Wat vinden anderen van de boeken en programma’s van Inge? Bekijk hier hun reacties. Let op: de resultaten van het volgen van de tips en programma’s van Ingevanhaselen.nl kunnen per persoon verschillen.

“Het nieuwe eten heeft me een gelukkiger mens gemaakt, het koste soms even wat moeite, en nog wel gezien je echt een goede voorbereiding moet hebben.  Ik ga er vooral mee door, want voel me stukken beter! Dankjewel!”
Karin

“Ik ben jullie heel dankbaar. Ik heb mijn oude kleren weer aan en ik heb maat 36/38, Hoera hoera”
Hanny

“M’n lichaam gaat met sprongen vooruit , heel veel dank daarvoor!”
Wim

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk!”
Patricia

“Veel mensen geven me al complimenten omdat ik slanker in mij gezicht ben en ook bij mijn benen/billen zie ik resultaat.”
Jeannine

“Ik ben je zo dankbaar! Het gaat erg goed met me, ik weet zeker dat dat bijna alles met de voeding te maken heeft! Dat bevalt heel goed (nooit meer buikpijn). Daarnaast doe ik nu twee keer per week aan krachttraining en twee keer per week aan cardio., best netjes toch? En wie weet ga ik het Buikvet Burner Programma volgen na de bevalling! Dan leer je ook krachttraining voor thuis las ik, ideaal!”
Inge

“Ik heb mijn eigen patroon doorbroken voor het eerst in mijn leven! jeeeeeeeeeeeeeeeeeee .??en wat nog leuker was: ik werd beloond door mijn lijf.”
Dees

“Door jullie fitprogramma eet ik nu veel gezonder en voel me veel fitter. Mijn bloeddruk is nu weer normaal en ik hoef geen medicijnen meer te slikken!”
Irene

“Inge is een fijne coach, ze begeleidt je goed en is altijd beschikbaar voor vragen. Ik kan het iedereen aanraden, et is het absoluut waard!”
Lisette

“Het in shape komen is gelukt dankzij jouw advies!”
Urita

“Ik voel me zo goed in mijn vel, dat anderen vragen waarom ik zo ‘straal’ en menen dat ik verliefd ben.”
Monica

“De spanning in mijn buik is weg en het gevoel van benauwdheid en moeilijk ademhalen is ook over. Wat een cadeau uit de hemel!”
Hanny

“Al jaren ben ik op zoek naar een oplossing voor mijn darm- en huidproblemen. Via mijn tandarts ben ik bij Inge uitgekomen. Ik ben bijna helemaal van mijn klachten af. Hopelijk helpt dit jullie ook.”
Barbara