BRENG JE DARMEN TOT RUST EN VOEL NIEUWE ENERGIE

(Bekijk de korte video)

Ontdek Hoe Je “Blije Darmen” Krijgt en Voel Nieuwe Energie

Heb je last van een opgezette buik, diarree of obstipatie? Winderigheid of een opgeblazen gevoel?

Ontdek wat Blije Darmen voor jou kan betekenen:

Bestel Nu €37
Meer Informatie

Ontdek hoe je “Blije Darmen” krijgt

Hoe zou het zijn als je je darmen tot rust kon brengen met een bepaalde manier van eten? Zodat je geen last meer hebt van buikpijn, winderigheid, opgeblazen gevoel, obstipatie of diarree…

En ook nog afvalt in plaats van aankomt. Dat zou je leven veranderen. Juist nu. Want ik merk dat veel mensen in deze uitdagende periode met het coronavirus meer buikklachten hebben. Door stress, angst, emotie-eten. Terwijl je juist nu zo gezond en fit mogelijk moet blijven! Ben je er klaar voor om jouw buik gezonder te maken?

Ben je klaar voor een gezonde buik?

Ik ben Inge van Haselen, Health Coach en Personal trainer. Al meer dan 14 jaar help ik mensen zoals jij met gezond afvallen en fit worden.

In mijn praktijk merk ik een toename aan buikklachten. Vaak in combinatie met overgewicht of een slechte conditie. Juist nu in deze coronacrisis. Je beweegt minder, zit meer thuis en eet en drinkt waarschijnlijk meer als troost of om de angst en verveling te verdrijven.

Je praat er niet makkelijk over, maar als je spijsvertering niet goed werkt kan dat echt je dag verpesten. Terwijl dat leed vaak onnodig is. Je kunt zelf heel veel doen om je buik weer gezond te maken.

Je buik liegt niet

Het onderbuikgevoel bestaat echt. Wist je dat onderzoekers een tweede zenuwstelsel in je buik hebben ontdekt, dat in verband staat met je hersens? Wetenschappers vermoeden dat bijna alle ziektes ontstaan in je darmen. Dus niet alleen diarree en obstipatie, winderigheid en darmontstekingen, maar ook artritis, bepaalde vormen van kanker, botontkalking en mogelijk zelfs Alzheimer.

Neem daarom de signalen van je buik serieus, juist nu in deze uitdagende periode! Hoe eerder je begint je buik gezonder te maken, hoe beter. Want dan ben je fitter, is je immuunsysteem sterker en kun je ook een steun zijn voor anderen.

Maar hoe pak je dat aan? Die vraag krijg ik vaak en daar kan ik je bij helpen met mijn boek Blije Darmen. Compleet met vragenlijsten, voedingsschema’s, recepten en een 3-stappenplan om je darmen even helemaal te resetten.

JA, IK WIL BLIJE DARMEN 🙂

“Sinds 30 jaar weer normale ontlasting!!”

– Gerda

Als je buik signalen geeft…

Vaak weet je zelf wel dat je last hebt van je darmen. Het is ontzettend vervelend. Herken je deze signalen van je buik:

 • Heb je last van winderigheid of een opgeblazen gevoel?
 • Heb je vaak diarree, obstipatie, ontstekingen of een onregelmatige stoelgang?
 • Heb je haaruitval, een droge huid?
 • Onverklaarbare schommelingen in je gewicht?
 • Ben je vaak moe en doen je gewrichten pijn?

Is je antwoord “Ja” op één van deze vragen? Lees dan nog even door. De kans is groot dat je klachten samenhangen met ongezonde darmen. Ook als je dat niet direct zou denken, zoals bij haaruitval, een droge huid, artritis, botontkalking en Alzheimer.

Hoe maak je je darmen gezonder?

Misschien zou je voor de coronacrisis direct naar de dokter gaan. Maar ook dan zou je tien minuten later alweer buiten staan met een antibioticakuur of met andere medicijnen. Ik hoor niet vaak dat iemand weer buiten staat met een gedegen en gericht voedingsplan. Medicijnen zijn geaccepteerd in onze maatschappij en de meeste mensen denken er verder niet over na.

Maar wist je dat 90% van de medicijnen maar bij een klein deel van de patiënten (30-50%) werkt? Terwijl je er wel de nare bijwerkingen van kunt hebben. Ook is bekend dat geneesmiddelen zoals antibiotica, aspirine en maagzuurremmers je darmflora kunnen verstoren. Terwijl je met voeding heel veel kunt doen. Juist nu.

Voeding als natuurlijk “medicijn”

Ik ben geen dokter maar Clean Eating Voedingscoach met meer dan tien jaar ervaring en opgeleid aan het Institute for Integrative Nutrition in New York. Daaraan zijn vooraanstaande artsen verbonden, die uitgaan van voeding als natuurlijk “medicijn”. In bepaalde medische centra in Amerika is de Integrative Nutrition Coach een schakel tussen arts en patiënt.

De patiënt leert dan eerst gezond eten, voordat de arts met medicijnen aan de slag gaat. Vaak zijn die medicijnen dan niet eens meer nodig. Deze aanpak kan ook voor jou werken. Overleg dit eens met je arts en begin in ieder geval zelf al met het gezonder maken van je leefstijl. Dan ben je ook beter bestand tegen een eventuele besmetting met het coronavirus. Daar kan ik je bij helpen.

JA, DOE MEE!

“Als je je aan de adviezen houdt dan voel je je net als ik binnen een week beter. En….1.4 kg eraf. “

~ Linda

Op basis van het 3-stappenplan

Het herstellen van je buik begint met begrip voor je eigen lichaam. Hoe werkt je spijsvertering? Wat is het effect van gluten, zuivel, antibiotica? Wat kun je zelf doen om je spijsvertering te verbeteren? In Blije Darmen ga ik hier dieper op in. Zodat je nog beter begrijpt wat je zelf kunt doen om je buik gezonder te maken.

Ook krijg je een compleet voedingsschema met recepten die zacht zijn voor je darmen. Voor het herstellen van je darmen gebruik je het 3-stappenplan:

Stap 1: Laat alle irriterende elementen weg

Vaak krijg ik de vraag: “Wat kan ik dan nog wel eten?” Daarom heb ik Blije Darmen ontwikkeld. Je krijgt lekkere voedingsschema’s voor twee weken, compleet met alle recepten. Supergoed om juist nu te doen, omdat je toch meer thuis zit dan anders. De ingrediënten zijn vriendelijk voor je buik:

(Bekijk de video met een indruk van de recepten)

Stap 2: Herstel met probiotica, prebiotica en supplementen

Als je een verstoorde darmflora hebt is het belangrijk de balans in je darmbacteriën terug te brengen. Dat doe je met probiotica, prebiotica en als het nodig is bepaalde supplementen. In Blije Darmen krijg je hier uitgebreid advies over.

Stap 3: Introduceer weer bepaalde voeding

Als je darmen zich na twee tot vier weken beter voelen is het tijd om bepaalde voeding weer te introduceren, zoals eieren. Soms kan het herstel langer duren, afhankelijk van de situatie waar je uit komt. Het introduceren van bepaalde voeding doe je op een speciale manier en in een specifieke volgorde.

Deze methode wordt ondermeer ondersteund door specialisten zoals Dr. Pedre van de Mount Sinaï School of Medicine en Dr. Susan Blum van het Center for Mind-Body Medicine in Washington.

Blije Darmen met gezonde recepten voor je spijsvertering
KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Je buikklachten nemen af en je energie neemt toe

Als je eenmaal volgens deze methode eet is het ook voor jou haalbaar dat je buikklachten afnemen en dat je energie toeneemt. Dat is juist in deze uitdagende periode belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dierbaren. Hoe sterker jij je voelt, hoe meer je een steun kunt zijn voor anderen.

Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die helemaal genezen van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Ook het prikkelbare darmsyndroom en een onregelmatige stoelgang kun je verminderen of oplossen door te gaan eten volgens het 3-stappenplan in Blije Darmen. De resultaten van het volgen van het voedingsplan Blije Darmen variëren per persoon.

Ik heb al heel veel mensen zien opknappen met deze aanpak. Je krijgt meer energie, komt op een gezond gewicht, gaat weer stralen, je haar glanst, je huid is gezond, je stoelgang wordt beter en je darmklachten nemen af.

Zet deze stap nu, zodat je deze coronacrisis zo gezond en fit mogelijk doorkomt. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Je darmen vormen de kern van je gezondheid. Zorg er goed voor :-). Heb je vaak last van je buik of voel je je niet fit? Doe dan het voedingsplan uit Blije Darmen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je je weer beter voelt en hoe sterker je uit deze coronacrisis komt.

Veelgestelde vragen over “Blije Darmen”

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van “Blije Darmen” vegetarische opties opgenomen.

3. “Ik heb diabetes-2, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Steeds meer onderzoek wijst uit dat vrijwel alle ziektes waarschijnlijk in je darmen beginnen. Dus hoe beter je voor je darmen zorgt, hoe beter het is voor je lichaam. Je zult merken dat je gezondheid vooruit gaat en dat je mogelijk minder medicijnen nodig hebt. Overleg dit altijd met je arts.

Veelgestelde vragen over “Blije Darmen”

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van “Blije Darmen” vegetarische opties opgenomen.

3. “Ik heb diabetes-2, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Steeds meer onderzoek wijst uit dat vrijwel alle ziektes waarschijnlijk in je darmen beginnen. Dus hoe beter je voor je darmen zorgt, hoe beter het is voor je lichaam. Je zult merken dat je gezondheid vooruit gaat en dat je mogelijk minder medicijnen nodig hebt. Overleg dit altijd met je arts.

MAAK JE BUIK GEZONDER

Bestel hier Blije Darmen

Blije Darmen

Online op je telefoon, tablet en computer

Prijs: € 37,-

Ontvang Blije Darmen op je telefoon, tablet en computer met het 3-stappenplan, complete voedingsschema’s en recepten.

 • Darmklachten verdwijnen of verminderen

 • Ondersteunt het afvallen

 • Compleet 3-stappenplan met voedingsschema’s en buikvriendelijke recepten

 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Voel je gezond en fit

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

Blije Darmen

Online + Printversie in je brievenbus

Prijs: € 52,-

Ontvang Blije Darmen op je telefoon, tablet en computer en ontvang de printversie in je brievenbus.

 • Darmklachten verdwijnen of verminderen
 • Ondersteunt het afvallen

 • Compleet 3-stappenplan met voedingsschema’s en buikvriendelijke recepten
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Voel je gezond en fit
 • Ontvang extra de printversie van de Kuur in je brievenbus
 • Gratis verzending binnen Nederland en België

Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

“De huisarts zei dat ik prikkelbare darmsyndroom heb en er maar mee moet leven. Sinds ik geen granen meer eet is mijn opgezette buik bijna weg.”

– Chris

“Zelf voel ik me heel fit en sinds 30 jaar weer normale ontlasting is ook een feest!!”

– Gerda

Dit kwam als geroepen om mij weer op t goede pad te krijgen! Merkte t aan mijn gezondheid, migraine en darmen.”

– Jacqueline

“De energie die omhoog gaat en mijn jarenlange gepruts met mijn darmen dat nu al verbetert, is het meer dan waard.”

– Mascha

“Ik ben zo superblij met het boek “Blije Darmen”. Eindelijk na járen malaise is het gewoon Candidose. Nou ja, gewoon maar als je je strikt aan de adviezen houdt dan voel je je net als ik binnen een week beter. En….1.4 kg eraf. “

– Linda

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als Blije Darmen niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.