fbpx
BUIKVET BURNER ACTIE
Countdown timer is loading

(Bekijk de video, klik op CC voor de ondertiteling)

Ontdek hoe je Afvalt en je Fit voelt met het Buikvet Burner Programma

Wil je gezonder gaan leven? 3 tot 10 kilo afvallen? Profiteer van de Buikvet Burner Actie!

JA, IK DOE MEE

(Tijdelijk 50% korting)

Meer informatie

Ook tegen hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, trage schildklier en darmklachten.

Let op: de aanbieding is nog korte tijd geldig

Wil je gezond afvallen en geen coronakilo’s meer?

Nu de lockdown nog doorgaat en er zelfs een avondklok komt, zit je waarschijnlijk meer thuis dan voorheen. Voor je het weet vliegen de kilo’s er aan, omdat de koelkast verleidelijk dichtbij is, omdat je minder beweegt en ook omdat je misschien meer stress ervaart. Dit hoor ik van veel mensen.

Het is begrijpelijk dat je wat meer eet en drinkt en minder beweegt, omdat de situatie zo ongewoon is. Maar op een dag (vandaag ?) is het tijd om TOCH HET ROER OM TE GOOIEN. En weer te gaan kiezen voor je eigen gezondheid. En om te denken aan het moment dat we allemaal weer naar buiten mogen.

Op dat moment wil je toch niet dat je alleen nog maar in je joggingbroek past :-). Daarom heb ik iets voor je. Lees nog even door…

Afvallen en meer energie

Ik ben Inge van Haselen (1954). Als Voedingscoach en Personal Trainer help ik al meer dan vijftien jaar mensen zoals jij met afvallen, hun gezondheid verbeteren en meer energie krijgen. Oók in deze coronatijd.

De meeste mensen volgen mijn online programma, sommigen doen ook persoonlijke Health Coaching bij mij. Als jij wilt afvallen en gezonder leven zal ik er samen met mijn team alles aan doen om ook jou te helpen.

Het is namelijk voor iedereen haalbaar om een gezond gewicht te bereiken en je hoeft echt niet “op een blaadje sla” te leven. Juist niet… Je kunt blijvend afvallen zonder hongeren en met normale producten.

Goed voor je gewicht en gezondheid

En dat niet alleen… de Clean Eating Methode is ook nog eens heel erg goed voor je gezondheid! Dus ook als je diabetes hebt, een verstoorde schildklier, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of last van je buik en darmen.

Iedereen kan met deze methode gezond afvallen, zonder hongeren. Op elke leeftijd, met elke gewicht en ook als je bijvoorbeeld diabetes of een andere aandoening hebt. Ben je er klaar voor?

Als je kleren niet meer lekker zitten…

Door de lockdowns en door de feestdagen ben je misschien en paar kilo (of meer) aangekomen. Dat gebeurt vaak ongemerkt, omdat je meer eet en minder beweegt. Maar ook door alle verborgen suikers in steeds meer producten. Ik merk dat de meeste mensen geen idee hebben van deze dikmakers. Ze zorgen er ook nog eens voor dat je steeds weer trek krijgt. Ik kan je helpen dit patroon te doorbreken, zodat je niet meer aankomt en af gaat vallen.

Je merkt vaak het eerst dat er iets moet gebeuren als je kleren niet meer lekker zitten. Dat is voor veel mensen een belangrijk signaal om het roer om te gooien.

Alarmsignalen van je lichaam

Andere belangrijke alarmsignalen zijn een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes 2, een trage schildklier of darmklachten. Als je dit soort gezondheidsklachten hebt, is het vijf voor twaalf en kun je het beste zo snel mogelijk een paar eenvoudige veranderingen in je leefstijl aanbrengen.

Daar kan ik je bij helpen. Ik geef je mijn beste tips, advies en coaching om blijvend je buikvet te verbranden en eventuele gezondheidsklachten te verminderen of soms zelfs op te lossen. Lees nog even door en profiteer van de Buikvet Burner Actie…

JA, IK WIL GEZOND AFVALLEN

Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

Al van alles zelf geprobeerd

Mensen die bij mij komen om gezond af te vallen en zich weer fit te voelen hebben vaak al van alles geprobeerd. Dit is wat ik vaak hoor:

 • Vroeger was ik mooi slank, maar nu krijg ik een buikje…”
 • “Ik heb allerlei diëten geprobeerd, maar ik word steeds dikker!”
 • “Ik ben druk, gestresst en moe door corona…”
 • “Ik ben een emo-eter en het lukt me niet daarvan af te komen”
 • “Ik heb vaak last van mijn darmen, ik kom er maar niet vanaf…”
 • “Ik eet heel weinig en toch val ik niet af…”
 • “Ik heb net gehoord dat ik diabetes heb, wat kan ik doen?”

Daarnaast komen mensen bij mij met een slecht werkende schildklier, hoge bloeddruk, hartproblemen, overgewicht, vermoeidheid. Ik ben geen arts en ik zal nooit in die rol stappen. Wat ik wel kan doen is je helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Vaak verminderen dan de gezondheidsklachten en soms verdwijnen ze zelfs helemaal.

Je hebt maar één lichaam…

Misschien herken je de problemen die ik hierboven schets en ben je klaar om er iets aan te doen. Dat is fantastisch, want je hebt maar één lichaam en je gezondheid en energie zijn heel belangrijk. Dan kan het Buikvet Burner Programma je helpen.

JA, IK DOE MEE

“Dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.”
– Dorien

Het Buikvet Burner Programma is ontwikkeld door Voedingscoach & Personal Trainer Inge van Haselen op basis van jarenlange ervaring

Stap voor stap in de praktijk

In het nieuwe Buikvet Burner Programma onthul ik in handige korte video’s alle geheimen van de Clean Eating Methode. Vervolgens help ik je stap voor stap alles in de praktijk te brengen! Puur natuurlijk en zonder hongeren. En je kunt al je vragen stellen per email.

Met handige eetschema’s en heerlijke recepten op basis van Clean Eating. Je gezin kan mee eten. Je krijgt je eigen logboek en voedingsdagboek, een motivatie serie en oefeningen voor thuis. Ik en mijn team staan klaar voor je vragen en om je te ondersteunen en motiveren. Dat werkt!

Als je door dit programma gaat, ontdek je hoe je snel begint met afvallen zonder honger, hoe je je cholesterol en bloeddruk verbetert en hoe je weer energie voelt. Dit is geen kort crashdieet, maar een investering voor de rest van je leven.

Hoe werkt het Buikvet Burner Programma?

Samen met mijn team coach ik jou online in vier weken naar een gezonde leefstijl waarbij je direct begint met afvallen. Wij zijn er om je te ondersteunen en motiveren. Dit vind je allemaal in het Buikvet Burner Programma:

Voedingsschema’s om af te vallen

Met lekkere, gezonde gerechten en ingrediënten die je in elke supermarkt kunt kopen.

Fitnessvideo’s voor thuis

Voor extra vetverbranding.

Korte voedingslessen op video

Ontdek hoe je moet eten om af te vallen, bijvoorbeeld “Welke koolhydraten zijn goed?”

Je eigen online voedingsdagboek

Je ontdekt al snel wat werkt voor jou en wat niet.

Online begeleiding

Je kunt al je vragen stellen via email en je krijgt persoonlijke terugkoppeling op je voedingsdagboek.

Emo-eten en suikerverslaving verdwijnen

Inclusief praktische mindsettraining om van emotie-eten en suikerverslaving af te komen.

“8 kilo afgevallen! En nog steeds op gewicht. Van bezwaar naar Ambassadeur. :)”
Victor

Lekkere gerechten in het Buikvet Burner Programma

Speciale actie met 50% korting

Om zoveel mogelijk mensen te helpen een goede start te maken in het nieuwe jaar heb ik de Speciale Actie heropend! Je profiteert nu tijdelijk van 50% korting op het Buikvet Burner Programma. Wacht daarom niet langer en zet vandaag de eerste stap.

Plus nu tijdelijk 3 Mooie Bonussen

Om jou extra te motiveren krijg je er nu tijdelijk 3 mooie bonussen bij. Alleen tijdens de actie, dus wacht niet te lang. Je ontvangt tijdelijk extra:

Bonus 1: Drie snelle ontbijtrecepten en 3 makkelijke lunches

BONUS 1

Een extra bijlage met 3 snelle ontbijtrecepten en 3 makkelijke lunches om mee te nemen (ter waarde van €7) . Zodat je ook lekker gezond eet als je druk bent en weinig tijd hebt.

Bonus 2: Met de handige Meal Prepping handleiding bereid je in één keer je gezonde maaltijden voor meerdere dagen

BONUS 2

Clean Eating hoeft niet veel tijd te kosten met deze handige handleiding voor Meal Prepping (ter waarde van €7). Ontdek hoe je in één keer je maaltijden voor meerdere dagen voorbereidt.

Bonus 3: Handige Clean Eating budget tips om te besparen

BONUS 3

De handige Budget Tips om te besparen (ter waarde van €7). Veel mensen zijn bang dat gezond eten een stuk duurder is. Maar als je deze budget tips volgt, kun je zelfs goedkoper uit zijn.

Deze bonussen zijn alleen geldig tijdens de actie.

Het hele gezin kan mee eten, je hoeft niet dubbel te koken

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Welk resultaat kun je verwachten?

Als je alle stappen uit het programma volgt kun je 3 tot 10 kilo afvallen. En ook ná het programma ga je door met afvallen totdat je je ideale gewicht hebt bereikt. Je voelt je fitter en vol energie en je zelfvertrouwen neemt toe.

Eet-aanvallen en suikerverslaving verdwijnen, omdat je weet hoe je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal houdt. Na het programma weet je precies welke keuzes je het beste kunt maken en hoe je lekker gezond leeft zonder honger.

En dat niet alleen, je zult merken dat je meer energie krijgt en dat je er goed uit gaat zien. Ook kun je van gezondheidsklachten zoals een hoog cholesterol, hoge bloeddruk en diabetes 2 afkomen. Het komt vaker voor dat iemand al na een paar weken geen insuline meer hoeft te spuiten.

Het enige wat ik van je vraag is dat je je openstelt voor verandering, het stappenplan uitvoert en nieuwe dingen durft te proberen. Het kan soms moeilijk zijn om ingesleten gewoontes te veranderen, maar iedereen kan het en het gaat je helpen je vetverbranding te activeren. De resultaten kunnen variëren per persoon en hangen ook van je situatie en inzet af.

Dit is een investering voor de rest van je leven, omdat je je gewoontes verandert. Dus als je serieus iets aan je gewicht en gezondheid wil doen, dan is dit je kans.

Inge van Haselen - voor een Gezonde Slanke Lifestyle

Lekker puur eten, met gewone, verse producten die je bij de groenteboer en supermarkt kunt kopen

Totaal anders dan andere diëten en afvalprogramma’s

Het Buikvet Burner Programma is totaal anders dan alle andere diëten en afvalprogramma’s. Je gaat niet “hongeren op een blaadje sla” maar ontdekt hoe je echt lekker, puur natuur kunt eten en afvallen. Door de juist voeding op het juiste moment te kiezen. Daar helpen de voedingslessen bij, de lekkere eetschema’s, de mindsettraining voor emotie-eten en de oefeningen voor thuis.

Ik hoop dat je in het nieuwe jaar echt aan de slag gaat met je gewicht en je gezondheid, want je hebt maar één lichaam. Doe het nu en kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit, lekker in je kleren past en energie uitstraalt. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes en ik zie je misschien in het Buikvet Burner Programma,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Het Buikvet Burner Programma kan je leven veranderen. Dat heb ik al bij veel deelnemers zien gebeuren. Juist ook nu in deze coronatijd geeft het programma je richting en motivatie, zodat je echt gaat afvallen en je fit gaat voelen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Veelgestelde vragen over het Buikvet Burner Programma

Juist als je diabetes hebt is dit programma extra goed. Je valt er niet alleen vanaf, je gaat ook een sterke verbetering in je gezondheid zien. Sommige mensen zijn al na een paar weken van de diabetes-medicijnen af.

Dat geldt ook voor hoog cholesterol, trage schildklier, hoge bloeddruk en darmklachten.

Ja natuurlijk! Bij gezond afvallen is 70-80% het resultaat van wat en wanneer je eet. Dat is het allerbelangrijkste. Daarnaast kun je naar keuze op je eigen niveau mee doen met de fitnessvideo’s voor thuis. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is.

Goed bewegen is belangrijk, maar als dat lichamelijk niet of moeilijk gaat kun je nog steeds heel goed afvallen en fitter worden door op de goede manier te eten.

Ja, dat kan! Je kunt nu profiteren van de korting en daarna zelf bepalen wanneer je begint met het programma.

Jazeker! Zowel voor vegetariërs als voor veganisten hebben we aparte dagschema’s in het Buikvet Burner Programma, zodat je verantwoord afvalt en alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

Bestel HIER jouw programma

 

OPTIE 1

Buikvet Burner Programma ONLINE

Op je pc, telefoon en tablet

Normale prijs: €197
Speciale Prijs: € 97,-

Ontvang toegang tot het Buikvet Burner Programma online met complete voedingsschema’s, recepten, voedingslessen, voedingsdagboek, motivatiepakket, begeleiding, fitnessvideo’s voor elke leeftijd en de bonussen!

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren

Inclusief 3 speciale bonussen.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken

Klik Hier en Bestel

OPTIE 2

Buikvet Burner Programma ONLINE+PRINT

Alles van optie 1 plús de printversie in je brievenbus

Normale prijs: €217
Speciale Prijs: € 117

Ontvang toegang tot het nieuwe Buikvet Burner Programma online en ontvang daarnaast ook de eetschema’s en recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

 • Begin Direct met Afvallen
 • Ervaar Controle over je Lichaam

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren
 • Ontvang extra de printversie in je brievenbus
 • Gratis verzending binnen Nederland en België

Inclusief 3 speciale bonussen.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken

Klik Hier en Bestel

“Bij mij is er veel af van mijn middel, hier ben ik echt blij mee.”
– Ilonka

“Jippie ben echt zo blij.. dit heb ik jaren niet meer gewogen… ik voel ook steeds aan mijn middel, dat is nog zo vreemd. net of het iemand anders is.
– Dorien

“Het leuke is, dat het hele gezin meedoet. We voelen ons echt heel goed erbij.”
– Trees

Let op: De Buikvet Burner Actie is heropend tot zondag of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Garantieregeling: Als je alle stappen uit het Buikvet Burner programma volgt en geen resultaat ziet, stuur ons dan een email. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour, minus de administratie- en servicekosten.

Ga naar de bovenkant