Wil je 3 tot 10 kilo AFVALLEN, zodat je weer lekker in je kleren past en je fit voelt? Begin dan vandaag nog met het Buikvet Burner Programma

Bestel Nu
Meer Informatie

Ook geschikt als je gezondheidsklachten hebt, zoals een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, trage schildklier of darmklachten.

Wil je gezond afvallen?

Ben je de laatste tijd aangekomen en wil je graag afvallen? Zodat je weer lekker in je kleren past en je fit voelt? Dan ben je op de juiste plaats, want ik kan je helpen af te vallen en je gezondheid te verbeteren. Zodat je weer lekker in je kleren past.

Heb je niet alleen overgewicht, maar ook gezondheidsklachten, zoals een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, een trage schildklier of darmproblemen? Dan is het EXTRA BELANGRIJK om gezonder te gaan leven.

Als je kleren niet meer lekker zitten…

Je merkt vaak het eerst dat er iets moet gebeuren als je kleren niet meer lekker zitten. Dat is voor veel mensen een belangrijk signaal om het roer om te gooien. Misschien geldt dat ook voor jou, lees dan nog even door.

Andere belangrijke alarmsignalen zijn een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, een trage schildklier of darmklachten. Als je dit soort gezondheidsklachten hebt, is het vijf voor twaalf en kun je het beste zo snel mogelijk een paar eenvoudige veranderingen in je leefstijl aanbrengen.

Daar kan ik je bij helpen. Ik geef je mijn beste tips, advies en coaching om blijvend je buikvet te verbranden en eventuele gezondheidsklachten te verminderen of soms zelfs op te lossen. Lees nog even door…

Minder buikvet

Wil je je buikomvang verminderen op een gezonde manier? Dat is ook voor jou haalbaar. Volg dan deze tip op: eet ’s avonds alleen groente en vlees, vis of tempeh of iets dergelijks. Dus geen pasta, rijst, brood en aardappels. Alleen al door deze gewoonte zal je buikomvang afnemen zonder dat je het merkt.

Je stofwisseling gaat veranderen en voor je het weet ben je clean aan het eten en begint je buikvet te verdwijnen. Dit is ook supergoed voor je als bijvoorbeeld diabetes hebt of hartklachten.

Een gezonde start van je dag

Wil je je vetverbranding nog meer activeren? Eet dan ‘s ochtends een avocado-banaan smoothie met hennepzaad en kaneel in plaats van brood of yoghurt met cruesli. Met de smoothie houd je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal en heb je de hele ochtend geen honger. Wist je dat hennepzaad en kaneel je vetverbranding activeren?

Als je een emo-eter bent

Een belangrijke reden voor overgewicht en vermoeidheid is emo-eten. Herken je dat? Je kunt heel veel van voeding weten en toch buikvet krijgen, omdat je vreetbuien hebt. Plotseling is dat pak koekjes leeg… Heb jij last van vreetbuien?

Pak bij de volgende eetbui pen en papier, ga even op een rustige plaats zitten en schrijf op: Wat is er echt aan de hand? Waar heb je echte honger naar? Veroordeel jezelf niet, maar wees alleen nieuwsgierig naar jezelf.

Zorg verder dat je altijd iets gezonds in de buurt hebt om je behoefte aan eten in te vullen, zoals tomaatjes en komkommer. Als je jezelf zo beter leert kennen en gewend raakt aan Clean Eating ga je in emo-buien makkelijker gezonde keuzes maken.

Al van alles zelf geprobeerd

Mensen die bij mij komen voor Health Coaching en gezond afvallen hebben vaak al van alles geprobeerd. Dit is wat ik vaak hoor:

 • “Vroeger was ik mooi slank, maar nu krijg ik een buikje…”

 • Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar ik word steeds dikker!”

 • “Ik ben druk, gestresst en moe…”

 • “Ik ben een emo-eter en het lukt me niet daarvan af te komen”

 • Ik heb vaak last van mijn darmen, ik kom er maar niet vanaf…”

 • “Ik eet heel weinig en toch val ik niet af…

 • “Ik heb net gehoord dat ik diabetes heb, wat kan ik doen?”

Daarnaast komen mensen bij mij met een slecht werkende schildklier, hoge bloeddruk, hartproblemen, overgewicht, vermoeidheid. Ik ben geen arts en ik zal nooit in die rol stappen. Wat ik wel kan doen is je helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Vaak verminderen dan de gezondheidsklachten en soms verdwijnen ze zelfs helemaal.

Je hebt maar één lichaam…

Misschien herken je de problemen die ik hierboven schets en ben je klaar om er iets aan te doen. Dat is fantastisch, want je hebt maar één lichaam en je gezondheid en energie zijn heel belangrijk. Lees nog even verder, want ik kan je misschien helpen.

Jouw Health Coach

Als Voedingscoach en Personal Trainer heb ik duizenden mensen geholpen gezonder te gaan leven en af te vallen. Zowel in mijn praktijk in Amsterdam als online. Mijn ervaring is dat iedereen stappen kan zetten en dat het vaak makkelijker is dan je denkt.

Ik ben opgeleid tot Health Coach aan het Amerikaanse Institute for Integrative Nutrition (INN) en de National Academy of Sports Medicine (NASM). Ik heb receptenboeken voor de Gezonde Lifestyle gepubliceerd en programma’s ontwikkeld om mensen zoals jij te helpen buikvet weg te werken, gezonder te gaan leven en weer lekker in je vel te zitten.

Mijn nieuwste ervaringen, kennis en inzichten heb ik nu verwerkt in het nieuwe Buikvet Burner Programma. Het is mijn top online programma, waarin ik zoveel mogelijk van mijn Health Coaching en Personal Training methode toepas. Je hebt als het ware mij als Personal Health Coach, maar dan op afstand, je hoeft er niet de deur voor uit.

Buikvet wegwerken en gezonder gaan leven

Stap voor stap

In het nieuwe Buikvet Burner Programma onthul ik alle geheimen van de Clean Eating Methode en ik help je stap voor stap alles in de praktijk te brengen. Als je door dit programma gaat, ontdek je hoe je snel begint met afvallen zonder honger, hoe je je cholesterol en bloeddruk verbetert en hoe je weer energie voelt. Dit is geen kort crashdieet, maar een investering voor de rest van je leven.

Als je eenmaal hebt ervaren hoe de Clean Eating methode in het Buikvet Burner Programma werkt, zal het makkelijk zijn je resultaat vast te houden. Zodat je je fit voelt en lekker in je kleren past. De resultaten verschillen per persoon en zijn afhankelijk van je inzet.

Deze methode is gebaseerd op gezond, clean eten, goed bewegen en een sterke mindset. Je krijgt bij mij geen wonderpillen of dieetpoeders want die werken niet of alleen maar tijdelijk en beschadigen je gezondheid.

Hoe werkt het Buikvet Burner Programma?

Samen met mijn team coach ik jou in vier weken naar een gezonde leefstijl. Dit vind je allemaal in het Buikvet Burner Programma:

1. Kant-en-klare eetschema’s

Op basis van een intake-vragenlijst krijg je makkelijke, gezonde voedingsschema’s, waarmee je direct begint met afvallen. Iedereen kan de gerechten bereiden, je hoeft geen topkok te zijn en je kunt de ingrediënten in elke grote supermarkt kopen.

2. Korte “voedingslessen” op video

Daarbij krijg je ook duidelijke korte “voedingslessen” op video, waarin je nog meer gemotiveerd raakt en ook begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Je ontdekt welke koolhydraten goed voor je zijn en welke niet, welke kruiden helpen bij je vetverbranding en hoe je je menu samenstelt, zodat je geen honger hebt.

Je hoeft bij mij niet te lijnen, het gaat veel meer om een goede manier van eten. Dit is een investering voor de rest van je leven

3. Vegetarisch of trage schildklier?

Als je bijvoorbeeld vegetarisch bent of een trage schildklier hebt, houd ik daar rekening mee in de schema’s. Lust je bepaalde dingen niet of ben je allergisch dan is er altijd wel een alternatief te vinden. Daar kan mijn team je bij helpen.

4. Je eigen online voedingsdagboek

Je kunt tijdens het programma je eigen online voedingsdagboek bijhouden en aan ons mailen. Leden van mijn team kijken hierin mee en geven je persoonlijk advies. Dat werkt supermotiverend. En je ontdekt al snel wat werkt voor jou en wat niet.

5. Oefeningen voor thuis

Je krijgt mijn Buikvet Burner Oefeningen voor thuis waarmee je je vetverbranding extra stimuleert. Ik doe in de video’s alle oefeningen stap voor stap voor en je kunt op je eigen niveau mee doen. Dit werkt heel motiverend, heel veel mensen zijn op deze manier weer begonnen met bewegen :-).

6. Coaching op je voeding

In week 3 en 4 maak je zelf je weekmenu en krijg je daar feedback op van mij of iemand uit mijn team. Daar krijg ik altijd hele goede reacties op, want zo leer je zélf je voeding samenstellen! En kun je ook na het programma doorgaan met afvallen en je gezondheid verbeteren. Dit is een investering voor de rest van je leven.

7. Emo-eten en suikerverslaving verdwijnen

Je ontvangt een ijzersterke en praktische mindsettraining om van emotie-eten en suikerverslaving af te komen. Je leert met milde nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken en je ontdekt hoe je ongezonde gewoontes ombuigt. Hier krijg ik altijd hele enthousiaste reacties op. De mindsettraining loopt parallel met je schema’s voor voeding en beweging, zodat je op alle fronten steeds sterker wordt.

Welk resultaat kun je verwachten?

Als je alle stappen uit het programma volgt kun je 3 tot 10 kilo afvallen. En ook ná het programma ga je door met afvallen totdat je je ideale gewicht hebt bereikt. Je voelt je fitter en vol energie en je zelfvertrouwen neemt toe.

Eet-aanvallen en suikerverslaving verdwijnen, omdat je weet hoe je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal houdt. Na het programma weet je precies welke keuzes je het beste kunt maken en hoe je lekker gezond leeft zonder honger.

En dat niet alleen, je zult merken dat je meer energie krijgt en dat je er goed uit gaat zien. Ook kun je van gezondheidsklachten zoals een hoog cholesterol, hoge bloeddruk en diabetes 2 afkomen. Het komt vaker voor dat iemand al na een paar weken geen insuline meer hoeft te spuiten.

Het enige wat ik van je vraag is dat je je openstelt voor verandering, het stappenplan uitvoert en nieuwe dingen durft te proberen. Het kan soms moeilijk zijn om ingesleten gewoontes te veranderen, maar iedereen kan het en het gaat je helpen je vetverbranding te activeren. De resultaten kunnen variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Geen crashdieet

Het Buikvet Burner Programma is daarom absoluut geen crashdieet, waarbij je eerst afvalt en daarna weer aankomt. Je ontwikkelt je eigen gezonde voedingspatroon en kunt dit ook na het programma gebruiken.

Door consequent je nieuw aangeleerde gewoontes toe te passen is het ook voor jou haalbaar geleidelijk en op een gezonde manier drie tot tien kilo af te vallen. Je kunt een nieuwe lifestyle ontwikkelen die verantwoord is en bij je past.

Dit is een investering voor de rest van je leven, omdat je je gewoontes verandert. Dus als je serieus iets aan je gewicht en gezondheid wil doen, dan is dit je kans.

Deze aanpak kan iedereen gebruiken, ook als je vegetariër bent, nooit zelf kookt of bepaalde producten niet mag eten. En zeker ook als je een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, darmklachten, diabetes 2 of een trage schildklier hebt.

Je bepaalt zelf wat je eet en ziet aan de resultaten van het voedingsdagboek, wat het effect is op je lichaam. De enige voorwaarde is dat je met enthousiasme deelneemt en open staat voor mijn voedingsadviezen.

Nu met online begeleiding

Om zoveel mogelijk mensen te helpen met gezond afvallen heb ik al mijn kennis en ervaring verwerkt in het Buikvet Burner Programma. Dit kun je helemaal vanuit huis volgen. Als jij het wil, kun je van mij of van leden uit mijn team feedback krijgen op je voedingsdagboek.

Dat werkt motiverend! (En als stok achter de deur :-))

Je begint met het Buikvet Burner Programma direct met afvallen. Dit is een investering voor de rest van je leven. Wacht daarom niet langer en zet vandaag de eerste stap.

Totaal anders dan andere diëten en afvalprogramma’s

Het Buikvet Burner Programma is totaal anders dan alle andere diëten en afvalprogramma’s. Je gaat niet “hongeren op een blaadje sla” maar ontdekt hoe je echt lekker, puur natuur kunt eten en afvallen. Door de juist voeding op het juiste moment te kiezen. Daar helpen de voedingslessen bij, de lekkere eetschema’s, de mindsettraining voor emotie-eten en de oefeningen voor thuis.

Het programma helpt je stap voor stap gezonder te leven, drie tot tien kilo (of meer) af te vallen en meer energie te krijgen. Als je de instructies goed volgt hoef je geen honger te hebben. Je ontwikkelt je eigen gezonde voedingspatroon, trainingsschema en mindset. Zodat je ook na het programma door kunt gaan met de gezonde leefstijl en weer lekker in je kleren past.

Ik hoop dat je echt aan de slag gaat met je gezondheid en je gewicht, want je hebt maar één lichaam en je gezondheid is belangrijk. Doe het nu en kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit en energie uitstraalt. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Heel veel succes en tot ziens in het Buikvet Burner Programma,

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Begin nu met gezond afvallen, hoe eerder je begint, hoe meer plezier je van het resultaat hebt 🙂

Bestel Nu

Ervaringen van anderen:

“Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

“Jippie ben echt zo blij.. dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.
– Dorien

“Ik voel me beter, energieker en mooier dan ooit! Ik ben superblij dat ik dit ontdekt heb en wil jullie graag bedanken.”
– Karin

“Wat zijn de Recepten lekker! Veel nieuwe ideeën en echt lekker eten. Dit kan ik wel volhouden! Ik voel me super ben ook echt blij! Heerlijk!”
– Jelske

“Het leuke is, dat het hele gezin meedoet. We voelen ons echt heel goed erbij.”
– Trees

Let op: de resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Op je pc, je telefoon en je ipad

Je ontvangt het Buikvet Burner Programma op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Superhandig bij het boodschappen doen en voor de oefeningen…

Heb je liever de Buikvet Burner schema’s en recepten ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie.

3 TOT 10 KILO AFVALLEN MET BLIJVEND RESULTAAT

Bestel hier het Buikvet Burner Programma en begin direct met afvallen

Online op je telefoon, iPad en pc

 • Prijs: € 197,-
  Ontvang toegang tot het Buikvet Burner Programma 2019 online met complete eetschema’s en inspirerende oefeningen.
  Begin direct met gezond afvallen, zodat je weer lekker in je kleren past en je fit voelt. Volg het programma op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit
  .
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

Online + Printversie

 • Prijs: €207,-
  gratis verzending binnen Nederland en België
  Ontvang toegang tot het Buikvet Burner Programma 2019 online en ontvang daarnaast ook de eetschema’s en recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

“Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

“Jippie ben echt zo blij.. dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.
– Dorien

“Het leuke is, dat het hele gezin meedoet. We voelen ons echt heel goed erbij.”
– Trees

Garantieregeling: Als je alle stappen uit het Buikvet Burner programma volgt en geen resultaat ziet, stuur ons dan een email. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour, minus de administratie- en servicekosten.