Eens in de zoveel tijd is het een goed idee stil te staan bij je eigen leven, je dromen en welke doelen je wilt bereiken. Ik nodig je daarom uit vandaag je eigen Gezonde Lifestyle Plan voor 2020 te maken.

Ik help je hierbij met mijn handige 7 stappen handleiding. Deze werkt echt supergoed en motiverend! Het beste kun je er vandaag nog een uurtje voor uittrekken en in één keer het hele plan maken. Je profiteert dan van de positieve flow waar je in komt.

Begin vandaag nog…

Stel het niet te lang uit en begin vandaag nog aan je plan. Pak pen en papier en trek je terug op een rustige plek. Hoe eerlijker je bent en hoe meer je opschrijft, hoe krachtiger je Gezonde Lifestyle Plan 2020 wordt…

Download de handleiding: In 7 stappen naar je eigen Gezonde Lifestyle Plan voor 2020

Doe mee en voel meteen hoe motiverend dit werkt. Zelf maak ik elk jaar mijn plan en ik ben telkens weer verrast hoeveel is uitgekomen. Veel succes!

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS 1: Gebruik dit stappenplan zo breed mogelijk. Bij een gezonde lifestyle hoort uiteraard gezond eten en goed bewegen. Kijk daarnaast ook naar andere dingen in je leven, zoals een positieve mindset, goede relaties, zingeving. Omdat een gelukkig leven bijdraagt aan jouw gezonde lifestyle.

PS 2: Laat hieronder bij de reacties weten wat je belangrijkste doel voor 2020 is, dat is motiverend voor jezelf en ook voor anderen. Ik ben benieuwd!

Bikini Body Kuur

Wil je snel maar wel op een natuurlijke manier afvallen? Volg dan de 4-fasen methode van de Bikini Body Kuur...

SNEL AFVALLEN
"Ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij"
~ Emmie
"Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”"
~ Neeltje
"Inmiddels ben ik 5.4 kilo kwijt en m’n vetpercentage is ruim 3% minder. Maar nog belangrijker is dat mijn taille een stuk smaller is geworden. Ik ga op deze voet verder, dit patroon bevalt mij wel. Ik vond de motivatie tips iedere dag in m’n mail ook erg handig!"
~ Claudia