IN 4 FASEN SNEL AFVALLEN

Snel op een natuurlijke manier afvallen? Doe de Bikini Body Kuur!

(Bekijk de video, zet het geluid aan)

Wil je snel op een natuurlijke manier afvallen? Zodat je straks lekker in je zomerkleren past? Doe dan nu de Bikini Body Kuur…

Bestel Nu
Meer informatie

Ontdek hoe je snel op een natuurlijke manier afvalt

Hoe zou het zijn als je een manier had, om snel en verantwoord af te vallen? Bijvoorbeeld voor de zomer, voor je vakantie of voor een bruiloft?

Dat zou je leven veranderen, omdat je dan altijd weet hoe je snel weer beter in je kleren past en meer geniet van de zomer, van je vakantie of van dat speciale feest.

Zou je willen weten hoe je dat doet? Ik heb het voor je!

Ben je er klaar voor?

Ik ben Inge van Haselen. Als Health Coach & Personal Trainer help ik mensen met afvallen en het verbeteren van hun gezondheid. Dat doe ik al bijna 15 jaar bij Splash Health Club in Amsterdam en online via mijn programma’s en boeken.

Als je eenmaal weet hoe je moet eten en bewegen om gezond af te vallen krijg je vanzelf een slankere taille en zie je resultaat op de weegschaal. En dat is waar deze video over gaat… ben je er klaar voor?

Ben je er klaar voor?

Mijn eigen zoektocht

Ik heb duizenden mensen geholpen om weer lekker in hun kleren te passen. Toen ik 15 jaar geleden begon als Health Coach en Personal Trainer was er nog niet zoveel bekend over snel, gezond afvallen. Je had wel allerlei crashdiëten, maar die gaven alleen tijdelijk resultaat. Voor je het wist was je weer net zo zwaar of zwaarder. Misschien heb je hier wel ervaring mee.

Daarom heb ik altijd gezocht naar een manier om snél af te vallen en daarna je resultaat vast te houden – anders is alles voor niets. Die methode heb ik gevonden en ik leer nog elke dag bij, want de wetenschap staat niet stil.

Is het iets voor jou?

Op dit punt denk je misschien dat het niks voor jou is, omdat je te oud bent, of te dik, of omdat het afvallen altijd mislukt. Maar blijf nog even kijken. Want met deze methode val je gegarandeerd af en je bent er nooit te oud voor. Bedenk hoe het zou voelen als je snel op een natuurlijke manier afvalt.

JA, IK BEN ER KLAAR VOOR

Net als Emmy en Claudia en duizenden anderen

Zoals Emmy. Zij schreef mij:

“Ben zwaar onder de indruk van de effectiviteit van dit programma! Ik volg de menu’s praktisch op de letter, zonder honger, elke dag sporten, en ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij”

Zo heb ik honderden spontane reacties. Zoals van Claudia, die de Bikini Body Kuur tijdens haar vakantie deed:

Inmiddels ben ik 5.4 kilo kwijt en m’n vetpercentage is ruim 3% minder. Maar nog belangrijker is dat mijn taille een stuk smaller is geworden. Ik ga op deze voet verder, dit patroon bevalt mij wel. Ik vond de motivatie tips iedere dag in m’n mail ook erg handig!”

De Bikini Body Kuur kan je helpen

Omdat jij deze video kijkt wil je waarschijnlijk snel afvallen om weer lekker in je kleren te passen. Misschien voor het seizoen, misschien voor je vakantie of voor een speciale gelegenheid. Dan kan de Bikini Body Kuur je helpen dit resultaat te bereiken.

Om te beginnen, als je meedoet aan de Bikini Body Kuur krijg je een geweldig stappenplan voor 3 weken om snel af te vallen. Ik heb de Kuur opgedeeld in handige overzichten per dag, inclusief recepten. En ik help je stap-voor-stap je doel te bereiken.

En als de Kuur is afgelopen heb je nog minimaal een jaar toegang. Zodat je de Kuur nog vaker kunt herhalen en verder kunt afvallen. Je zult merken dat je het steeds makkelijker wordt om de voedingsschema’s te volgen en je resultaat vast te houden. Dit is onbetaalbaar, want dan hoef je nooit meer op dieet.

Voor een slankere taille

Je krijgt ook een aantal fitnessvideo’s met oefeningen voor thuis. Ik doe alles voor, zodat je precies kunt zien hoe je de oefeningen doet. Je bent nooit te oud om mee te doen en je kunt op je eigen niveau mee doen. Door goed gevarieerd te trainen activeer je je vetverbranding en krijg je een mooie vorm in je lichaam.

Handige dag-tot-dag schema’s met lekkere recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd voor 3 weken. Je komt er uit met een slankere taille, zodat je weer in je kleren past.

 

Bikini Body Kuur

Ontdek hoe je snel op een natuurlijke manier afvalt en pas weer lekker in je kleren!

Bikini Body Kuur
Bestel Nu

Ervaringen van anderen:

“Vandaag mijn doel al bereikt. En vooral deze week met smaak gegeten.”

~ Marianne

“Gister was t dan zover… mn eerste dagje strand in bikini (…) En ik voel me heel goed!! Ook merk ik dat ik van mn suikerverslaving los begin te komen. Ik ben heel trots op mezelf !! So Thanks!!”

~ Gwendolyn

“En klaar!! Ik ben echt super blij met het resultaat, ik sta er voor 100% achter om zo te blijven eten”

~ Conny

“DOE HET! HET IS DE MOEITE WAARD! Een heel dikke dank u wel en een proficiat met dit fantastische programma!”

~ Hilde

“Vooral de motivatietips elke dag geven me enorme energie,dit is wat ik echt nodig had!!”

~ Reintje

“Voel me superfit en weet zelf niet waar ik al de energie vandaan haal af en toe.”

~ Ria

“Het is gelukt! Ik heb de Bikini Body Kuur helemaal doorlopen (wel met een wat aangepaste workout). Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”

~ Neeltje

“Gisteren was onze laatste dag van de bikini kuur en ons doel is bereikt. We vinden het een super kuur daar wij geen enkele keer echt honger hebben gehad. Iedereen veel succes verder!”

~ Jannig

“Ben zwaar onder de indruk van de effectiviteit van dit programma! Ik volg de menu’s praktisch op de letter op, zonder honger, elke dag sporten, en ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij”

~ Emmie

Op je pc, je telefoon en je ipad

De Bikini Body Kuur bevat lekkere recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd

De 4 fasen van snel verantwoord afvallen

De Bikini Body Kuur bestaat uit 4 fasen. De opbouw van de kuur zorgt ervoor dat je je lichaam optimaal conditioneert om vet te gaan verbranden en fit te worden. Ik geef je een korte uitleg.

1

Fase 1

In fase 1 van de Bikini Body Kuur bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en de goede complexe koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en zoete aardappel.

De focus ligt op Clean Eating, maar niet meteen te streng en vooral gericht op de kwaliteit van je voeding. Je eet tijdens het hele programma geen brood, pasta en andere tarweproducten en gebruikt ook geen zuivel. Ook neem je geen zoetigheid.

2

Fase 2

In Fase 2 bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en de goede complexe koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en zoete aardappel.

In deze fase ga je steeds meer thermogene voeding eten, dat wil zeggen voeding waarbij je maximaal vet gaat verbranden en die je vochtbalans op een optimaal gezond niveau brengt. Deze fase is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel.

3

Fase 3

Fase 3 duurt 3 dagen en dit is het hoogtepunt van de kuur. Je geeft je lichaam even een boost. Je voeding bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten uit groente.

Dit is het meest strenge deel van de kuur en de fase waarin je het meeste resultaat gaat behalen, met als doel dat je er ontzettend goed uitziet in je bikini of bij die bruiloft.

4

Fase 4

In deze opbouwfase ga je weer langzaam wat meer fruit en gezonde complexe koolhydraten toevoegen aan je menu. Je zult merken dat je taille slanker is, je ziet het ook op de weegschaal, je past weer goed in je kleren.

Ook zul je merken dat het na de Kuur veel makkelijker is om gezonder te blijven eten. Suikerverslaving verdwijnt en je zit lekkerder in je vel.

Zet vandaag de eerste stap

Als je snel op een natuurlijke manier wilt afvallen, is het belangrijk dat je actie neemt en een goed, bewezen schema volgt zoals de Bikini Body Kuur. Hier werk ik al 15 jaar aan en elk jaar wordt de Kuur beter dankzij de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De Bikini Body Kuur zorgt ervoor dat je daadwerkelijk afvalt en ook je resultaat kunt vasthouden. En… nog belangrijker… De Bikini Body Kuur is zó samengesteld dat je je stofwisseling en hormoonhuishouding stimuleert (in plaats van verstoort, zoals bij veel andere diëten).

Je lichaam zal je dankbaar zijn

Ben je er aan toe om op een natuurlijke manier te gaan afvallen? Wacht dan niet langer en zet vandaag de eerste stap. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Je hebt een belangrijke beslissing te nemen. Deze kan ik niet voor je nemen… het enige wat ik kan zeggen is dat de Bikini Body Kuur werkt. Het heeft voor mij gewerkt, en het heeft gewerkt voor duizenden deelnemers die je voorgingen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Bestel Nu
SNEL GEZOND AFVALLEN

Bestel hier de Bikini Body Kuur

Bikini Body Kuur

Online op je pc, telefoon en iPad

Bikini Body Kuur

Prijs: € 97,-

Ontvang toegang tot de Bikini Body Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en de bonussen!

 • Begin Direct met Afvallen
 • Klaar voor de zomer of je vakantie of een feest

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

Bikini Body Kuur

Online + Printversie

Prijs: € 109,95

Ontvang toegang tot de Bikini Body Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en de bonussen en ontvang de printversie in je brievenbus!

 • Begin Direct met Afvallen
 • Klaar voor de zomer of je vakantie of een feest

 • Vebeter je Energie en Gezondheid
 • Altijd bij de hand op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.

 • Pas weer Lekker in je Kleren
 • Ontvang extra de printversie in je brievenbus

 • Gratis verzending in Nederland en België

Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Klik Hier en Bestel

“Vandaag mijn doel al bereikt. En vooral deze week met smaak gegeten.”

~ Marianne

“Gister was t dan zover… mn eerste dagje strand in bikini (…) En ik voel me heel goed!! Ook merk ik dat ik van mn suikerverslaving los begin te komen. Ik ben heel trots op mezelf !! So Thanks!!”

~ Gwendolyn

“En klaar!! Ik ben echt super blij met het resultaat, ik sta er voor 100% achter om zo te blijven eten”

~ Conny

“DOE HET! HET IS DE MOEITE WAARD! Een heel dikke dank u wel en een proficiat met dit fantastische programma!”

~ Hilde

“Vooral de motivatietips elke dag geven me enorme energie,dit is wat ik echt nodig had!!”

~ Reintje

“Voel me superfit en weet zelf niet waar ik al de energie vandaan haal af en toe.”

~ Ria

“Het is gelukt! Ik heb de Bikini Body Kuur helemaal doorlopen (wel met een wat aangepaste workout). Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”

~ Neeltje

“Gisteren was onze laatste dag van de bikini kuur en ons doel is bereikt. We vinden het een super kuur daar wij geen enkele keer echt honger hebben gehad. Iedereen veel succes verder!”

~ Jannig

“Ben zwaar onder de indruk van de effectiviteit van dit programma! Ik volg de menu’s praktisch op de letter op, zonder honger, elke dag sporten, en ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij”

~ Emmie

Bestel Nu

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de Bikini Body Kuur niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.