Ontdek hoe je gezond eet en afvalt met het Gezonde Lifestyle Receptenboek

Weet jij soms ook niet wat je nu het beste kunt eten? Wat goed is om af te vallen en weer energie te voelen?

Ontdek het met het Gezonde Lifestyle Receptenboek!

Bestel Nu
Meer Informatie

Begin vandaag nog met gezonder eten en ontdek hoe lekker je je kunt voelen!

Meer informatie over het Gezonde Lifestyle Receptenboek

De meeste mensen eten verkeerd…

Waarschijnlijk weet je in grote lijnen wel wat gezond is en wat niet. Toch is de kans groot dat je verkeerd eet zonder dat je het weet. Het enige wat je merkt is dat je steeds een beetje aankomt, sneller moe bent en vaker ziek. Je verliest energie en haalt niet het maximale uit je leven.

In mijn praktijk als Health Coach merk ik dat de meeste klanten niet goed weten hoe ze echt gezond kunnen eten. Wat eet je dan precies voor je ontbijt? Hoe doe je dat met je lunch als je op kantoor zit? Wat is ’s avonds gezond om te eten? Hoe combineer je gezond eten met je drukke leven?

Het zijn vragen die ik dagelijks krijg en misschien zit jij hier ook wel mee. Iedereen heeft wel een bepaald besef van wat goed en gezond is, maar het lukt vaak niet dit zelf in de praktijk te brengen.

Daarom…

Inge van Haselen, Health Coach & Personal Trainer

Inge van Haselen, Health Coach & Personal Trainer

Daarom heb ik het Gezonde Lifestyle Receptenboek ontwikkeld. Het is mijn eerste receptenboek, waarin ik uitgebreid de basis van Clean Eating uitleg en je een selectie van 75 van mijn beste recepten geef.

Het boek is daarom heel geschikt voor mensen die willen beginnen met Clean Eating. Hiermee wil ik ook jou helpen gezonder te gaan eten, zodat je lekker in je vel zit en het maximale uit je leven haalt.

De recepten zijn makkelijk te maken en snel klaar. Ook geschikt voor mensen die niet zo vaak in de keuken staan of niet zo goed kunnen koken. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om lekker, gezond te eten en goed in je vel te zitten.

Ontdek zelf de kracht van Clean Eating…

Met het Gezonde Lifestyle Receptenboek kun je elke dag genieten van goede, lekkere gerechten en jezelf optimaal fit voelen. Je leert variëren en je ontdekt hoe je zoveel mogelijk de principes van Clean Eating hanteert.

Zo kun je jezelf steeds gezonder maken, overtollige kilo’s kwijt raken en weer lekker in je vel zitten.

Wat is Clean Eating?

Clean Eating draait om het zoveel mogelijk kiezen van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen, in plaats van de voorbewerkte producten uit de fabriek. Clean Eating is puur en heeft de maximale voedingswaarde. Je hoeft met deze methode niet te hongeren en je kunt van je suikerverslaving af komen.

Wat valt niet onder Clean Eating?

Denk bijvoorbeeld aan een kant-en-klare pastaschotel uit het koelvak van de supermarkt. Deze maaltijd – als je het al zo kunt noemen – bevat onnodig veel vet, zout en andere smaakversterkers en chemische toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten en te zorgen dat het eten er goed uitziet…

Voor je lichaam is zo’n kant-en-klaar maaltijd een slechte keuze! Je krijgt in verhouding veel te veel calorieën en schadelijke voedigsstoffen zoals zout en chemicaliën binnen. En juist veel te weinig gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen die je lichaam helpen fit en slank te zijn.

Meer voorbeelden

Nog andere voorbeelden? Ja! Wat te denken van de zogenaamd gezonde repen die je in elke supermarkt, bij elk tankstation, in elke stationshal en op elke straathoek kunt kopen?

Als je erover nadenkt is het geen goed idee deze repen als tussendoortje te eten. Ze bevatten voornamelijk vet en suiker en nauwelijks voedingswaarde. Sommige mensen denken dat je er snel energie van krijgt, maar dat is echt onzin.

Je bloedsuikerspiegel schiet korte tijd omhoog en daalt dan weer scherp, waarna je weer zin krijgt in iets zoets en juist minder energie hebt. In mijn Gezonde Lifestyleboek leg ik uit hoe snelle suikers je lichaam uitputten en ziek maken.

Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Want ook Cruesli, Activia en Optimel zijn ongezonde producten. Je kunt veel beter gezond, clean gaan eten!

Gezond eten geeft je energie

Als je begint met gezond eten zul je al snel merken dat je je veel fitter gaat voelen. Je kleding begint weer te passen en je hebt geen last meer van hongerdips. Ook is het mogelijk dat je gezondheid met sprongen vooruit gaat. Gezond eten wordt door steeds meer wetenschappers gezien als het beste preventieve medicijn.

Maar dat niet alleen, gezond eten is ook superlekker! Het is niet “kauwen op een blaadje sla” zoals veel mensen denken. Integendeel, met verse natuurlijke producten kun je fantastisch lekker eten maken. Probeer het met de recepten uit het Gezonde Lifestyle Receptenboek.

Gezonde Lifestyle Receptenboek
Bestel Nu

Wat anderen zeggen over het Gezonde Lifestyle Receptenboek:

“Zelf vind ik de ontbijtrecepten erg smakelijk en lekker veel variatie, dit juist zo belangrijk omdat het je start van de dag is.”
– Hennie

“Ik ben al een week volgens de recepten aan het koken. Wat ik tot nu toe heb gemaakt vonden mijn man en ik heerlijk”
– Jeanne

“Het is werkelijk een openbaring wat je allemaal mag eten op een dag.”
– Mieke

Op je pc, je telefoon en je ipad

Ook op smartphone en tablet

Je ontvangt het Gezonde Lifestyle Receptenboek op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Handig bij het boodschappen doen…

Heb je liever de recepten ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie, dit kun je op de bestelpagina aangeven.

Wat vind je in het Gezonde Lifestyle Receptenboek:

In het Gezonde Lifestyle Receptenboek vind je alles wat je nodig hebt om een start te maken met gezond eten, zodat je op een goede manier afvalt en weer energie krijgt. Ik geef je een overzicht:

 • Praktische voedingstips van Health Coach & Personal Trainer Inge van Haselen:Gezonde Lifestyle Receptenboek

  • Wat kan ik het beste eten?
  • Wanneer kan ik het beste eten?
  • Hoe organiseer ik mijn voeding?
 • Gluten- en lactosevrije recepten, gezond en makkelijk te maken:

  • 15 Ontbijten
  • 15 Lunches
  • 15 Snacks
  • 15 Avondmaaltijden
  • Plus nu tijdelijk extra meer dan 10 bonusrecepten!
 • Handige overzichten:

  • Gezonde Lifestyle Boodschappenlijst
  • Overzicht van Superfoods

Het Gezonde Lifestyle Receptenboek is gebaseerd op Clean Eating, zodat je zeker weet dat je goed en gezond bezig bent.

Zet vandaag de eerste stap

Elke reis begint met een eerste stap. Zo kun je ook je voeding stap voor stap gezonder gaan maken, zodat je weer energie voelt en lekker in je vel zit. Zonder honger en zonder dat je kortstondig aan het “dieten” bent. Begin gewoon rustigd de tips en adviezen uit het Gezonde Lifestyle Receptenboek te ontdekken en kies welke verandering jij kunt aanbrengen in je eetgewoontes. Tip: Veel mensen beginnen met hun ontbijt gezonder te maken… 🙂

Zet vandaag de stap en probeer gewoon eens een hele dag gezond te eten met de recepten uit het Gezonde Lifestyle Receptenboek.

Begin direct met gezonder eten

Bestel vandaag nog het Gezonde Lifestyle Receptenboek en begin meteen met gezonder eten. De recepten voor ontbijten, lunches, snacks en avondmaaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden. Gebaseerd op clean eating en tarwevrij. En het mooiste is… als je de clean eating methode aanwent kun je slanker en fitter worden zonder honger!

Totaal anders dan andere receptenboeken

Het Gezonde Lifestyle Receptenboek is totaal anders dan alle andere diëten en receptenboeken. Het is volledig gebaseerd op clean eating en het gebruik van pure, verantwoorde ingredienten! Je ontvangt het ebook op je pc, iphone of ipad en kunt de recepten printen, dat werkt superhandig! Als je eenmaal het Receptenboek hebt gekocht ontvang je gratis de updates.

Je zult jezelf dankbaar zijn voor deze stap. Altijd lekkere, gezonde recepten bij de hand voor je ontbijt, lunch, snacks en avondmaaltijden. De recepten zijn makkelijk te maken en ze helpen je slank en fit te worden en te blijven!

Geen risico

Je loopt trouwens geen enkel risico. Om jou het effect van Clean Eating zelf te laten ervaren geef ik je een volledig 30-dagen 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het volledige aankoopbedrag retour.

Ik hoop dat je nu echt werk maakt van je gezondheid en je slanke lijn. Doe het nu en kies voor een slanke en fitte levensstijl voor jezelf en je dierbaren. Je bent het waard!

Heel veel succes!

PS: Je kunt hieronder je bestelling plaatsen.

“Ik vind het receptenboek geweldig (…) alles is gewoon veel smakelijker. Voel me top en heb heel veel energie.”
– Connie

“Door je voedingsboek heb ik ontdekt dat ik geneigd ben te weinig te eten. Inmiddels (…) kan ik alle kleren weer lekker aan.”
– Tineke

“Ik verheug me nu al op mijn ontbijtje van morgenochtend… hmmm.”
– Annemarie

Bestel Nu

“Ja, ik bestel het Gezonde Lifestyle Receptenboek”

eBook op je pc, telefoon en iPad

Gezonde Lifestyle Receptenboek
 • Normale prijs: € 27,-
  Speciale prijs: € 23,-

  Ontvang het Gezonde Lifestyle Receptenboek met 75 makkelijke, lekkere recepten voor ontbijt, snack, lunch en avondeten, gluten- en lactosevrij.

  Inclusief de basisuitleg over Clean Eating. Een geweldige start voor iedereen die gezonder wil eten en wil afvallen.

  Gebruik het eBook op je telefoon, iPad, computer en print recepten zelf uit. Je hebt na aankoop recht op alle volgende updates van het Gezonde Lifestyle Receptenboek.

  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

eBook + Printversie

Gezonde Lifestyle Receptenboek printversie
 • Normale prijs: € 39,95
  Speciale prijs: € 33,95
  Gratis verzending in Nederland en België
  Ontvang het Gezonde Lifestyle Receptenboek als eBook en als print in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: de voorkant is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als het receptenboek niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.