Ik hoor van veel mensen dat ze tijdens de coronacrisis toch een paar kilo zijn aangekomen door al het thuis zitten. En dat het nu tijd is om te gaan afvallen, voordat de vakantie begint.

Ik merk het ook in mijn praktijk, want de nieuwe aanmeldingen stromen binnen. Misschien wil jij ook weer wat afvallen?

Daar kan ik je bij helpen. Vandaag geef ik je een een paar snelle oefeningen die je bijvoorbeeld ’s ochtends kunt doen. Supergoed voor je billen, je buik en je rug! Bekijk de video en doe meteen even mee:

Je bent in 5 minuten klaar. Als je regelmatig even deze oefeningen doet zul je merken dat je de hele dag meer energie hebt en beter kunt nadenken. Je hersens krijgen meer bloed en je hele lichaam komt in beweging.

Ook zul je merken dat je buik, rug en billen strakker worden. En het mooie is, als je eenmaal bent begonnen heb je vaak wel zin om door te gaan. Dus zet ’s ochtends gewoon die eerste stap. Het zijn de beste 5 minuten van je dag :-).

Wil je hier meer mee doen en je weer lekker fit voelen? Dan is Je Body In Balans misschien iets voor jou. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

PS: Wil je 3 tot 10 kilo AFVALLEN en je GEZONDHEID verbeteren? Doe dan het Buikvet Burner Programma

Bereik een doorbraak in je gewicht

Ontdek hoe je Succesvol Afvalt met de Intermittent Fasting Kuur en bereik een doorbraak in je gewicht.

JA, IK WIL EEN DOORBRAAK IN MIJN GEWICHT >>

"Ik ben supertrots dat ik het gehaald heb en wil graag doorgaan."
Daniëlle

"We zijn nu 6 weken verder en ik ben stug door gegaan. Ik ben super blij je te kunnen vertellen dat ik nu 10 kilo en 6% vet kwijt ben!! Ook qua omvang ben ik enorm afgevallen. Daar ben ik heel trots en blij mee"
Janneke