een geweldig stappenplan voor twee weken om verantwoord Intermittent Fasting toe te passen, in combinatie met Low Carb Clean Eating. Zodat je een doorbraak bereikt in je gewicht en gaat afvallen.

Ik geef je handige dagschema’s met verschillende Intermittent Fasting systemen om af te vallen

Ik geef je handige dagschema’s met verschillende Intermittent Fasting systemen en nieuwe koolhydraatarme Clean Eating recepten. Zo profiteer je maximaal van Intermittent Fasting en ga je op een natuurlijke manier afvallen.

Je krijgt een ongekend gevoel van controle over jezelf en je lichaam. Je kunt de kuur natuurlijk herhalen zo vaak je wilt.

Wat eet je tijdens Intermittent Fasting?

Koolhydraatarme Clean Eating Recepten

Bij de Kuur krijg je speciale “Low Carb” Clean Eating recepten, oftewel koolhydraatarm. Superlekker en heel goed om af te vallen, voor je gezondheid en voor je gewicht. De menu’s zijn zó samengesteld dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Als je meedoet aan de Intermittent Fasting Kuur krijg je een geweldig stappenplan voor twee weken om verantwoord Intermittent Fasting toe te passen, in combinatie met Low Carb Clean Eating. Zodat je een doorbraak bereikt in je gewicht en gaat afvallen.

Intermittent Fasting Gezond Eten

Wat is Intermittent Fasting?

Intermittent Fasting betekent letterlijk: “Met tussenpozen vasten”. Je eet bijvoorbeeld gedurende twaalf of veertien uur niets en neemt daarna je maaltijden.

Door op deze manier  een paar keer per week 12 tot 14 uur niets te eten, geef je je cellen de tijd om zich te herstellen. Dit proces van herstel heet autofagie. Het blijkt de sleutel te zijn tot succesvol afvallen, tot meer energie en tot het verbeteren van je gezondheid.

De wetenschap doet nog volop onderzoek naar verschillende systemen van Intermittent Fasting. Zo zijn er ook experimenten met langer dan 14 uur niet eten. Bijvoorbeeld 16 uur of 18 uur. Maar in mijn methode kies ik voor maximaal 14 uur, omdat te lang vasten mogelijk je hormoonhuishouding verstoort, met name als je een vrouw boven de 40 bent.

Met low carb clean eating

Ik heb de Intermittent Fasting Kuur speciaal ontwikkeld op basis van Low Carb Clean Eating. Zodat je máximaal afvalt en tegelijkertijd alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Zodat je hormoonhuishouding niet in de war raakt en je weer goed in je kleren past en je fit voelt.

Je krijgt er een geweldige kick van, ziet direct resultaat in je taille en op de weegschaal. En je krijgt weer motivatie om door te gaan met gezonder leven.

Hoe helpt de Intermittent Fasting Kuur?

Door Intermittent Fasting toe te passen en minimaal 12 uur niet te eten, komt je lichaam toe aan vetverbranding en het herstel van je cellen. Zeker als je het combineert met koolhydraatarm Clean Eating.

Je lichaam gaat dan vetten verbranden in plaats van suikers. Ik heb hier in mijn praktijk al veel vrouwen en mannen mee geholpen. Ik heb gemerkt dat iedereen dit makkelijk vol kan houden. En dat je er een geweldige kick van krijgt:

Begin Direct met Afvallen op een natuurlijke manier, met de speciale vastenschema’s in combinatie met low carb Clean Eating.
Je krijgt een ongekend gevoel van controle over je lichaam, als je merkt dat je een aantal uren zonder eten kunt. Het geeft een kick en motiveert om door te gaan.
Je verbetert je energie en gezondheid, omdat je cellen de tijd krijgen zich te vernieuwen.

Je gaat deze effecten vanzelf merken als je stap voor stap de handige schema’s volgt. Dit is de beste manier om je lichaam even wakker te schudden en een doorbraak te bereiken in je gewicht. Zodat je weer lekker in je kleren past en je fit voelt.

De Intermittent Fasting Kuur voor succesvol afvallen


Ik ben blij dat ik de kuur heb gedaan, ik kan het iedereen aanraden, en ja het is soms (mentaal) pittig, maar het is het absoluut waard!” ~ Lisette

Nog één ding

De Intermittent Fasting Kuur is niet in een namiddagje in elkaar gesleuteld. Ik ben al negen jaar bezig met vormen van Intermittent Fasting en ik heb de beste twee methodes in deze Kuur verwerkt.

Ook ben ik al meer dan vijftien jaar bezig met Clean Eating en ik heb een speciale koolhydraatarme versie hiervan ontwikkeld. Het resultaat is de Intermittent Fasting Kuur die telkens opnieuw met succes kan worden toegepast.

Als je er klaar voor bent om een doorbraak te bereiken in je gewicht en je gezondheid en weer lekker in je kleren te passen, klik dan op de bestelknop hieronder en doe mee aan de Intermittent Fasting Kuur. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: De Intermittent Fasting Kuur heeft gewerkt voor honderden die je voorgingen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Veelgestelde vragen

1. “Ik kan niet alles eten, houdt de kuur daar rekening mee?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Intermittent Fasting Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. “Kan ik blijven werken tijdens de Kuur?”

Ja, natuurlijk! Je krijgt juist extra veel energie van de Intermittent Fasting Kuur en je kunt gewoon blijven werken. De schema’s zijn heel flexibel toe te passen. Daardoor is deze Intermittent Fasting Kuur ook heel goed als je avond of nachtdiensten draait.

4. “Ben ik niet te oud om mee te doen?”

De Intermittent Fasting Kuur is voor alle leeftijden. En juist naarmate je ouder wordt is met korte tussenpozen vasten belangrijk. Het remt Alzheimer, werkt anti-aging en je gezondheid gaat vooruit. Dus je bent nooit te oud :-), hoe eerder je begint hoe beter.

5. Is dit een crashdieet?”

Nee, absoluut niet. Steeds meer onderzoek wijst uit dat je lichaam heel erg opknapt van regelmatig 12 uur of meer niet eten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je tussendoor zorgt dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Daar gaat het vaak mis bij crashdiëten.

Daarom krijg je in de Intermittent Fasting Kuur een uitgekiend voedingsschema op basis van Low Carb Clean Eating, met alle benodigde voedingsstoffen. Dat bepaalt bepaalt het succes van de Kuur. Dus ga niet op eigen houtje experimenteren.

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Bestel de Intermittent Fasting Kuur

Intermittent Fasting Kuur

Optie 1: Op je pc, telefoon en iPad

Prijs: € 97,-

Ontvang toegang tot de Intermittent Fasting Kuur online met complete voedingsschema’s en recepten

Begin direct met afvallen
Ervaar Controle over je Lichaam
Verbeter je Energie en Gezondheid
Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.
Pas weer Lekker in je Kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Intermittent Fasting Kuur

Optie 2: Online + Printversie

Prijs: € 109,95
Inclusief gratis verzending in Nederland en België

Ontvang toegang tot de Intermittent Fasting Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en ontvang de printversie in je brievenbus!

Begin direct met afvallen
Ervaar Controle over je Lichaam
Verbeter je Energie en Gezondheid
Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.
Pas weer Lekker in je Kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

“Ik voel me goed. iedereen zegt dat ik er goed uit zie. Ondertussen ben ik 6 kg afgevallen. dat voelt erg goed.” ~ Suzanne

“3,5 kilo afgevallen. Ik heb het vooral gedaan om te kijken wat het doet met mijn suikerspiegel en hongergevoel ivm insulineresistent. Ik voel echt verschil veel minder drang om te eten en geen ups en downs of mood swings.” ~ Karin

“Ben razend entousiast over het intermittent fasting. 4 weken geleden begonnen en er zijn al 4 kilos af!” ~ Anke

“Ik vond mezelf te vet en m’n buik zat in de weg. Nu weeg ik 68,9 kg en voel me al een stuk beter. Ik ga door.” ~ Anneke

“Mijn man en ik hebben samen de eerste twee weken erop zitten. Hij ziet nu het resultaat, gewichtsverlies van 4,5 kilo, veel fitter en geen trek meer tussendoor. Voor mij was er nu een gewichtsafname van 3,5 kilo.” ~ Marion


Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als je de Intermittent Fasting Kuur volgt en geen resultaat ziet kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.


Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?