BRENG JE DARMEN TOT RUST IN DE DECEMBERMAAND

(Bekijk de korte video)

Ontdek Hoe Je “Blije Darmen” Krijgt

Heb je vaak last van een opgezette buik, diarree of obstipatie? Winderigheid of een opgeblazen gevoel?

Ontdek hoe je je buik ook in de decembermaand zo gezond mogelijk houdt zodat je kunt genieten van deze feestmaand:

Bestel Nu

(van €27 voor €24)

Meer Informatie

Let op: de “Blije Darmen December Actie” is een paar dagen geldig. Daarna geldt de standaardprijs en vervallen de bonussen.

Ontdek hoe je “Blije Darmen” krijgt

Hoe zou het zijn als je je darmen tot rust kon brengen met een bepaalde manier van eten? Zodat je geen last meer hebt van buikpijn, winderigheid, opgeblazen gevoel, obstipatie of diarree…

Dat zou je leven veranderen, omdat je dan meer geniet van de gezellige decembermaand. En ook nog afvalt in plaats van aankomt. Ben je er klaar voor om jouw buik gezonder te maken?

Ben je klaar voor een gezonde buik?

Ik ben Inge van Haselen, Health Coach en Personal trainer. Al meer dan 14 jaar help ik mensen zoals jij met gezond afvallen en fit worden.

In mijn praktijk merk ik een toename aan buikklachten. Vaak in combinatie met overgewicht of een slechte conditie. Je praat er niet makkelijk over, maar als je spijsvertering niet goed werkt kan dat echt je dag verpesten.

Terwijl dat leed vaak onnodig is. Je kunt zelf heel veel doen om je buik weer gezond te maken.

Je buik liegt niet

Het onderbuikgevoel bestaat echt. Wist je dat onderzoekers een tweede zenuwstelsel in je buik hebben ontdekt, dat in verband staat met je hersens? Wetenschappers vermoeden dat bijna alle ziektes ontstaan in je darmen. Dus niet alleen diarree en obstipatie, winderigheid en darmontstekingen, maar ook artritis, bepaalde vormen van kanker, botontkalking en mogelijk zelfs Alzheimer.

Neem daarom de signalen van je buik serieus. Hoe eerder je begint je buik gezonder te maken, hoe beter. Maar hoe pak je dat aan? Die vraag krijg ik vaak en daar kan ik je bij helpen met mijn boek Blije Darmen. Compleet met vragenlijsten, voedingsschema’s, recepten en een 3-stappenplan om je darmen even helemaal te resetten.

Blije Darmen met gezonde recepten voor je spijsvertering
JA, IK WIL BLIJE DARMEN 🙂

“Sinds 30 jaar weer normale ontlasting!!”

– Gerda

Als je buik signalen geeft…

Vaak weet je zelf wel dat je last hebt van je darmen. Het is ontzettend vervelend, ook in gezelschap en juist ook in deze gezellige decembermaand. Herken je deze signalen van je buik:

 • Heb je last van winderigheid of een opgeblazen gevoel?
 • Heb je vaak diarree, obstipatie, ontstekingen of een onregelmatige stoelgang?
 • Heb je haaruitval, een droge huid?
 • Onverklaarbare schommelingen in je gewicht?
 • Ben je vaak moe en doen je gewrichten pijn?

Is je antwoord “Ja” op één van deze vragen? Lees dan nog even door. De kans is groot dat je klachten samenhangen met ongezonde darmen. Ook als je dat niet direct zou denken, zoals bij haaruitval, een droge huid, artritis, botontkalking en Alzheimer.

Hoe maak je je darmen gezonder?

Als je naar een dokter gaat sta je vaak tien minuten later weer buiten met een antibioticakuur of met andere medicijnen. Ik hoor niet vaak dat iemand weer buiten staat met een gedegen en gericht voedingsplan. Medicijnen zijn geaccepteerd in onze maatschappij en de meeste mensen denken er verder niet over na.

Maar wist je dat 90% van de medicijnen maar bij een klein deel van de patiënten (30-50%) werkt? Terwijl je er wel de nare bijwerkingen van kunt hebben. Ook is bekend dat geneesmiddelen zoals antibiotica, aspirine en maagzuurremmers je darmflora kunnen verstoren. Terwijl je met voeding heel veel kunt doen.

Voeding als natuurlijk “medicijn”

Ik ben geen dokter maar Clean Eating Voedingscoach met meer dan tien jaar ervaring en opgeleid aan het Institute for Integrative Nutrition in New York. Daaraan zijn vooraanstaande artsen verbonden, die uitgaan van voeding als natuurlijk “medicijn”. In bepaalde medische centra in Amerika is de Integrative Nutrition Coach een schakel tussen arts en patiënt.

De patiënt leert dan eerst gezond eten, voordat de arts met medicijnen aan de slag gaat. Vaak zijn die medicijnen dan niet eens meer nodig. Deze aanpak kan ook voor jou werken. Overleg dit eens met je arts en begin in ieder geval zelf al met het gezonder maken van je leefstijl. Daar kan ik je bij helpen.

JA, DOE MEE!

“Als je je aan de adviezen houdt dan voel je je net als ik binnen een week beter. En….1.4 kg eraf. “

~ Linda

Op basis van het 3-stappenplan

Het herstellen van je buik begint met begrip voor je eigen lichaam. Hoe werkt je spijsvertering? Wat is het effect van gluten, zuivel, antibiotica? Wat kun je zelf doen om je spijsvertering te verbeteren? In Blije Darmen ga ik hier dieper op in. Zodat je nog beter begrijpt wat je zelf kunt doen om je buik gezonder te maken.

Ook krijg je een compleet voedingsschema met recepten die zacht zijn voor je darmen. Voor het herstellen van je darmen gebruik je het 3-stappenplan:

Stap 1: Laat alle irriterende elementen weg

Vaak krijg ik de vraag: “Wat kan ik dan nog wel eten?” Daarom heb ik Blije Darmen ontwikkeld. Je krijgt lekkere voedingsschema’s voor twee weken, compleet met alle recepten. De ingrediënten zijn vriendelijk voor je buik:

(Bekijk de video met een indruk van de recepten)

Stap 2: Herstel met probiotica, prebiotica en supplementen

Als je een verstoorde darmflora hebt is het belangrijk de balans in je darmbacteriën terug te brengen. Dat doe je met probiotica, prebiotica en als het nodig is bepaalde supplementen. In Blije Darmen krijg je hier uitgebreid advies over.

Stap 3: Introduceer weer bepaalde voeding

Als je darmen zich na twee tot vier weken beter voelen is het tijd om bepaalde voeding weer te introduceren, zoals eieren. Soms kan het herstel langer duren, afhankelijk van de situatie waar je uit komt. Het introduceren van bepaalde voeding doe je op een speciale manier en in een specifieke volgorde.

Deze methode wordt ondermeer ondersteund door specialisten zoals Dr. Pedre van de Mount Sinaï School of Medicine en Dr. Susan Blum van het Center for Mind-Body Medicine in Washington.

Speciale Blije Darmen December Actie

Om ook jou te laten ervaren hoeveel gezonde darmen voor je totale gezondheid, energie en gewicht doen heb ik nu de Blije Darmen December Actie.

Je profiteert nu tijdelijk van 14% korting op Blije Darmen en je kunt direct beginnen. Zodat je je buik gezonder maakt, je vetverbranding activeert en meer geniet van de decembermaand. Wacht daarom niet langer en zet vandaag de eerste stap.

Plus nu tijdelijk 3 Speciale Bonussen

Om jou extra te motiveren doe ik nu tijdelijk 3 speciale bonussen bij Blije Darmen. Alleen tijdens de actie, dus wacht niet te lang. Je ontvangt tijdelijk extra:

BONUS 1

Een extra Blije Darmen voedingsplan voor drukke mensen (ter waarde van €14,95). Zodat je ook je buik gezonder kunt maken als je weinig tijd hebt om je maaltijden te bereiken.

BONUS 2

Een fitnessvideo met een mini-workout (ter waarde van €9,95). Wist je dat goed bewegen ook belangrijk is voor je darmen? In deze video geef ik je drie oefeningen die je bijvoorbeeld even ’s ochtends kunt doen. Goed voor je bloedsomloop en je lenigheid!

BONUS 3

En als klap op de vuurpijl :-)…. Nu tijdelijk alle recepten van het nieuwe Clean Eating Feestdagen Diner (ter waarde van €14,95). Normaal gesproken exclusief voor de leden van de Gezonde Lifestyle Club, maar nu een paar dagen als bonus bij de Blije Darmen December actie.

Als je nu profiteert van de Actie ontvang je extra deze 3 speciale bonussen bij Blije Darmen. Zodat je alle middelen hebt om je buik op een natuurlijke manier gezonder te maken. Maar wacht niet te lang, de actie eindigt aanstaande maandag.

Blije Darmen met gezonde recepten voor je spijsvertering
KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Je buikklachten nemen af en je energie neemt toe

Als je eenmaal volgens deze methode eet is het ook voor jou haalbaar dat je buikklachten afnemen en dat je energie toeneemt. Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die helemaal genezen van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa.

Ook het prikkelbare darmsyndroom en een onregelmatige stoelgang kun je verminderen of oplossen door te gaan eten volgens het 3-stappenplan in Blije Darmen. De resultaten van het volgen van het voedingsplan Blije Darmen variëren per persoon. Overleg met je huisarts hoe je dit traject het beste kunt aanpakken.

Ik heb al heel veel mensen zien opknappen met deze aanpak. Je krijgt meer energie, komt op een gezond gewicht, gaat weer stralen, je haar glanst, je huid is gezond, je stoelgang wordt beter en je darmklachten nemen af.

Zet deze stap nu, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van de gezellige decembermaand. Je lichaam is het waard!

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Jouw Gezonde Lifestyle Coach

PS: Je darmen vormen de kern van je gezondheid. Zorg er goed voor :-). Heb je vaak last van je buik of voel je je niet fit? Doe dan het voedingsplan uit Blije Darmen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je je weer beter voelt en meer geniet van je leven.

Veelgestelde vragen over “Blije Darmen”

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Kan ik ook af en toe een “Blije Darmen” dag doen?”

Ja, dat kan zeker. In deze decembermaand is het denk ik de beste oplossing om tussendoor “Blije Darmen” dagen in te bouwen. Als je erg last hebt van een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree en dergelijke, probeer dan wel het hele schema in één keer af te maken. Je kunt dit natuurlijk ook in januari nog een keer herhalen.

3. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van “Blije Darmen” vegetarische opties opgenomen.

Veelgestelde vragen over “Blije Darmen”

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Kan ik ook af en toe een “Blije Darmen” dag doen?”

Ja, dat kan zeker. In deze decembermaand is het denk ik de beste oplossing om tussendoor “Blije Darmen” dagen in te bouwen. Als je erg last hebt van een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree en dergelijke, probeer dan wel het hele schema in één keer af te maken. Je kunt dit natuurlijk ook in januari nog een keer herhalen.

3. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van “Blije Darmen” vegetarische opties opgenomen.

MAAK JE BUIK GEZONDER

Bestel hier Blije Darmen

PROFITEER VAN DE DECEMBER ACTIE

eBook op je pc, telefoon en iPad

 • Normale prijs: € 27,-
  Speciale prijs: € 24,-
  Ontvang Blije Darmen en ontdek hoe je je buik gezonder maakt volgens het 3-stappenplan. Compleet met voedingsschema’s en recepten.
  Gebruik het eBook op je telefoon, iPad, computer en print recepten zelf uit
  .
  Nu tijdelijk inclusief de 3 bonussen:
  1. Het voedingsschema voor drukke mensen
  2. De fitnessvideo met mini-workout
  3. De Blije Darmen zelftest.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

eBook + Printversie

 • Normale prijs: €39,95
  Speciale prijs: €35,95
  gratis verzending binnen Nederland en België
  Ontvang Blije Darmen als eBook en als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: de voorkant is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Nu tijdelijk inclusief de 3 bonussen:
  1. Het voedingsschema voor drukke mensen
  2. De fitnessvideo met mini-workout
  3. De Blije Darmen zelftest.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

“De huisarts zei dat ik prikkelbare darmsyndroom heb en er maar mee moet leven. Sinds ik geen granen meer eet is mijn opgezette buik bijna weg.”

– Chris

“Zelf voel ik me heel fit en sinds 30 jaar weer normale ontlasting is ook een feest!!”

– Gerda

Dit kwam als geroepen om mij weer op t goede pad te krijgen! Merkte t aan mijn gezondheid, migraine en darmen.”

– Jacqueline

“De energie die omhoog gaat en mijn jarenlange gepruts met mijn darmen dat nu al verbetert, is het meer dan waard.”

– Mascha

“Ik ben zo superblij met het boek “Blije Darmen”. Eindelijk na járen malaise is het gewoon Candidose. Nou ja, gewoon maar als je je strikt aan de adviezen houdt dan voel je je net als ik binnen een week beter. En….1.4 kg eraf. “

– Linda

De Blije Darmen December actie enkele dagen geldig. Daarna geldt de standaardprijs en vervallen de bonussen.

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als Blije Darmen niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.