Ervaringen van Anderen

Wat vinden anderen van de boeken en programma’s van Inge? Bekijk hier hun reacties. Let op: de resultaten van het volgen van de tips en programma’s van Ingevanhaselen.nl kunnen per persoon verschillen.

“Het nieuwe eten heeft me een gelukkiger mens gemaakt, het koste soms even wat moeite, en nog wel gezien je echt een goede voorbereiding moet hebben.  Ik ga er vooral mee door, want voel me stukken beter! Dankjewel!”
Karin

“Ik ben jullie heel dankbaar. Ik heb mijn oude kleren weer aan en ik heb maat 36/38, Hoera hoera”
Hanny

“M’n lichaam gaat met sprongen vooruit , heel veel dank daarvoor!”
Wim

“Het belangrijkste is dat ik in ieder geval van dat opgeblazen gevoel af ben en dat voelt heerlijk!”
Patricia

“Veel mensen geven me al complimenten omdat ik slanker in mij gezicht ben en ook bij mijn benen/billen zie ik resultaat.”
Jeannine

“Ik ben je zo dankbaar! Het gaat erg goed met me, ik weet zeker dat dat bijna alles met de voeding te maken heeft! Dat bevalt heel goed (nooit meer buikpijn). Daarnaast doe ik nu twee keer per week aan krachttraining en twee keer per week aan cardio., best netjes toch? En wie weet ga ik het Buikvet Burner Programma volgen na de bevalling! Dan leer je ook krachttraining voor thuis la