ECHT GEZOND GAAN AFVALLEN

Bekijk de video

Begin met Gezond Afvallen en voel je weer Fit

Wil je beginnen met gezond AFVALLEN en je weer fit voelen? Doe dan nu het Buikvet Burner Programma!

Bestel Nu
Meer informatie

Ook geschikt als je gezondheidsklachten hebt, zoals een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, trage schildklier of darmklachten.

Wil je nu echt gezond afvallen?

Hoe zou het zijn, als er een methode was, waarmee je blijvend zou kunnen afvallen? En waarmee je tegelijkertijd ook je gezondheid verbetert en meer energie krijgt? Die methode heb ik voor je! Blijf nog even kijken.

Ook voor jou haalbaar

Ik ben Inge van Haselen (1954). Als Health Coach en Personal Trainer help ik al meer dan veertien jaar mensen zoals jij met afvallen, hun gezondheid verbeteren en meer energie krijgen.

Dat is ook voor jou haalbaar als je eenmaal weet hoe je de Clean Eating Methode toepast. Je kunt namelijk blijvend afvallen door op een bepaalde manier te gaan eten en bewegen.

Goed voor je gewicht en je gezondheid

En dat niet alleen… de Clean Eating Methode is ook nog eens heel erg goed voor je gezondheid en je energie! Dus ook als je diabetes hebt, een verstoorde schildklier, hoge bloeddruk of hoog cholesterol.

Iedereen kan deze methode leren, op elke leeftijd, met elke gewicht en ook als je bijvoorbeeld diabetes of een andere aandoening hebt. Ben je er klaar voor?

Als je kleren niet meer lekker zitten…

In de loop der jaren komen de meeste mensen ongemerkt een paar kilo aan. Door de overvloed aan eten, drinken, snoep en andere versnaperingen.

Je merkt vaak het eerst dat er iets moet gebeuren als je kleren niet meer lekker zitten. Dat is voor veel mensen een belangrijk signaal om het roer om te gooien.

Alarmsignalen van je lichaam

Andere belangrijke alarmsignalen zijn een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, een trage schildklier of darmklachten. Als je dit soort gezondheidsklachten hebt, is het vijf voor twaalf en kun je het beste zo snel mogelijk een paar eenvoudige veranderingen in je leefstijl aanbrengen.

Daar kan ik je bij helpen. Ik geef je mijn beste tips, advies en coaching om blijvend je buikvet te verbranden en eventuele gezondheidsklachten te verminderen of soms zelfs op te lossen. Lees nog even door

JA, IK WIL NU ECHT AFVALLEN

Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

Al van alles zelf geprobeerd

Mensen die bij mij komen om gezond af te vallen en zich weer fit te voelen hebben vaak al van alles geprobeerd. Dit is wat ik vaak hoor:

 • Vroeger was ik mooi slank, maar nu krijg ik een buikje…”
 • “Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar ik word steeds dikker!”
 • “Ik ben druk, gestresst en moe…”
 • “Ik ben een emo-eter en het lukt me niet daarvan af te komen”
 • “Ik heb vaak last van mijn darmen, ik kom er maar niet vanaf…”
 • “Ik eet heel weinig en toch val ik niet af…”
 • “Ik heb net gehoord dat ik diabetes heb, wat kan ik doen?”

Daarnaast komen mensen bij mij met een slecht werkende schildklier, hoge bloeddruk, hartproblemen, overgewicht, vermoeidheid. Ik ben geen arts en ik zal nooit in die rol stappen. Wat ik wel kan doen is je helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Vaak verminderen dan de gezondheidsklachten en soms verdwijnen ze zelfs helemaal.

Je hebt maar één lichaam…

Misschien herken je de problemen die ik hierboven schets en ben je klaar om er iets aan te doen. Dat is fantastisch, want je hebt maar één lichaam en je gezondheid en energie zijn heel belangrijk. Dan kan het Buikvet Burner Programma je helpen.

JA, DOE MEE!

dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.”
– Dorien

Het Buikvet Burner Programma is ontwikkeld door Voedingscoach & Personal Trainer Inge van Haselen op basis van jarenlange ervaring

Stap voor stap

In het nieuwe Buikvet Burner Programma onthul ik alle geheimen van de Clean Eating Methode en ik help je stap voor stap alles in de praktijk te brengen. Als je door dit programma gaat, ontdek je hoe je snel begint met afvallen zonder honger, hoe je je cholesterol en bloeddruk verbetert en hoe je weer energie voelt. Dit is geen kort crashdieet, maar een investering voor de rest van je leven.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe de Clean Eating methode in het Buikvet Burner Programma werkt, zal het makkelijk zijn je resultaat vast te houden. Zodat je je fit voelt en lekker in je kleren past. De resultaten verschillen per persoon en zijn afhankelijk van je inzet.

Deze methode is gebaseerd op gezond, clean eten, goed bewegen en een sterke mindset. Je krijgt bij mij geen wonderpillen of dieetpoeders want die werken niet of alleen maar tijdelijk en beschadigen je gezondheid.

Hoe werkt het Buikvet Burner Programma?

Samen met mijn team coach ik jou online in vier weken naar een gezonde leefstijl. Dit vind je allemaal in het Buikvet Burner Programma:

Kant-en-klare eetschema’s

Op basis van een intake-vragenlijst krijg je makkelijke, gezonde voedingsschema’s, waarmee je direct begint met afvallen. Iedereen kan de gerechten bereiden, je hoeft geen topkok te zijn en je kunt de ingrediënten in elke grote supermarkt kopen.

Korte “voedingslessen” op video

Je krijgt duidelijke korte “voedingslessen” op video, zodat je ook begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Je ontdekt welke koolhydraten goed voor je zijn en welke niet, welke kruiden helpen bij je vetverbranding en hoe je je menu samenstelt, zodat je geen honger hebt.

Je hoeft bij mij niet te lijnen, het gaat veel meer om een goede manier van eten. Dit is een investering voor de rest van je leven.

Trage schildklier, diabetes, hoge bloeddruk?

Als je een trage schildklier hebt houd ik daar rekening mee in de schema’s. Lust je bepaalde dingen niet of ben je allergisch dan is er altijd wel een alternatief te vinden. Daar kan mijn team je bij helpen.

Je eigen online voedingsdagboek

Je kunt tijdens het programma je eigen online voedingsdagboek bijhouden en aan ons mailen. Leden van mijn team kijken hierin mee en geven je persoonlijk advies. Dat werkt supermotiverend. En je ontdekt al snel wat werkt voor jou en wat niet.

Fitnessvideo voor thuis

Je krijgt mijn Buikvet Burner Oefeningen voor thuis waarmee je je vetverbranding extra stimuleert. Ik doe in de video’s alle oefeningen stap voor stap voor en je kunt op je eigen niveau mee doen. Dit werkt heel motiverend, heel veel mensen zijn op deze manier weer begonnen met bewegen :-).

Coaching op je voeding

In week 3 en 4 maak je zelf je weekmenu en krijg je daar feedback op van mij of iemand uit mijn team. Daar krijg ik altijd hele goede reacties op, want zo leer je zélf je voeding samenstellen! En kun je ook na het programma doorgaan met afvallen en je gezondheid verbeteren. Dit is een investering voor de rest van je leven.

Nu ook een Vegan versie!

Na het zien van “The Game Changers” op Netflix heb ik ook een veganistische versie ontwikkeld van het Buikvet Burner Programma. Dus eet je helemaal geen dierlijke producten? Dan kun je toch mee doen.

Optioneel: Intermittent Fasting

Het Buikvet Burner Programma biedt jou de optie om Intermittent Fasting toe te passen, maar het hoeft niet. Dat wil zeggen, met tussenpozen van 12 tot 16 uur niet eten. Dit kan je vetverbranding extra versnellen.

Emo-eten en suikerverslaving verdwijnen

Je ontvangt een ijzersterke en praktische mindsettraining om van emotie-eten en suikerverslaving af te komen. Je leert met milde nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken en je ontdekt hoe je ongezonde gewoontes ombuigt. Hier krijg ik altijd hele enthousiaste reacties op. De mindsettraining loopt parallel met je schema’s voor voeding en beweging, zodat je op alle fronten steeds sterker wordt.

“8 kilo afgevallen! En nog steeds op gewicht. Van bezwaar naar Ambassadeur. :)”
Victor

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Welk resultaat kun je verwachten?

Als je alle stappen uit het programma volgt kun je 3 tot 10 kilo afvallen. En ook ná het programma ga je door met afvallen totdat je je ideale gewicht hebt bereikt. Je voelt je fitter en vol energie en je zelfvertrouwen neemt toe.

Eet-aanvallen en suikerverslaving verdwijnen, omdat je weet hoe je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal houdt. Na het programma weet je precies welke keuzes je het beste kunt maken en hoe je lekker gezond leeft zonder honger.

En dat niet alleen, je zult merken dat je meer energie krijgt en dat je er goed uit gaat zien. Ook kun je van gezondheidsklachten zoals een hoog cholesterol, hoge bloeddruk en diabetes 2 afkomen. Het komt vaker voor dat iemand al na een paar weken geen insuline meer hoeft te spuiten.

Het enige wat ik van je vraag is dat je je openstelt voor verandering, het stappenplan uitvoert en nieuwe dingen durft te proberen. Het kan soms moeilijk zijn om ingesleten gewoontes te veranderen, maar iedereen kan het en het gaat je helpen je vetverbranding te activeren. De resultaten kunnen variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Dit is een investering voor de rest van je leven, omdat je je gewoontes verandert. Dus als je serieus iets aan je gewicht en gezondheid wil doen, dan is dit je kans.

Totaal anders dan andere diëten en afvalprogramma’s

Het Buikvet Burner Programma is totaal anders dan alle andere diëten en afvalprogramma’s. Je gaat niet “hongeren op een blaadje sla” maar ontdekt hoe je echt lekker, puur natuur kunt eten en afvallen. Door de juist voeding op het juiste moment te kiezen. Daar helpen de voedingslessen bij, de lekkere eetschema’s, de mindsettraining voor emotie-eten en de oefeningen voor thuis.

Ik hoop dat je deze stap gaat zetten voor je gewicht en je gezondheid, want je hebt maar één lichaam. Doe het nu en kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit, lekker in je kleren past en energie uitstraalt. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Heel veel succes en tot ziens in het Buikvet Burner Programma,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Ik weet dat dit een grote stap voor jou kan zijn. Het is niet makkelijk om in je hoofd de knop om te zetten. Maar als je het doet, zal de beloning groot zijn! Je past weer lekker in je kleren, voelt je fit en je gezondheid gaat vooruit. De keus is aan jou.

Veelgestelde vragen over het Buikvet Burner Programma

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Zowel voor vegetariërs als voor veganisten hebben we aparte dagschema’s in het Buikvet Burner Programma, zodat je verantwoord afvalt en alle voedingsstoffen binnen krijgt.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is.

Goed bewegen is belangrijk, maar als dat lichamelijk niet of moeilijk gaat kun je nog steeds heel goed afvallen en fitter worden, want je resultaat wordt voor 70 – 80% bepaald door wat je eet.

Veelgestelde vragen over het Buikvet Burner Programma

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Zowel voor vegetariërs als voor veganisten hebben we aparte dagschema’s in het Buikvet Burner Programma, zodat je verantwoord afvalt en alle voedingsstoffen binnen krijgt.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is.

Goed bewegen is belangrijk, maar als dat lichamelijk niet of moeilijk gaat kun je nog steeds heel goed afvallen en fitter worden, want je resultaat wordt voor 70 – 80% bepaald door wat je eet.

Bestel HIER jouw programma

 

OPTIE 1

Buikvet Burner Programma ONLINE

Op je pc, telefoon en tablet

Prijs: € 197,-

Ontvang toegang tot het Buikvet Burner Programma online met complete voedingsschema’s, recepten, voedingslessen, voedingsdagboek, motivatiepakket, begeleiding en fitnessvideo’s voor elke leeftijd !

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken

Klik Hier en Bestel

OPTIE 2

Buikvet Burner Programma ONLINE+PRINT

Alles van optie 1 plús de printversie in je brievenbus

Prijs: € 217

Ontvang toegang tot het nieuwe Buikvet Burner Programma online en ontvang daarnaast ook de eetschema’s en recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren
 • Ontvang extra de printversie in je brievenbus
 • Gratis verzending binnen Nederland en België

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken

Klik Hier en Bestel

“Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

“Jippie ben echt zo blij.. dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.
– Dorien

“Het leuke is, dat het hele gezin meedoet. We voelen ons echt heel goed erbij.”
– Trees

Garantieregeling: Als je alle stappen uit het Buikvet Burner programma volgt en geen resultaat ziet, stuur ons dan een email. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour, minus de administratie- en servicekosten.