(Bekijk de korte video)

Gezond afvallen in de overgang? Zo krijg je energie en pas je weer in je kleren…

Merk je dat je steeds iets aankomt in de overgang en dat je weinig energie hebt? Doe dan nu de Fit & Fabulous Kuur…

JA, IK WIL AFVALLEN
GEEF MIJ EERST MEER INFORMATIE

Gezond afvallen in de overgang? Zo krijg je energie en pas je weer in je kleren…

(Bekijk de korte video)

Merk je dat je steeds iets aankomt in de overgang en dat je weinig energie hebt? Doe dan nu de Fit & Fabulous Kuur

JA, IK WIL AFVALLEN
GEEF MIJ EERST MEER INFORMATIE

Ontdek hoe je gezond afvalt in de overgang met de Fit & Fabulous Kuur

Hoe zou het zijn als je een manier had, om verantwoord af te vallen en weer energie te voelen in de overgang?

Dat zou je leven veranderen, omdat je dan weer lekker in je kleren past, meer energie hebt en meer geniet van deze fase in je leven.

Zou je willen weten hoe je dat doet? Ik heb het voor je!

Ben je er klaar voor?

Ik ben Inge van Haselen. Als Health Coach & Personal Trainer help ik mensen met afvallen en het verbeteren van hun gezondheid. Oók in de overgang. Dat doe ik al bijna 15 jaar bij Splash Health Club in Amsterdam en online via mijn programma’s en boeken.

Als je eenmaal weet hoe je moet eten en bewegen om gezond af te vallen krijg je vanzelf een slankere taille en zie je resultaat op de weegschaal, dat kan op elke leeftijd, dus ook als je in de overgang bent. En dat is waar dit artikel over gaat… ben je er klaar voor?

Mijn eigen zoektocht

Ik heb duizenden mensen geholpen om weer lekker in hun kleren te passen. Toen ik 15 jaar geleden begon als Health Coach en Personal Trainer was er nog niet zoveel bekend over snel, gezond afvallen. Je had wel allerlei crashdiëten, maar die gaven alleen tijdelijk resultaat. Voor je het wist was je weer net zo zwaar of zwaarder. Misschien heb je hier wel ervaring mee.

Daarom heb ik altijd gezocht naar een manier om af te vallen en daarna je resultaat vast te houden – anders is alles voor niets. Die methode heb ik gevonden. En het mooie is, ik was toen zélf in de overgang en ik ben nu op mijn 65e nog steeds slanker en fitter dan ooit. Ik leer nog elke dag bij want de wetenschap staat niet stil.

Is het iets voor jou?

Op dit punt denk je misschien dat het niks voor jou is, omdat je “in de overgang nu eenmaal dikker wordt en je taille verliest” of omdat het afvallen altijd mislukt. Maar lees nog even door. Want met deze methode val je gegarandeerd af en je bent er nooit te oud voor. Bedenk hoe het zou voelen als je snel op een natuurlijke manier afvalt.

JA, IK DOE MEE!

Net als Suzanna en Sanne en duizenden anderen

Zoals Suzanna. Zij schreef mij:

Ik voel me goed. iedereen zegt dat ik er goed uit zie. Ondertussen ben ik 6 kg afgevallen. dat voelt erg goed. Ik merk ook minder last te hebben van een dip na de lunch.

Zo heb ik honderden spontane reacties. Zoals van Sanne, die de Fit & Fabulous Kuur deed omdat ze zich moe voelde sinds ze in de overgang was:

Mijn energie neemt zienderogen toe, ik vind het eten echt lekker en ook de workout vind ik fijn.

Laat je inspireren door de Fit & Fabulous Kuur en ontdek hoe je afvalt in de overgang

De Fit & Fabulous Kuur kan je helpen

Omdat jij deze pagina bekijkt wil je waarschijnlijk afvallen en energie voelen om weer lekker in je kleren te passen en je fitter te voelen in de overgang. Zodat je meer van deze fase van je leven geniet en je aantrekkelijk voelt. Dan kan de Fit & Fabulous Kuur je helpen dit resultaat te bereiken.

Om te beginnen, als je meedoet aan de Fit & Fabulous Kuur krijg je een geweldig stappenplan voor 3 weken om gezond af te vallen en meer energie te voelen. Speciaal ontwikkeld voor jou als je inmiddels 45 verjaardagen of meer hebt gevierd :-).

Ik heb de Kuur opgedeeld in handige overzichten per dag, inclusief recepten. En ik help je stap-voor-stap je doel te bereiken.

En als de Kuur is afgelopen heb je nog minimaal een jaar toegang. Zodat je de Kuur nog vaker kunt herhalen en verder kunt afvallen. Je zult merken dat je het steeds makkelijker wordt om de voedingsschema’s te volgen en je resultaat vast te houden. Dit is onbetaalbaar, want dan hoef je nooit meer op dieet.

De Fit & Fabulous Kuur bevat lekkere recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd

Voor een slankere taille

Je krijgt in de Fit & Fabulous Kuur complete eetschema’s met lekkere Clean Eating recepten. En daarnaast krijg je ook een aantal fitnessvideo’s met oefeningen voor thuis. Ik doe alles voor, zodat je precies kunt zien hoe je de oefeningen doet.

Door goed gevarieerd te trainen activeer je je vetverbranding en krijg je een mooie vorm in je lichaam. Dit is extra belangrijk als je in de overgang komt. Omdat je spierkracht anders harder achteruit gaat en je gewrichten verzwakken. Door bepaalde vormen van training kun je juist weer sterker worden. Dat laat ik je zien in de Fit & Fabulous Kuur.

3 natuurlijke anti aging tips

De Fit & Fabulous Kuur bevat ook een natuurlijke anti-aging methode

En dat niet alleen, de Kuur bevat ook een natuurlijke anti-aging methode die je dagelijks kunt toepassen, zoals drybrushing en oilpulling. Alles puur natuur en praktisch. Om ervoor te zorgen dat je je fit voelt en er stralend uit ziet. Dat geeft jezelfvertrouwen en zo geniet je meer van deze fase in je leven.

JA, IK DOE MEE!

Wat gebeurt er in de overgang?

Onderzoek: Gezonde Lifestyle in de overgang verlaagt risico op borstkanker
De overgang is letterlijk een overgang naar een andere fase in je leven, waarin je niet meer vruchtbaar bent. De verandering in je hormoonhuishouding zorgt ervoor dat je lichaam verandert en ook dat je brein anders gaat werken.

Bij iedere vrouw verschillend

Als ik iets heb geleerd over de overgang is het dat de uitwerking bij iedere vrouw verschillend is. Er zijn wel algemene dingen, maar het kan per individu sterk verschillen afhankelijk van je hormoonlevels. In de nieuwe Fit en Fabulous Kuur ga ik hier uitgebreid op in en geef ik je de nieuwste informate over het effect van de hormoonveranderingen op je lichaam.

Omgaan met je emoties en stress

Het blijkt van groot belang te zijn hoe je eerder in je leven bent om gegaan met je emoties en stress. Ik leg het zo eenvoudig mogelijk uit: als je in je leven veel stress en emoties hebt en deze ook vasthoudt, draaien je bijnieren overuren om cortisol aan te maken, het stresshormoon. Je put hierdoor je bijnieren uit.

In de overgang produceren je eierstokken steeds minder oestrogeen. Normaal gesproken nemen je bijnieren deze productie over. Maar als je bijnieren uitgeput zijn door de eerdere stress gaat dat niet meer. Zo komt je lichaam oestrogeen tekort en krijg je de overgangsklachten. Dus als je jezelf hebt uitgeput in eerdere jaren is de kans dus groot dat je een heftige overgang mee maakt.

Je systeem van adrenaline en cortisol is ontregeld geraakt door alle drukte, stress en onderdrukte emoties. Op het moment dat je in de overgang komt gaat de laatste rem er af en kun je hevige stemmingswisselingen ervaren. Ook zul je minder alert zijn omdat je lichaam niet meer goed reageert op adrenaline. Daarom is het ook zo belangrijk dat je op tijd begint je leefstijl aan te passen en niet wacht totdat het te laat is.

Fase van vernieuwing

De overgang is ook een fase van vernieuwing. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat een meerderheid van de vrouwen de fase van 50 tot 65 jaar als de gelukkigste fase in hun leven ervaren. Je krijgt meer wijsheid en overzicht en je maakt je minder druk over onbelangrijke dingen.

Je kiest beter wat bij je past en je wordt veel bewuster van de kwaliteit van het leven. Daar hoort ook voeding en beweging bij. Als je zorgt dat dat in balans komt kan je mooi oud worden.

JA, IK DOE MEE!

Hoe helpt de Fit & Fabulous Kuur?

Je kunt zelf heel veel doen om je Fit & Fabulous 🙂 te voelen in de overgang. Ik heb hier al veel vrouwen mee geholpen en ik heb gemerkt, dat het kleine, praktische stappen zijn die je gewoon even moet weten.

Daarom heb ik ook de Fit & Fabulous Kuur ontwikkeld. Met een praktisch stappenplan van dag-tot-dag waar alles in zit. Iedereen kan deze stappen volgen.

 • Je ontdekt hoe je afvalt, zelfs in de overgang :-), op een natuurlijke manier, met de speciale eetschema’s voor deze fase in je leven. Dit is ook superbelangrijk voor je gezondheid.
 • Je krijgt weer meer energie en een mooie vorm in je lichaam met de fitnessvideo’s voor thuis. Ik doe alles voor en je kunt op je eigen niveau mee doen. Deze speciale oefeningen zijn extra belangrijk voor je spieren en gewrichten, juist in de overgang.
 • Je houdt een jonge, energieke uitstraling, ook dankzij de natuurlijke anti-aging methode, die ik aan de Kuur heb toegevoegd.

Je gaat deze effecten vanzelf merken als je stap voor stap de handige schem’s volgt. Dit is het beste kado wat je jezelf in deze fase kunt geven, zodat je meer geniet en lekker in je vel zit.

De Fit & Fabulous Kuur voor gezond afvallen in de overgang

“Ik ben blij dat ik de kuur heb gedaan..ben 4.5kg afgevallen~ Maureen

JA, IK DOE MEE!

Zet vandaag de eerste stap

Als je op een natuurlijke manier wilt afvallen en je overgangsklachten wilt beperken, is het belangrijk dat je actie neemt en een goed, bewezen schema volgt zoals de Fit & Fabulous Kuur. Hier werk ik al 15 jaar aan en elk jaar wordt de Kuur beter dankzij de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De Fit & Fabulous Kuur zorgt ervoor dat je daadwerkelijk afvalt en je fitter en sterker voelt in de overgang. En… nog belangrijker… De Fit & Fabulous Kuur is zó samengesteld dat je je stofwisseling en hormoonhuishouding stimuleert (in plaats van verstoort, zoals bij veel andere diëten).

Zo geniet je van de tweede helft van je leven

Ben je er aan toe om op een natuurlijke manier te gaan afvallen? Wacht dan niet langer en zet vandaag de eerste stap. Geef jezelf de beste kans om te genieten van de tweede helft van je leven. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Je hebt een belangrijke beslissing te nemen. Deze kan ik niet voor je nemen… het enige wat ik kan zeggen is dat de Fit & Fabulous Kuur werkt. Het heeft voor mij gewerkt, en het heeft gewerkt voor duizenden deelnemers die je voorgingen. Je zult er geen spijt van krijgen.

1. “Ik kan niet alles eten, houdt de kuur daar rekening mee?”

Sommige vrouwen mogen bepaalde ingredienten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Fit & Fabulous Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. “Kan ik ook mee doen als ik last heb van mijn knie?”

Sommige vrouwen vragen mij of ze wel mee kunnen doen aan de Fit & Fabulous Kuur, omdat ze last hebben van bijvoorbeeld hun knie of rug. Juist op deze leeftijd beginnen je gewrichten pijn te doen en juist nu is het daarom EXTRA belangrijk om goed te bewegen. Heb je bepaalde klachten, geef het dan van te voren bij mij aan, dan geef ik je vervangende oefeningen.

In principe kan iedereen de kuur volgen. Zelfs als je alleen het voedingsgedeelte volgt, zul je resultaat zien. Want het resultaat op de weegschaal en in je taille wordt voor 70% – 80% bepaald door je voeding.

4. “Ik weet niet zeker of ik al in de overgang ben, kan ik dan toch mee doen?”

Ja zeker! Ook als je nog wel menstrueert, maar richting de 50 gaat, verandert je lichaam. Door op tijd je leefstijl aan te passen voorkom je dat je steeds dikker wordt. Gemiddeld vanaf je 45e is deze Kuur goed om te doen.

Trouwens, ook na de overgang is deze Kuur goed. Je geeft je lichaam de beste voeding en verzorging voor deze fase van je leven. Zodat je je gezond voelt, fit bent en meer geniet.

5. “Kan mijn gezin ook mee eten?”

Ja zeker! Met een paar kleine toevoegingen die je apart serveert kan iedereen mee eten. Zodat je niet dubbel hoeft te koken en toch het schema kunt volgen. Huisgenoten vinden de gerechten trouwens vaak heel lekker. Uiteindelijk wil iedereen zich wel gezonder voelen 🙂

Veelgestelde vragen over de Fit & Fabulous Kuur

1. “Ik kan niet alles eten, houdt de kuur daar rekening mee?”

Sommige vrouwen mogen bepaalde ingredienten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Fit & Fabulous Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. “Kan ik ook mee doen als ik last heb van mijn knie?”

Sommige vrouwen vragen mij of ze wel mee kunnen doen aan de Fit & Fabulous Kuur, omdat ze last hebben van bijvoorbeeld hun knie of rug. Juist op deze leeftijd beginnen je gewrichten pijn te doen en juist nu is het daarom EXTRA belangrijk om goed te bewegen. Heb je bepaalde klachten, geef het dan van te voren bij mij aan, dan geef ik je vervangende oefeningen.

In principe kan iedereen de kuur volgen. Zelfs als je alleen het voedingsgedeelte volgt, zul je resultaat zien. Want het resultaat op de weegschaal en in je taille wordt voor 70% – 80% bepaald door je voeding.

4. “Ik weet niet zeker of ik al in de overgang ben, kan ik dan toch mee doen?”

Ja zeker! Ook als je nog wel menstrueert, maar richting de 50 gaat, verandert je lichaam. Door op tijd je leefstijl aan te passen voorkom je dat je steeds dikker wordt. Gemiddeld vanaf je 45e is deze Kuur goed om te doen.

Trouwens, ook na de overgang is deze Kuur goed. Je geeft je lichaam de beste voeding en verzorging voor deze fase van je leven. Zodat je je gezond voelt, fit bent en meer geniet.

5. “Kan mijn gezin ook mee eten?”

Ja zeker! Met een paar kleine toevoegingen die je apart serveert kan iedereen mee eten. Zodat je niet dubbel hoeft te koken en toch het schema kunt volgen. Huisgenoten vinden de gerechten trouwens vaak heel lekker. Uiteindelijk wil iedereen zich wel gezonder voelen 🙂

Bestel de Fit & Fabulous Kuur

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Online op je pc, telefoon en iPad

 • Prijs: € 97,-
  Ontvang toegang tot de Fit & Fabulous Kuur online met complete eetschema’s, natuurlijke anti-aging methodes en inspirerende fitnessvideo’s om gezond af te vallen en weer lekker in je kleren te passen. Volg de Kuur op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  KLIK HIER EN BESTEL

Online + Print

 • Prijs: € 107,-
  Ontvang toegang tot de Fit & Fabulous Kuur online en ontvang daarnaast de eetschema’s en recepten ook als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  KLIK HIER EN BESTEL

“Ik voel me goed. iedereen zegt dat ik er goed uit zie. Ondertussen ben ik 6 kg afgevallen. dat voelt erg goed.”

~ Suzanne

“Ik ben blij dat ik de kuur heb gedaan..ben 4.5kg afgevallen”

~ Maureen

Ik ben 57 jaar en kreeg de laatste jaren, ondanks al mijn
buikspieroefeningen, een dikkere buik. Heel frustrerend. En regelmatig
opvliegers. Nu na de kuur ziet mijn buik er een stuk beter uit, bijna geen opvliegers
meer, minder last van mijn darmen en ik slaap beter!”
~ Caroline

 

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als je de Fit & Fabulous Kuur volgt en geen resultaat ziet kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.