Ontdek hoe je je energie verdubbelt met het “Bruisen van Energie Plan

Bekijk de video

Volg eenvoudig het 7 Dagen Stappenplan
Compleet met nieuwe, makkelijke Clean Eating Recepten, waardoor je kilo’s afvalt
Geef je lichaam een oppepper met de nieuwste wetenschap over bioritme, slaap, mitochondriën en meer…
Verbeter je geheugen & gezondheid en geniet meer van het leven
Inclusief Fitnessvideo met oefeningen voor thuis om je vetverbranding te activeren

Tijdelijk van €47 voor €37

Ik was verbaasd dat ik 3 kilo ben afgevallen maar het gaat ongemerkt. Verder wil ik je nog zeggen dat ik me heel goed voel en ik dat ik meer energie heb.
~ Annelies

Hoe zou het zijn als er een manier was om je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren? Dat zou je leven kunnen veranderen… omdat je dan meer geniet van je dag, beter kunt nadenken en je fit voelt.

Wil jij je minder moe voelen en weer bruisen van enegie? Lees dan nog even door, want dan heb ik iets voor je…

Als je je moe voelt…

Ik ben Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen om af te vallen, fit te worden en hun gezondheid te verbeteren. Zowel online als bij Splash Health Club in Amsterdam. Daarbij viel mij iets op….

Heel veel mensen voelen zich moe, soms zelfs totáal uitgeput. Terwijl we juist in een maatschappij leven waar je steeds meer energie nodig hebt. Om alle ontwikkelingen bij te benen… Om kansen te grijpen die je krijgt… en om ook op latere leeftijd nog goed te functioneren en zo jong mogelijk te blijven.

Bruisen van Energie – ook op je tablet en telefoon

Meer genieten van je dagen

Het goede nieuws is: je kunt zelf heel veel doen om je weer fit te gaan voelen en lekker in je vel te zitten. Als je eenmaal weet hoe je je energie verhoogt en daarmee je vetverbranding activeert, zul je meer genieten van je dagen.

Je kunt beter nadenken en onthouden en bent ook leuker voor je omgeving omdat je alert en fit bent. Ben jij er klaar voor om je energie te verdubbelen?

Bruisen van Energie
Bruisen van Energie

Als Voedingscoach en Personal trainer kan ik zelf natuurlijk ook alle energie gebruiken die ik maar kan hebben. Zeker nu ik 65 ben en nog lang niet achter de geraniums wil zitten. En ik kijk altijd meteen hoe ik ook anderen daarmee kan helpen.

Ik begon me erin te verdiepen hoe je je energie verdubbelt. En inmiddels heb ik een heel dagelijks “ritueel” voor maximale energie. Dat zijn allemaal kleine stapjes, die jij ook kunt zetten.

In mijn praktijk help ik mensen om af te vallen en zich gezonder te voelen. Wat mij daarbij opviel is dat heel veel mensen zich ook moe voelen, heel moe…. soms zelfs totaal uitgeput.

Zoals Marja…

En dagelijks vragen mensen mij om tips om zich minder moe te voelen. Zoals Marja, die schreef dat ze een traag werkende schildklier heeft en mij vroeg om tips en recepten zodat ze niet meer zo moe is.

En van Jan, die al een maand last had van ontstoken sinussen, chronische keelpijn en vermoeidheid. En van Salaah, die me schreef dat ze zich moe voelt en graag gezonder wil eten.

Blijkbaar straal ik nu echt zoveel gezondheid en energie uit dat ze het GEHEIM willen weten
~ Esther

Het Bruisen van Energie Plan is ontwikkeld door Voedingscoach & Personal Trainer Inge van Haselen op basis van jarenlange ervaring

Weer Bruisen van Energie

Dat bracht mij op het idee om een speciaal programma te ontwikkelen: “Bruisen van Energie”. Gericht op het verdubbelen van je energie, het verbeteren van je geheugen en het activeren van je vetverbranding. Met de nieuwste inzichten op het gebied van meer energie én een compleet stappenplan van dag tot dag om alles in de praktijk te brengen.

Inclusief meer dan 50 nieuwe lekkere Clean Eating recepten en een nieuwe fitnessvideo met oefeningen voor meer energie.

Ook goed voor je geheugen en je vetverbranding

Misschien voel je je vaak moe, zoals veel van mijn klanten. Of misschien wil je je geheugen verbeteren, alerter zijn, je vetverbranding activeren en zo veel mogelijk genieten van je dag. In al deze gevallen zal het nieuwe “Bruisen van Energie” Plan zal je helpen je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren.

Wat krijg je in het Bruisen van Energie Plan?

7 Dagen Stappenplan

Volg eenvoudig het 7 Dagen Stappenplan en ervaar zelf hoe je afvalt en elke dag meer energie krijgt.

50 Clean Eating Recepten

Met een compleet Voedingsschema én 50 nieuwe, lekkere Clean Eating recepten voor meer energie en een goed gewicht.

Fitnessvideo voor extra vetverbranding

Ik ben speciaal naar het park gegaan om een leuke fitnessvideo voor je op te nemen. Je kan op elk niveau mee doen.

Nieuwste wetenschap

Pas de nieuwste wetenschap toe voor meer energie. Dit is vertaald in praktisch toepasbare stappen voor je eten, drinken, beweging, slaap, bioritme, mitochondriën en meer.

Voor je geheugen, je gewicht en je immuunsysteem

Het versterken van de “energiefabriekjes” in je lichaam heeft heel veel voordelen. Je geheugen wordt beter, je gaat afvallen en je versterkt je immuunsysteem

Voel je goed

Het gaat er niet om dat je iets wéét, maar dat je er ook iets mee dóet ?. Volg daarom het complete schema voor 7 dagen. Hoe meer van deze acties je op een dag doet, hoe meer energie je zult voelen. Het werkt heel motiverend.

Voor wie is het “Bruisen van Energie” Plan?

Het “Bruisen van Energie” Plan is geschikt voor jou, als je meer energie wilt voelen! Of je nu op dit moment heel moe bent, of al behoorlijk fit… het Bruisen van Energie Plan helpt jou in 7 dagen je energie te verhogen.

Een geweldig bijkomend effect is dat je geheugen verbetert en dat je je vetverbranding activeert.

Op basis van de nieuwste inzichten

De wetenschap op het gebied van energie en vetverbranding ontwikkelt zich razendsnel, het staat momenteel volop in de belangstelling. Dat komt vooral door het nieuwe onderzoek naar zogeheten mitochondriën. Deze energiefabriekjes in je cellen leveren niet alleen energie, maar moeten ook je lichaam beschermen tegen indringers en je vetverbranding optimaliseren.

In het “Bruisen van Energie Plan” kijken we naar de ‘hele mens’. Dus het gaat dan niet alleen over wat je eet, en hoe je beweegt, maar ook over je bioritme, je slaapgewoontes, blauw licht, de momenten waarop je water drinkt, de momenten waarop je eet en je mitochondriën. Je krijgt stap-voor-stap instructies en hoeft alleen maar 7 dagen het plan te volgen. Je zult al snel meer energie voelen en gaan afvallen.

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

Begin vandaag nog

Met het “Bruisen van Energie” Plan kun je in 7 dagen afvallen en je energie verdubbelen. Je stapelt als het ware gewoontes die je meer energie geven en je vetverbranding activeren. Een bijkomend effect is dat je alerter bent en vrolijker bent en veel meer geniet van je dag.

Alle stappen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. En super praktisch, want het gaat er niet om wat je wéét, maar wat je dóet. Daar kan het “Bruisen van Energie” Plan je bij helpen. Wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog.

Kies voor meer energie

Kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit en energie uitstraalt. Waarbij je alert bent en vrolijk bent. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

Veelgestelde vragen

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Het “Bruisen van Energie” Plan heeft ook een speciaal schema voor vegetariërs. Uit steeds meer onderzoek blijkt dat je je zelfs sneller fit voelt als je geen dierlijke producten neemt. Maar je kunt zelf kiezen en ook een combinatie maken.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is. En ook zonder de oefeningen ga je een mooi resultaat zien.

4. “Kan ik het Bruisen van Energie Plan later nog eens doen?”

Ja, dat kan zeker. De schema’s in Bruisen van Energie zijn supergezond. Je zou het 7 Dagen Schema bijvoorbeeld elke maand kunnen herhalen.

5. Val je ook af met het “Bruisen van Energie” Plan?

Jazeker! Door de energiefabriekjes in je lichaam op te peppen, ga je ook je vetverbranding activeren.

6. Zijn alle recepten nieuw?

Ja! Je krijgt in “Bruisen van Energie” 50 nieuwe Clean Eating Recepten die ik nog niet in mijn andere programma’s en boeken heb gebruikt. Een deel van deze recepten vind je in het Voedingsschema en een deel van de recepten kun je zelf later toepassen om je resultaat vast te houden.

7. “Kan ik wel werken tijdens het “Bruisen van Energie” Plan? Ik heb een zware baan.”

Ja, natuurlijk! Met het “Bruisen van Energie” Plan krijg je juist extra energie :-).

Bestel het Bruisen van Energieplan

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Bruisen van Energie Plan

Optie 1: Op je pc, telefoon en iPad

Bruisen van Energie
Bruisen van Energie
Prijs: € 47,-

Ontvang toegang tot het “Bruisen van Energie” Plan online, compleet met het voedingsschema, ruim 50 gezonde Clean Eating recepten en een fitnessvideo met oefeningen voor thuis.

Begin direct met het verhogen van je energie en met afvallen, zodat je je fysiek en mentaal sterker voelt. Volg het plan op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Bruisen van Energie Plan

Optie 2: Online + Printversie

Prijs: € 63
Inclusief gratis verzending in Nederland en België.

Ontvang toegang tot het “Bruisen van Energie” Plan online en ontvang daarnaast ook de het voedingsschema en de recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Blijkbaar straal ik nu echt zoveel gezondheid en energie uit dat ze het GEHEIM willen weten ?
– Esther

“Ik was verbaasd dat ik 3 kilo ben afgevallen maar het gaat ongemerkt. Verder wil ik je nog zeggen dat ik me heel goed voel en ik dat ik meer energie heb.”
-Annelies

“Ik ben ondertussen ettelijke kilo’s kwijt en vorige week kwam mijn algemeen directeur me proficiat wensen met mijn ongelooflijke uitstraling! oprecht dankjewel, ik heb alles aan jullie werk te danken. de tips, motivatie, aanpak en recepten zorgen ervoor dat ik me top voel! mijn vriend merkt ook énorm dat ik bruis van energie en dat ik de wereld aan kan. Dus eigenlijk gewoon een mailtje om jullie allemaal te bedanken! je hebt géén idee van hoezeer jullie mij geholpen hebben!”
– Ellen


Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als het “Bruisen van Energie” Plan niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.


Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link
Send this to a friend