bruisen van energie actie eindigt morgen
bruisen van energie actie eindigt morgen

Ontdek hoe je je energie verdubbelt met het “Bruisen van Energie” Plan. Geniet meer van het leven, verbeter je geheugen en activeer je vetverbranding…

BESTEL NU
MEER INFORMATIE

Ook geschikt als je jezelf weer op wilt laden na ziekte.

Bruisen van Energie

Hoe zou het zijn als er een manier was om je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren? Dat zou je leven kunnen veranderen… omdat je dan meer geniet van je dag, beter kunt nadenken en je fit voelt.

Wil jij je minder moe voelen en weer bruisen van enegie? Lees dan nog even door, want dan heb ik iets voor je…

Als je je moe voelt…

Ik ben Inge van Haselen, Health Coach en Personal Trainer. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen om af te vallen, fit te worden en hun gezondheid te verbeteren. Zowel online als bij Splash Health Club in Amsterdam. Daarbij viel mij iets op….

Heel veel mensen voelen zich moe, soms zelfs totáal uitgeput. Terwijl we juist in een maatschappij leven waar je steeds meer energie nodig hebt. Om alle ontwikkelingen bij te benen… Om kansen te grijpen die je krijgt… en om ook op latere leeftijd nog goed te functioneren en zo jong mogelijk te blijven.

Meer genieten van je dagen

Het goede nieuws is: daar kun je zelf heel veel aan doen. Als je eenmaal weet hoe je je energie verhoogt en daarmee je vetverbranding activeert, zul je meer genieten van je dagen.

Je kunt beter nadenken en bent ook leuker voor je omgeving omdat je alert en fit bent. Ben jij er klaar voor om je energie te verdubbelen?

Inge van Haselen (1954), Health Coach & Personal Trainer

Als Health Coach en Personal trainer kan ik zelf natuurlijk ook alle energie gebruiken die ik maar kan hebben. Zeker nu ik de 65 nader en nog lang niet achter de geraniums wil zitten. En ik kijk altijd meteen hoe ik ook anderen daarmee kan helpen.

Ik begon me erin te verdiepen hoe je je energie verdubbelt. En inmiddels heb ik een heel dagelijks “ritueel” voor maximale energie. Dat zijn allemaal kleine stapjes, die jij ook kunt zetten.

In mijn praktijk help ik mensen om af te vallen en zich gezonder te voelen. Wat mij daarbij opviel is dat heel veel mensen zich ook moe voelen, heel moe…. soms zelfs totaal uitgeput.

Zoals Marja…

En dagelijks vragen mensen mij om tips om zich minder moe te voelen. Zoals Marja, die schreef dat ze een traag werkende schildklier heeft en mij vroeg om tips en recepten zodat ze niet meer zo moe is.

En van Jan, die al een maand last had van ontstoken sinussen, chronische keelpijn en vermoeidheid. En van Salaah, die me schreef dat ze zich moe voelt en graag gezonder wil eten.

Weer Bruisen van Energie

Dat bracht mij op het idee om een speciaal programma te ontwikkelen: “Bruisen van Energie”. Gericht op het verdubbelen van je energie, het verbeteren van je geheugen en het activeren van je vetverbranding. Met de nieuwste inzichten op het gebied van meer energie én een compleet stappenplan van dag tot dag om alles in de praktijk te brengen.

Inclusief meer dan 50 nieuwe lekkere Clean Eating recepten en een nieuwe fitnessvideo met oefeningen voor meer energie.

…en ook goed voor je geheugen en je vetverbranding

Misschien voel je je vaak moe, zoals veel van mijn klanten. Of misschien wil je je geheugen verbeteren, alerter zijn, je vetverbranding activeren en zo veel mogelijk genieten van je dag. In al deze gevallen zal het nieuwe “Bruisen van Energie” Plan zal je helpen je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren.

Wat krijg je in het Bruisen van Energie Plan

Wat krijg je in het “Bruisen van Energie” Plan?

Het “Bruisen van Energie” Plan is een totaalplan om in een week je energie te verdubbelen. Een geweldig bijkomend effect is dat je geheugen verbetert en dat je je vetverbranding activeert.

Om te beginnen… in het “Bruisen van Energie” Plan geef ik je de nieuwste inzichten op het gebied van het verdubbelen van je energie. We kijken dan naar de ‘hele mens’ Dus het gaat dan niet alleen over wat je eet, en hoe je beweegt, maar ook over je bioritme, je slaapgewoontes, blauw licht, de momenten waarop je water drinkt, de momenten waarop je eet en je mitochondriën.

De wetenschap op dit gebied ontwikkelt zich razendsnel, het staat momenteel volop in de belangstelling. Dat komt vooral door het nieuwe onderzoek naar mitochondriën. Deze energiefabriekjes in je cellen leveren niet alleen energie, maar moeten ook je lichaam beschermen tegen indringers.

Het was nog het ontbrekende stukje informatie. Als je lichaam bezig is zich te verdedigen, kunnen je mitochondriën minder energie aanmaken. Zo kom je in een vicieuze cirkel en word je moe en ziek. Ook wel weer logisch.

Hoe werkt “Bruisen van Energie”?

Je gaat 7 dagen zoveel mogelijk doen om je energie terug te krijgen. Dit kun je doen naast je baan en zorgtaken, want al vanaf de eerste dag zul je je fitter voelen. Ik heb een zo precies mogelijk stappenplan gemaakt, zodat je er verder niet over na hoeft te denken. Dat scheelt ook weer energie.

1. Kant-en-klare eetschema’s op basis van Clean Eating

In “Bruisen van Energie” krijg je makkelijke, gezonde voedingsschema’s met allemaal nieuwe recepten. Het voedingsschema is speciaal gericht op het ondersteunen van je mitochondriën, zodat je snel meer energie krijgt en je vetverbranding optimaal activeert.

Deze manier van eten is ook nog eens goed voor je gezondheid. Iedereen kan de gerechten bereiden, je hoeft geen topkok te zijn en je kunt de ingrediënten in elke grote supermarkt kopen.

2. Fitnessvideo met oefeningen voor thuis (of buiten in het park :-))

Ik ben speciaal naar het park gegaan om een leuke fitnessvideo op te nemen die je overal kunt doen. Je hebt niets anders nodig dat je sportkleren en sportschoenen. Zoek een park met een bankje en ga aan de slag. Regent het? Dan kun je de oefeningen natuurlijk ook thuis doen.

Iedereen kan de oefeningen op elk niveau mee doen. Ik geef varianten voor beginners en gevorderden. Door meer te bewegen krijg je gek genoeg ook meer energie :-). Het is heel goed voor je mitochondrieen.

3. Vegetarisch?

Ben je vegetariër? Dan kun je ook mee doen met Bruisen van Energie. De meeste gerechten zijn al plantaardig, want dat is sowieso beter voor je energie. Af en toe neem ik zelf een klein stukje biologische kip of vette vis, voor de eiwitten, vitamine B12 en omega-3. Maar dat hoeft niet, in de recepten geef ik je vegetarische opties.

4. Vermoeidheid en uitputting verdwijnen

In het totaalplan ontvang je verder dagelijks nieuwe tips en instructies om je energie te verbeteren. Want als je meer energie wilt en als je je vetverbanding wilt activeren kun je heel veel meer doen. Regelmatig komen wetenschappers met nieuwe inzichten. Die vind je praktisch vertaald in “Bruisen van Energie”.

5. Na een week voel je je een ander mens

Als je 7 dagen alle stappen opvolgt zit je op de toppen van je energie. Je voelt je een ander mens en bruist van energie. Je geniet meer van je dag, bent productiever en ook gezelliger voor je omgeving. Je cellen functioneren weer veel beter, waardoor ook je vetverbrandig optimaal is.

Ja, ik doe mee!

Stap voor stap

Als je je moe voelt en meer energie wilt, als je optimaal wilt presteren en alles uit je leven wilt halen, als je een leuke moeder wilt zijn, een leuke partner, collega, vriend of vriendin, dan is het belangrijk om te zorgen dat je daar de energie voor hebt.

Daar kun je zelf heel veel aan doen met een eenvoudig stappenplan voor 7 dagen dat ik voor je heb samengesteld.

Want het gaat er eigenlijk niet om dat je iets wéet, maar dat je er ook iets mee dóet :-). Daarom zijn mijn programma’s altijd praktisch. En daarom krijg je in het “Bruisen van Energie” Plan een compleet Weekplan met alle stappen voor meer energie, inclusief een compleet eetschema met nieuwe lekkere, gezonde recepten.

Hoe meer van deze acties je op een dag doet, hoe meer energie je zult voelen. Het werkt heel motiverend.

Met 50 nieuwe recepten

En dat niet alleen. Ik heb speciaal voor het “Bruisen van Energie” Plan meer dan 50 nieuwe Clean Eating recepten ontwikkeld voor ontbijt, lunch en diner. Super lekker en makkelijk te maken. Die recepten krijg je bij het “Bruisen van Energie” Plan, zodat je ook na afloop zelf door kunt gaan met je energie te vergroten.

…en een fitnessvideo voor thuis

En dan is er nog meer. Ik ben het park in gegaan om een gloednieuwe fitnessvideo voor je op te nemen. Met oefeningen die je overal kunt doen en die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt. Als je er echt aan toe bent om je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren is dit je kans.

Begin vandaag nog

Het “Bruisen van Energie” Plan is een totaalplan om je snel weer fit te voelen en je energie te verdubbelen. Je stapelt als het ware gewoontes die je meer energie geven en je vetverbranding activeren. Een bijkomend effect is dat je alerter bent en vrolijker bent en veel meer geniet van je dag.

Alle stappen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. En super praktisch, want het gaat er niet om wat je wéét, maar wat je dóet. Daar kan het “Bruisen van Energie” Plan je bij helpen. Wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog.

Kies voor meer energie

Kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit en energie uitstraalt. Waarbij je alert bent en vrolijk bent. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Begin nu met het verdubbelen van je energie!

 

Ja, ik doe mee!
Bruisen van Energie
BESTEL NU

Ervaringen van anderen:

“Blijkbaar straal ik nu echt zoveel gezondheid en energie uit dat ze het GEHEIM willen weten 🙂
– Esther

“Ik was verbaasd dat ik 3 kilo ben afgevallen maar het gaat ongemerkt. Verder wil ik je nog zeggen dat ik me heel goed voel en ik dat ik meer energie heb.”
-Annelies

“Ik ben ondertussen ettelijke kilo’s kwijt en vorige week kwam mijn algemeen directeur me proficiat wensen met mijn ongelooflijke uitstraling! oprecht dankjewel, ik heb alles aan jullie werk te danken. de tips, motivatie, aanpak en recepten zorgen ervoor dat ik me top voel! mijn vriend merkt ook énorm dat ik bruis van energie en dat ik de wereld aan kan. Dus eigenlijk gewoon een mailtje om jullie allemaal te bedanken! je hebt géén idee van hoezeer jullie mij geholpen hebben!”
– Ellen

Let op: de resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Op je pc, je telefoon en je ipad

Je ontvangt het “Bruisen van Energie” Plan op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Superhandig bij het boodschappen doen en voor de oefeningen…

Heb je liever het “Bruisen van Energie” Weekplan en de recepten ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie.

Bestel hier het “Bruisen van Energie” Plan

Online op je telefoon, iPad en pc

 • Prijs: € 47,-
  Ontvang toegang tot het “Bruisen van Energie” Plan online, compleet met een Weekschema, ruim 50 nieuwe recepten en een fitnessvideo met oefeningen voor thuis.
  Begin direct met het verdubbelen van je energie, zodat je meer geniet van het leven, een beter geheugen krijgt en je vetverbranding activeert. Volg het plan op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit
  .
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

Online + Printversie

Speciale Prijs: € 59,95
Inclusief gratis verzending in Nederland en België.
Ontvang toegang tot het “Bruisen van Energie” Plan online en ontvang daarnaast ook de het Weekplan en de recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
Klik Hier en Bestel