Snel op een natuurlijke manier afvallen…

Bekijk de video (zet het geluid aan)

Wil je snel op een natuurlijke manier afvallen? Zodat je lekker in je kleren past? Doe dan nu mee met de Bikini Body Kuur.

“Ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij”
~Emmy

Ontdek hoe je snel gezond afvalt met de Bikini Body Kuur

Hoe zou het zijn als je een manier had, om snel en verantwoord af te vallen? Bijvoorbeeld voor de zomer, voor je vakantie of voor een bruiloft?

Dat zou je leven veranderen, omdat je dan altijd weet hoe je snel weer beter in je kleren past en meer geniet van de zomer, van je vakantie of van dat speciale feest.

Zou je willen weten hoe je dat doet? Ik heb het voor je!

Ben je er klaar voor?

Ik ben Inge van Haselen. Als Health Coach & Personal Trainer help ik mensen met afvallen en het verbeteren van hun gezondheid. Dat doe ik al bijna 15 jaar bij Splash Health Club in Amsterdam en online via mijn programma’s en boeken.

Als je eenmaal weet hoe je moet eten en bewegen om gezond af te vallen krijg je vanzelf een slankere taille en zie je resultaat op de weegschaal. En dat is waar deze video over gaat… ben je er klaar voor?

Mijn eigen zoektocht

Ik heb duizenden mensen geholpen om weer lekker in hun kleren te passen. Toen ik 15 jaar geleden begon als Health Coach en Personal Trainer was er nog niet zoveel bekend over snel, gezond afvallen. Je had wel allerlei crashdiëten, maar die gaven alleen tijdelijk resultaat. Voor je het wist was je weer net zo zwaar of zwaarder. Misschien heb je hier wel ervaring mee.

Daarom heb ik altijd gezocht naar een manier om snél af te vallen en daarna je resultaat vast te houden – anders is alles voor niets. Die methode heb ik gevonden en ik leer nog elke dag bij, want de wetenschap staat niet stil.

Als je je afvraagt of dit iets voor jou is

Op dit punt denk je misschien dat het niks voor jou is, omdat je te oud bent, of te dik, of omdat het afvallen altijd mislukt. Of omdat je niet in een bikini wilt of niet naar het strand…

Maar lees nog even door. Want als je snel wilt afvallen op een gezonde manier, dan is de Bikini Body Kuur iets voor jou. Want met deze methode val je gegarandeerd af op een gezonde manier en je bent er nooit te oud voor. Bedenk hoe het zou voelen als je weer lekker in je zomerkleren past.

“Inmiddels ben ik 5.4 kilo kwijt en m’n vetpercentage is ruim 3% minder. Maar nog belangrijker is dat mijn taille een stuk smaller is geworden.”
~ Claudia

De Bikini Body Kuur bevat uitgekiende schema’s om snel, verantwoord af te vallen

De 4 fasen van snel verantwoord afvallen

De Bikini Body Kuur bestaat uit 4 fasen. De opbouw van de kuur zorgt ervoor dat je je lichaam optimaal conditioneert om vet te gaan verbranden en fit te worden. Ik geef je een korte uitleg:

Fase 1

In fase 1 van de Bikini Body Kuur bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en de goede complexe koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en zoete aardappel.

De focus ligt op Clean Eating, maar niet meteen te streng en vooral gericht op de kwaliteit van je voeding. Je eet tijdens het hele programma geen brood, pasta en andere tarweproducten en gebruikt ook geen zuivel. Ook neem je geen zoetigheid.

Fase 2

In Fase 2 bestaat je voeding uit eiwitten, gezonde vetten, fruit en de goede complexe koolhydraten uit groente, havermout, quinoa en zoete aardappel.

In deze fase ga je steeds meer thermogene voeding eten, dat wil zeggen voeding waarbij je maximaal vet gaat verbranden en die je vochtbalans op een optimaal gezond niveau brengt. Deze fase is ook gericht op het controleren van de bloedsuikerspiegel.

Fase 3

Fase 3 duurt 3 dagen en dit is het hoogtepunt van de kuur. Je geeft je lichaam even een boost. Je voeding bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten uit groente.

Dit is het meest strenge deel van de kuur en de fase waarin je het meeste resultaat gaat behalen, met als doel dat je er ontzettend goed uitziet in je bikini of bij die bruiloft.

Fase 4

In deze opbouwfase ga je weer langzaam wat meer fruit en gezonde complexe koolhydraten toevoegen aan je menu. Je zult merken dat je taille slanker is, je ziet het ook op de weegschaal, je past weer goed in je kleren.

Ook zul je merken dat het na de Kuur veel makkelijker is om gezonder te blijven eten. Suikerverslaving verdwijnt en je zit lekkerder in je vel.

Gezonde recepten in de Bikini Body Kuur

Wat krijg je allemaal in de Bikini Body Kuur?

Lekkere, makkelijke Clean Eating Recepten

Met lekkere, gezonde gerechten Begin direct met afvallen.

Complete voedingsschema’s

Volg stap-voor-stap de effectieve schema’s, ook handig als je druk bent.

Speciale fitnessvideo’s voor thuis

Activeer extra je vetverbranding met de speciale Bikini Body Workouts.

Boodschappentips en voorraadlijst

JHandig voor in de supermarkt.

Supplementenadvies

Geef je lichaam alle benodigde voedingsstoffen tijdens en na de Kuur

7 Regels voor Succes

Zo hoef je nooit meer twijfelen en je weet hoe je na afloop je resultaat kunt vasthouden.

“Het is gelukt! Ik heb de Bikini Body Kuur helemaal doorlopen (wel met een wat aangepaste workout). Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”
~ Neeltje

Zet vandaag de eerste stap

Als je snel op een natuurlijke manier wilt afvallen, is het belangrijk dat je actie neemt en een goed, bewezen schema volgt zoals de Bikini Body Kuur. Hier werk ik al 15 jaar aan en elk jaar wordt de Kuur beter dankzij de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De Bikini Body Kuur zorgt ervoor dat je daadwerkelijk afvalt en ook je resultaat kunt vasthouden. En… nog belangrijker… De Bikini Body Kuur is zó samengesteld dat je je stofwisseling en hormoonhuishouding stimuleert (in plaats van verstoort, zoals bij veel andere diëten).

Je lichaam zal je dankbaar zijn

Ben je er aan toe om op een natuurlijke manier te gaan afvallen? Wacht dan niet langer en zet vandaag de eerste stap. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: De Bikini Body Kuur werkt. Het heeft voor mij gewerkt, en het heeft gewerkt voor duizenden deelnemers die je voorgingen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Veelgestelde vragen

1. Ik kan niet alles eten, houdt de Kuur daar rekening mee?

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een opSommige mensen mogen bepaalde ingredienten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Ik geef aan welke vervangende producten je kunt nemen zodat ook jij lekker en gezond kunt eten en de kuur kunt volhouden.lossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?

Jazeker! Voor vegetariërs hebben we in de dagschema’s van de Bikini Body Kuur vegetarische opties opgenomen.

3. Kan ik ook mee doen als ik geen oefeningen kan doen?

Sommige mensen vragen mij of ze wel mee kunnen doen aan de Bikini Body Kuur, omdat ze last hebben van bijvoorbeeld hun knie of rug. Geldt dat ook voor jou? Geef het dan van te voren bij mij aan, dan geef ik je vervangende oefeningen.

In principe kan iedereen de kuur volgen. Zelfs als je alleen het voedingsgedeelte volgt, zul je resultaat zien. Want het resultaat op de weegschaal en in je taille wordt voor 70% – 80% bepaald door je voeding.

4. Is dit ook voor mannen?

Jazeker, mannen kunnen ook mee doen, ook al doet de titel anders vermoeden :-). De eetschema’s en oefeningen zijn ook heel goed voor mannen. In de Bikini Body Kuur geef ik aan hoe groot de porties voor mannen en voor vrouwen ongeveer moeten zijn. Vaak zien mannen nog sneller resultaat van deze Kuur.

5. Kan mijn gezin ook mee eten?

Ja, natuurlijk! De Bikini Body Kuur is gebaseerd op puur, gezond eten. Je kunt voor je gezinsleden extra quinoa of rijst toevoegen aan de maaltijden. En voor de mannen de porties groter maken.

JA, IK DOE MEE

Bestel hier de Bikini Body Kuur

Bikini Body Kuur

Optie 1: Op je pc, telefoon en iPad

Prijs: € 97,-

Ontvang toegang tot de Bikini Body Kuur online met complete voedingsschema’s, recepten en de bonussen!

Begin direct met afvallen
Klaar voor de zomer of je vakantie of een feest
Pas weer lekker in je kleren

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

Bikini Body Kuur

Optie 2: Online + Printversie

Prijs: € 109
Inclusief verzending in Nederland en België

Ontvang toegang tot de Bikini Body Kuur online en ontvang daarnaast ook de eetschema’s en recepten als printversie in een metalen ringband in je brievenbus. Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.

Begin direct met afvallen
Klaar voor de zomer of je vakantie of een feest
Pas weer Lekker in je Kleren
Ontvang extra de printversie in je brievenbus
Gratis verzending binnen Nederland en België

Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

“Vandaag mijn doel al bereikt. En vooral deze week met smaak gegeten.”
~ Marianne

“Gister was t dan zover… mn eerste dagje strand in bikini (…) En ik voel me heel goed!! Ook merk ik dat ik van mn suikerverslaving los begin te komen. Ik ben heel trots op mezelf !! So Thanks!!”
~ Gwendolyn

“En klaar!! Ik ben echt super blij met het resultaat, ik sta er voor 100% achter om zo te blijven eten”
~ Conny

“DOE HET! HET IS DE MOEITE WAARD! Een heel dikke dank u wel en een proficiat met dit fantastische programma!”
~ Hilde

“Vooral de motivatietips elke dag geven me enorme energie,dit is wat ik echt nodig had!!”
~ Reintje

“Voel me superfit en weet zelf niet waar ik al de energie vandaan haal af en toe.”
~ Ria

“Het is gelukt! Ik heb de Bikini Body Kuur helemaal doorlopen (wel met een wat aangepaste workout). Ik voel me super! Alle zomerjurken passen weer. :-)”
~ Neeltje

“Gisteren was onze laatste dag van de bikini kuur en ons doel is bereikt. We vinden het een super kuur daar wij geen enkele keer echt honger hebben gehad. Iedereen veel succes verder!”
~ Jannig

“Ben zwaar onder de indruk van de effectiviteit van dit programma! Ik volg de menu’s praktisch op de letter op, zonder honger, elke dag sporten, en ben al bijna 4 kg kwijt! In 9 dagen! Ben helemaal blij”
~ Emmie


Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de Bikini Body Kuur niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.


Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link

Ja, stuur mij gratis de 7 Gouden Voedingstips voor Gezond Afvallen

Gezonde
close-link
Send this to a friend