Health Boost Programma Inge2

Ik bied aan om jou ELKE MAAND LIVE voedingsadvies te geven

Laat mij jou begeleiden en jouw stok achter de deur zijn voor het aanleren van gewoontes die je leven voor altijd zullen veranderen.

De laatste jaren doe ik deze LIVE training ALLEEN voor mijn 1-op-1 klanten die minimaal 497, euro per maand betalen. Maar nu heb ik besloten dat ik weer meer mensen daarmee wil helpen.

Zodat ook jij toegang hebt tot mijn live coaching om af te vallen en je gezondheid te verbeteren, als aanvulling op mijn boeken en programma’s.

In feite ga ik het je nog makkelijker maken, want je kunt vanuit je huis mee doen via je computer, tablet of telefoon, live je vragen stellen en ook live de vragen van anderen horen. Daar werkt heel motiverend en vaak leer je daar nog meer van.

Omdat jij nu klant van mij bent kun je je vandaag aanmelden voor de Gezonde Lifestyle Club – live. En je kunt nu tijdelijk al deelnemen voor €14,95 per maand. Als je nu deelneemt blijft deze prijs voor jou altijd hetzelfde en gaat niet omhoog.

Waarom zou ik een goede Clean Eating coach voor jou kunnen zijn? Dit is wat anderen zeggen:

“Ik voel me zo goed in mijn vel, dat anderen vragen waarom ik zo straal en menen dat ik verliefd ben.”
~ Monica

“Wat een geweldige reset voor body en mind!”
~ Aernoud

“Ik ben er een fitter en mooier mens van geworden!”
~ Judith

“Mijn bloeddruk is enorm gedaald”
~ Anne

“Heb meer energie en er zijn nu ruim 5 kilo af. We gaan gewoon door !!!”
~ Willemijn