Ervaringen van Anderen

“Ik pas weer in mijn kleren, hoera! “
Hanny

“M’n lichaam gaat met sprongen vooruit , heel veel dank daarvoor”
Wim

“Veel mensen geven me al complimenten omdat ik slanker in mij gezicht ben en ook bij mijn benen/billen zie ik resultaat.”
Jeannine

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk”
Patricia

“Ik heb mijn eigen patroon doorbroken voor het eerst in mijn leven! jeeeeeeeeeeeeeeeeeee .??en wat nog leuker was: ik werd beloond door mijn lijf.”
Dees

Het verhaal van Mireille – haar ervaring met Clean Eating

De Clean Eating Methode kan je leven veranderen. Dat heeft ook Mireille uit Kortenhoef ervaren. Niet alleen raakte zij van ernstige huiduitslag af in haar gezicht, zij kwam weer op haar gewicht van vroeger en krijgt complimenten over haar uitstraling. Bekijk hier de video’s met haar verhaal en laat je inspireren.

Deel 1: voor je huid en je gezondheid

Mireille kreeg last van ernstige huiduitslag in haar gezicht. Ze probeerde van alles, maar de uitslag ging niet weg. Totdat ze na een lange zoektocht het Gezonde Lifestyle Receptenboek in handen kreeg. Bekijk hier haar verhaal:

Goed voor je gezondheid, energie én gewicht

Voor Mireille veranderde haar leven daadwerkelijk toen de ernstige uitslag in haar gezicht verdween door Clean te gaan eten. Geweldig, daar krijg ik zelf ook weer energie van.

Deel 2: gezond afvallen en meer energie

En er gebeurde meer bij Mireille. Ze kreeg steeds meer energie, kwam terug op haar oude gewicht en oogst nu complimenten voor haar uitstraling. Bekijk Mireille’s ervaring in deze video:

“Ik eet nu veel gezonder en voel me veel fitter. Mijn bloeddruk is nu weer normaal en ik hoef geen medicijnen meer te slikken!”
Irene

“Ik voel me zo goed in mijn vel, dat anderen vragen waarom ik zo ‘straal’ en menen dat ik verliefd ben.”
Monica

“De spanning in mijn buik is weg en het gevoel van benauwdheid en moeilijk ademhalen is ook over. Wat een cadeau uit de hemel!”
Hanny

“Al jaren ben ik op zoek naar een oplossing voor mijn darm- en huidproblemen. Ik ben bijna helemaal van mijn klachten af. “
Barbara

Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
~ Monique

Judith: “Compliment dat ik er stralender uit zie”

Judith: “Mijn Detox zit er op en ik ben 2 kilo afgevallen! Ik ben hier zo ontzettend blij mee want het afvallen lukte gewoon niet meer, wat ik ook probeerde.. Iedere keer 2 ons eraf en halve kilo erbij..

Ik at al lang geen aardappels, rijst, pasta en frites en dronk ook geen gesuikerde dranken of alcohol, anders was ik misschien nog meer afgevallen maar ik ben zo trots op mezelf en blij dat ik het volgehouden heb en afgevallen ben.  Ik ben veel fitter geworden en mijn broer maakte een compliment dat ik er stralender uit zie. Dit voelt zo goed!!! Ik ben iedere dag zo blij en vrolijk, heerlijk!

Ik ben totaal niet duizelig geweest, ik heb totaal geen honger gehad en sterker nog.. ik was nog verzadigd toen ik de volgende maaltijd moest nemen en wist niet hoe het allemaal op te krijgen, haha geweldig!

Terwijl ik voorheen wel iedere uur iets in mijn mond had om te eten of als snack tussendoor en nu helemaal geen behoefte aan. Top!!

De workout van Inge dat is ook een blijvertje, heb ik vanochtend ook gewoon weer gedaan ? En daarna deed ik steeds een andere Workout er nog achteraan en die blijf ik ook erbij doen.

Corry over het Buikvet Burner Programma

“Na ruim 1 week voelde ik al verbetering”

Corry: “Voordat ik overstapte op Clean Eating had ik veel last van fysieke klachten..kon moeilijk de trap op..Wat nu? ik kon niet naar fysio…Toen kwam ik de site van Inge van Haselen tegen…Het sprak me erg aan, goed onderbouwd etc..Want ik wilde ook geen blaasontstekingen meer hebben, dus dacht ik ,ik heb niets te verliezen..We gaan aan de slag!! En mijn man zou me ondersteunen…dat gaf me de kracht om door te zetten.Terwijl ik altijd gezond heb gegeten!

Toen ik het Buikvet Burner Programma volgde vond ik het spannend. De start was niet makkelijk, maar ik zette door en mijn man was de kok, super fijn!4 wk lang eten volgens de methode Clean Eating! En ja niet te geloven….na ruim 1 week voelde ik al verbetering. De recepten en de site met positieve sturingen zijn het meer dan waard om het goed vol te kunnen houden. Na 4 wk was ik een ander mens geworden.Ik straalde weer en voelde me zo goed! En 7 kg afgevallen. Dat gaf me moed om de Bikini Body Kuur te gaan volgen. Dat ging ook heel goed.( alleen de sappen daar was ik niet zo’n fan van). u … (voel ik me zus-of-zo, dacht ik

Ik eet nu met super veel smaak en ondertussen voel ik me herboren! Mijn fysieke klachten zijn bijna weg…heb overal weer zin in! Ik kom nu weer meer bij mijn gevoel. Mijn man en kinderen en mijn omgeving zien het : De ware Corry is er weer!!! Ik ben zo blij!

Mariëtte over het Buikvet Burner Programma

“Ruim 3,5 kilo afgevallen”

Mariëtte: “Met het buikvetburner programma ben ik ruim 3,5 kilo afgevallen en centimeters op de goede plekken kwijt. Ik voel me energiek, ook al had ik meer kunnen bewegen. Ik ga deze lifestyle nu echt volhouden, heb veel nieuwe dingen geleerd over voeding en hoe belangrijk de keuze die je maakt voor je lichaam zijn, zeker naarmate je ouder wordt. Ik raad dit echt aan iedereen aan. Ook leuk om echt te begrijpen wat de verschillende soorten voeding met je lichaam doen.”

Ik zag ik dat ik 6 kilo kwijt ben, ben nog een keer op de weegschaal gaan staan want ik geloofde het niet maar het was echt zo”
~ Toos

Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
7 Gouden Voedingstips
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven
Conny
“Ben al 12 kilo afgevallen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt.”
Clean Eating Voedingsgids voor Gezond Afvallen. Vul je voornaam en email in:
Gratis
Je kunt je elk moment weer uitschrijven