Gezond Afvallen? Begin hiermee…

Stap 1: bekijk de korte video

De meeste mensen eten verkeerd…

De meeste mensen die bij mij komen voor online tips over gezond afvallen eten totaal verkeerd. Vaak veel te weinig en de verkeerde dingen op het verkeerde moment, zoals Activia, Optimel en Cruesli.

Het gekke is dat veel mensen denken dat deze fabrieksproducten, vaak met het label “light” erop juist gezond zijn en dat je ervan afvalt… dat is een groot misverstand. Geen wonder dat je niet afvalt of na een dieet weer net zo hard aankomt.

Meer weten? Vraag hier Gratis de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial aan.

Gezonde Lifestyle Voedingsspecial

Ervaringen van anderen

“Ik heb mijn oude kleren weer aan, Hoera hoera”
Hanny

“M’n lichaam gaat met sprongen vooruit!”
Wim

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk!”
Patricia

Gezond afvallen doe je zo

Inge van Haselen (1954), Voedingscoach & Personal Trainer

Mijn naam is Inge van Haselen (1954). Als Voedingscoach & Personal Trainer help ik al meer dan 15 jaar mensen met gezond afvallen. Zodat je weer lekker in je vel zit. Dat doe ik zowel 1-op-1 als met mijn online programma’s. Misschien kan ik ook jou helpen. Lees nog even door.

Veel mensen die willen afvallen gaan op een streng dieet met te weinig eten of bijvoorbeeld alleen maar eiwitten en vetten.

Stap niet in die valkuil. Om te beginnen hou je het niet vol en het is slecht voor je gezondheid. Maar het ergste komt nog… Als je streng gaat diëten word je op termijn steeds dikker…. Eerst val je inderdaad af… Maar daarna?

Daarna kom je twee keer zo hard weer aan! Mogelijk heb je al een paar keer een crashdieet gevolgd en heb je er een flinke frustratie aan over gehouden. Je valt eerst af en komt dan weer aan. Dat kan ook anders. En ik help je nu meteen bij de eerste stap…. Je voeding.

De voordelen van natuurlijk eten als je gezond wilt afvallen

Vanuit mijn praktijk als voedingscoach en personal trainer heb ik mijn 7 belangrijkste Gouden Voedingstips voor jou op een rijtje gezet. Zodat gezond afvallen ook voor jou haalbaar wordt en je een gezond voedingspatroon aanleert. Deze Gezonde Lifestyle Voedingsspecial stuur ik je direct en zonder verplichtingen toe.

Geen Crashdieet maar duurzaam

Eigenlijk zou ik de Gezonde Lifestyle Methode niet eens een dieet willen noemen, maar een gezond voedingspatroon. Gebaseerd op een beproefde, wetenschappelijke aanpak die door steeds meer diëtisten, voedingscoaches en personal trainers wordt ondersteund omdat het de enige duurzame methode is om gezond af te vallen.

Kijk om te beginnen naar mijn Gouden Voedingstips en ontdek de voordelen voor jouw leven:

Ontdek hoe je meer energie krijgt als je clean gaat eten

Tegenwoordig zijn veel mensen vermoeid en uitgeput. Dat heeft vaak te maken met stress en ook met slechte voeding. Je lichaam heeft tijd nodig om aan gezond eten en een gezonde lifestyle te wennen, maar als je er mee begint kun je je al snel beter gaan voelen.

Door clean te gaan eten volgens de 7 gouden voedingstips is het ook voor jou haalbaar meer energie te krijgen.

Gezondheidsklachten kunnen verminderen (de resultaten variëren per persoon)

Heb je gezondheidsklachten? Dan is gezond eten extra belangrijk! Je lichaam krijgt de kans weer in balans te komen en zichzelf te herstellen. Door deze manier van gezond eten is het mogelijk dat bepaalde gezondheidsklachten verminderen, zoals sommige darmklachten, pre-diabetes, hoge bloeddruk, allergieën en andere voedinggerelateerde klachten.

Elk lichaam is anders en de resultaten verschillen per persoon, maar door clean te eten geef je je lichaam zoveel mogelijk kans in balans te komen.

Ontdek hoe je een gezond gewicht kunt bereiken door gezond te eten

Als je problemen met je gewicht hebt (te licht of te zwaar) is gezond eten extra belangrijk. Door gezonde keuzes te maken en echt clean te gaan eten geef je je lichaam de kans weer in balans te komen. Met de 7 gouden voedingstips kun je hier en goede start mee maken. Je ontdekt welke voedingsmiddelen je het beste kunt nemen en welke beter niet.

Meer weten?

Wil je meer weten? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt zonder verdere verplichtingen de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial met 7 Gouden Voedingstips voor gezond afvallen.

Heel veel succes!

Inge van Haselen
Jouw Gezonde Lifestyle Coach

PS: Klik op de knop hieronder en vul je voornaam en email in. Je ontvangt gratis de 7 Gouden Voedingstips voor gezond afvallen.


Ervaringen van anderen

De resultaten van het volgen van de tips en programma’s van Ingevanhaselen.nl kunnen per persoon verschillen.

“Ik ben jullie heel dankbaar. Ik heb mijn oude kleren weer aan en ik heb maat 36/38, Hoera hoera”
Hanny

“M’n lichaam gaat met sprongen vooruit , heel veel dank daarvoor!”
Wim

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk!”
Patricia

“Veel mensen geven me al complimenten omdat ik slanker in mij gezicht ben en ook bij mijn benen/billen zie ik resultaat.”
Jeannine

“Ik heb mijn eigen patroon doorbroken voor het eerst in mijn leven! jeeeeeeeeeeeeeeeeeee .??en wat nog leuker was: ik werd beloond door mijn lijf.”
Dees

“Door jullie fitprogramma eet ik nu veel gezonder en voel me veel fitter. Mijn bloeddruk is nu weer normaal en ik hoef geen medicijnen meer te slikken!”
Irene


Jouw Doorbraak

Inge van Haselen is Internationaal Gecertificeerd Voedingscoach, Personal Trainer en Clean Eating expert. 

Zij helpt mensen zoals jij gezonder te gaan leven, gezond af te vallen en meer energie te voelen.

Ontdek wat Inge voor jou kan betekenen en vraag de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial aan!


Wil je Gezond Afvallen?
Begin met de 7 Gouden Voedingstips!

Gezonde Lifestyle Voedingsspecial
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial

Gezond Afvallen?

Ontdek hoe je gezond kunt afvallen. Vraag hier gratis de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial aan:

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk!”
Patricia

“Veel mensen geven me al complimenten omdat ik slanker in mij gezicht ben en ook bij mijn benen/billen zie ik resultaat.”
Jeannine

“Mijn bloeddruk is nu weer normaal en ik hoef geen medicijnen meer te slikken!”
Irene

Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
7 Gouden Voedingstips
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven