Health Coaching

Health Coaching – haal het BESTE uit je leven

Het Health Coaching Programma is een persoonlijke totaalaanpak om het BESTE uit je leven te halen. Gericht op drukke mensen die veel ballen in de lucht houden, veel van zichzelf vragen en toe zijn aan een volgende stap naar de gezonde lifestyle. Dit programma kan je leven veranderen!

Na een intake krijg je een op maat gemaakt programma passend bij jouw behoeftes en doelstelling met één of meerdere bouwstenen uit de modules Voedingsadvies, Sportvasten en Personal Training. Zodat je zo snel mogelijk weer energie voelt en lekker in je vel zit.

Jouw Gezonde Lifestyle

Ik heb met veel managers en ondernemers gewerkt aan hun gezonde lifestyle, zowel mannen als vrouwen. Iedereen is anders en heeft andere behoeftes. Met het flexibele Personal Health Coaching Programma kun je jouw doelstellingen bereiken in een zo kort mogelijke tijd. Meer weten? Vraag hier de Health Coaching Brochure aan.

Vraag de Health Coaching Brochure aan

De achtergrond van Health Coaching

Veel mensen weten niet meer precies hoe je gezond eet en leeft. Zeker in deze 24-uurs economie – met kant-en-klaar maaltijden op elke straathoek, vergaderingen met broodjes kroket, zakendiners en veel stress – is het lastig fit en in vorm te blijven.

Als je je ziek voelt ga je naar een dokter en krijg je al snel medicijnen voorgeschreven. Dat maakt je gezondheid vaak nog zwakker. Het is symptoombestrijding en de meeste dokters vragen niet naar je voeding. Terwijl je daar al heel veel mee kunt doen.

In Amerika is dit besef doorgedrongen. Daar zie je de eerste gediplomeerde Health Coaches verbonden aan artsenpraktijken. Zij vormen de schakel tussen een dokter en een patient en helpen mensen gezonder te gaan leven. De opleiding tot Integrative Nutrition Health Coach heb ik ook gevolgd.

Meer uit je leven en je werk halen en lekker fit zijn

In Nederland help ik nu mensen die gezonder willen leven en die maatregelen nemen voordat ze instorten of ziek worden. Ook help ik mensen die met medicijnen niet verder komen. Er is zoveel mogelijk met je voeding, je beweging, je mindset. Health Coaching kan je hele leven veranderen en dit heb ik al bij veel van mijn klanten zien gebeuren.

Health Coaching is geen crashdieet. Het is een totaalaanpak op maat waarbij we serieus samen kijken hoe je de Gezonde Lifestyle kunt inpassen in je drukke leven.

Ik help internationale managers met de planning van hun voeding en training tijdens zakenreizen. Ik help ondernemers met het organiseren van hun leefstijl, ondanks drukke vergaderingen en onregelmatige tijden. Ik geef personal training aan CEO’s , ondernemers en managers (m/v) zodat ze lekker in vorm blijven en zich fit voelen.

De mogelijkheden zijn enorm en ik weet zeker dat we ook voor jou een aanpak vinden die aansluit bij jouw situatie en behoeftes.  Meer weten? Vraag hier de Health Coaching Brochure aan.

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

PS: Wil je meer weten en misschien zelf aan de slag met je gezonde lifestyle? Neem contact met mij op of vraag de Health Coaching Brochure aan.

“Het nieuwe eten heeft me een gelukkiger mens gemaakt. Gewichtsverlies na een maand min 4 kg. Ik ga er vooral mee door, want voel me stukken beter!”
- Karin

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.