Gezonde Lifestyle Club

Elke Maand Clean Eating Recepten en Live Online Voedingsadvies

Ben je op zoek naar Gezonde Clean Eating Recepten? En kan je ook wel wat inspiratie gebruiken om gezonder te gaan eten en af te vallen? Dan is de Gezonde Lifestyle Club iets voor jou!

JA, IK WIL ME AANMELDEN

De Gezonde Lifestyle Club is exclusief voor leden. Je krijgt toegang tot mijn live coaching om af te vallen en je gezondheid te verbeteren, en je krijgt elke maand nieuwe recepten. Ook kun je live je vragen stellen.

In feite ga ik het je nog makkelijker maken, want je kunt vanuit je huis mee doen via je computer, tablet of telefoon, live je vragen stellen en ook live de vragen van anderen horen. Daar werkt heel motiverend en vaak leer je daar nog meer van.

Je kunt nu tijdelijk al deelnemen voor €14,95 per maand. Als je nu deelneemt blijft deze prijs voor jou altijd hetzelfde en gaat niet omhoog.

Waarom zou ik een goede Clean Eating coach voor jou kunnen zijn? Dit is wat anderen zeggen:

“Ik voel me zo goed in mijn vel, dat anderen vragen waarom ik zo straal en menen dat ik verliefd ben.”
~ Monica

“Wat een geweldige reset voor body en mind!”
~ Aernoud

“Ik ben er een fitter en mooier mens van geworden!”
~ Judith

“Mijn bloeddruk is enorm gedaald”
~ Anne

“Heb meer energie en er zijn nu ruim 5 kilo af. We gaan gewoon door !!!”
~ Willemijn

Een Persoonlijke Noot… Deze 2 dingen houden mensen het meeste tegen…

Waarom WORSTELEN zoveel mensen met gezond afvallen, gezonder eten en NIEUWE gewoontes aanleren? Terwijl je weet dat die helpen een beter gewicht te krijgen, een betere gezondheid en meer energie?

Het is niet omdat je geen goed mens bent, of het niet probeert. Want je weet dat je je beter kan voelen dan je nu doet.

Maar wat houdt je tegen?

TWEE DINGEN HOUDEN JE TEGEN

  1. Het ontbreken van consistente coaching en een methode die helpt om je doel sneller te bereiken.
  2. Een stok achter de deur en aanmoediging om gemotiveerd te blijven en echt nieuwe gewoontes aan te leren.

Met andere woorden…

Je weet niet wat te doen, krijgt niet genoeg nieuwe inspiratie en hebt geen coach om hen op het juiste spoor te houden.

Ik durf te wedden dat je dit herkent.

Je wilt HEEL GRAAG een stap maken met je gezondheid, je gewicht en je energie.

Je bent de persoon die echt wil afvallen, die echt gezond oud wil worden en die echt zoveel mogelijk energie wil hebben om alles uit het leven te halen.

Omdat je WEET dat je het waard bent.

Maar de realiteit is…

…dat je soms vastloopt en weer TERUGVALT.

Daar kan ik je mee helpen door je meer aandacht te geven elke maand. In feite, voor €14,95 op dit moment, wil ik je binnenlaten in de Gezonde Lifestyle Club Live en je een consistente coaching geven die je nodig hebt om je doelen sneller te bereiken. Als je nu besluit deel te nemen, gaat deze prijs voor jou nooit omhoog.

Ben je er klaar voor?

Ik ben Inge van Haselen (1954), Voedingscoach & Personal Trainer. Ik help al meer dan vijftien jaar mensen zoals jij met afvallen, ontgiften, gezondheid verbeteren en meer energie krijgen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen zich gezonder en fitter te voelen en beter in hun kleren te passen. Ik heb programma’s ontwikkeld en boeken gepubliceerd. En elke maand ben ik live online in de Gezonde Lifestyle Club! Lees nog even door…

Hier Gaat Het Om…

Wat zou er gebeuren als we jouw motivatie en focus zouden verdubbelen elke maand?

Elke maand ga ik live en geef ik je een nieuwe CLEAN EATING VOEDINGSCOACHING in de Gezonde Lifestyle Club Live.

Het is als een controlepost en oplaadpunt voor mensen – een doorgaande motivatieboost en nieuwe manieren om jou te helpen op jouw pad naar de Gezonde Lifestyle.

Omdat jij en ik allebei weten dat veel mensen geinspireerd raken door een boek, een video, een inzicht. En dan verliezen ze de drive en momentum als ze weer in het echte leven komen.

Dat komt omdat het aanleren van gezonde GEWOONTES aandacht vraagt en training en herhaling.

En net zoals atleten een coach nodig hebben om verder te komen, geldt dat ook voor jou.

Daarom nodig ik je uit in mijn maandelijkse LIVE training.

  • Elke maand besteed ik een uur met deze groep LIVE online.
  • Ik leer je mij nieuwste methodes en inzichten en daarna doen we live Coaching en beantwoord ik vragen. Ik geef ook prijzen weg aan mensen die goede vragen stellen en echte vooruitgang boeken.
  • Hiermee kun je een ENORME verbetering ervaren in je motivatie, focus en zelfvertrouwen. Ik bedoel, wie anders houd je gemotiveerd en is een stok achter de deur als je wilt AFVALLEN, je GEZONDHEID wilt verbeteren en MEER ENERGIE wilt hebben?
JA, IK WIL LID WORDEN

Live voedingscoaching en nieuwe recepten in de Gezonde Lifestyle Club

Elke maand nieuwe motivatie

Ik leer je manieren om het gezond afvallen vol te houden en we gebruiken dezelfde methodes als in mijn 1-op-1 coaching. Ook bespreken we elke maand een compleet Clean Eating dagmenu, je krijgt de recepten en kunt het daarna zelf maken. Natuurlijk kun je ook live je vragen stellen en krijg je zo 1-op-1 coaching.

Tijdens de introductie-fase kost dit je €14,95 per maand. Omdat ik je wil laten ervaren hoe deze Live Coaching in de Gezonde Lifestyle Club je leven kunnen veranderen. Opeens sta je er niet meer alleen voor en voel je dat anderen op hetzelfde pad zijn. Je kunt live je vragen stellen en voelt je verbonden. Als bonus krijg je direct na je aanmelding het Drie Dagen Detox Plan om je lichaam een boost te geven.

Drie Dagen Detox - Bonus

Als bonus krijg je nu tijdelijk direct na je aanmelding het Drie Dagen Detox Plan om je lichaam een boost te geven.

Je kunt deelnemen aan de LIVE online coaching, samen met alle andere leden van de Gezonde Lifestyle Club. Gewoon vanaf elke plek in de wereld via je smartphone, tablet of computer. En je kunt vragen stellen en deelnemen en je gemotiveerd voelen.

De sessies vinden plaats elke vierde donderdag van de maand om 16 uur. Je krijgt van tevoren bericht zodat je het niet vergeet. Als er veel vraag is naar een ander tijdstip, gaan we een extra sessie toevoegen.

Maak je geen zorgen – als je de LIVE online coaching met mij niet kunt bijwonen, krijg je de opnames beschikbaar in de Gezonde Lifestyle Club.

Alles voor maar €14,95 euro per maand. Dit is een voorlopige prijs die waarschijnlijk snel omhoog gaat als er teveel leden komen. Maar als jij nu deelneemt blijft deze prijs voor jou altijd gelijk en gaat nooit omhoog.

Het is een aanbod, dat ik nu tijdelijk voor deze prijs beschikbaar stel om de Gezonde Lifestyle Club op deze nieuwe manier vorm te geven. Omdat ik heb gemerkt dat hier behoefte aan is en omdat ik zo nog meer mensen kan helpen. Als je je nu aanmeldt, gaat de prijs voor jou nooit omhoog, zolang je lid blijft.

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen,
Voedingscoach & Personal Trainer

Meld je hier aan voor de Gezonde Lifestyle Club

Lijkt het je wat en wil je dit wel proberen? Klik dan op de knop hieronder en meld je aan voor de Gezonde Lifestyle Club:

KLIK HIER EN MELD JE AAN

Je ontvangt:

ELKE MAAND: nieuwe inspiratie en motivatie via het Live Voedingsadvies van mij. Je kunt van overal vandaan deelnemen via je smartphone, tablet of computer. Ik geef je voedingsles op basis van de Clean Eating methode en je kunt live je vragen stellen. Dit werkt supermotiverend en je leert er veel van.

ELKE MAAND: nieuwe Clean Eating Recepten. Tijdens de Live sessie geef ik een toelichting op hoe je alle gerechten in het dagmenu maakt en je krijgt duidelijke recepten.

BONUS: Meld je nu direct aan en ontvang extra het Drie Dagen Detox plan om je lichaam een korte boost te geven.

De Gezonde Lifestyle Club Live kan je leven veranderen

De Voedingsadvies Sessies met mij in de Gezonde Lifestyle Club LIVE kunnen je leven veranderen, élke maand en samen met anderen. Dat werkt heel motiverend en je leert er veel van. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Maandelijks opzegbaar: Maandelijks wordt via betaaldienst Paypro automatisch €14,95 geïncasseerd. Je kunt ieder moment opzeggen door ons een email te sturen. Wij stoppen dan direct de incasso en alleen de lopende termijn wordt dan nog geïncasseerd.