Stap 1: bekijk de korte video!

De meeste mensen eten verkeerd…

De meeste mensen die bij mij komen voor online tips over gezond afvallen eten totaal verkeerd. Vaak veel te weinig en de verkeerde dingen op het verkeerde moment, zoals Activia, Optimel en Cruesli.

Het gekke is dat veel mensen denken dat deze fabrieksproducten, vaak met het label “light” erop juist gezond zijn en dat je ervan afvalt… dat is een groot misverstand! Geen wonder dat je niet afvalt of na een dieet weer net zo hard aankomt.

Vraag gratis de Gezonde Lifestyle Voedingsspecial aan >>

Gezond afvallen doe je zo

Het is echt veel beter om weer gezond te leren eten en een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Met natuurlijke producten, in de juiste verhouding en op het juiste moment.

Veel mensen die willen afvallen gaan op een streng dieet met te weinig eten of bijvoorbeeld alleen maar eiwitten en vetten.

Stap niet in die valkuil. Om te beginnen hou je het niet vol en het is slecht voor je gezondheid. Maar het ergste komt nog… Als je streng gaat diëten word je op termijn steeds dikker…. Eerst val je inderdaad af… Maar daarna?

Daarna kom je twee keer zo hard weer aan! Mogelijk heb je al een paar keer een crashdieet gevolgd en heb je er een flinke frustratie aan over gehouden. Je valt eerst af en komt dan weer aan. Dat kan ook anders. En ik help je nu meteen bij de eerste stap…. Je voeding.

De voordelen van natuurlijk eten als je gezond wilt afvallen

Vanuit mijn praktijk als voedingscoach en personal trainer heb ik mijn 7 belangrijkste Gouden Voedingstips voor jou op een rijtje gezet. Zodat gezond afvallen ook voor jou haalbaar wordt en je een gezond voedingspatroon aanleert. Deze Gezonde Lifestyle Voedingsspecial stuur ik je direct en zonder verplichtingen toe.