Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Ingevanhaselen.nl

Art.1: Toepasselijkheid

1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offerten, facturen, leveringen en op alle met ons gesloten overeenkomsten, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Door het sluiten van een overeenkomst erkent afnemer van onze diensten/producten deze voorwaarden te kennen en te aanvaarden.
1.2 Wanneer in een aanvraag, opdracht of opdrachtbevestiging van een afnemer bepalingen of voorwaarden voorkomen die afwijken van of niet voorkomen in deze voorwaarden worden deze niet geaccepteerd, tenzij ze door Ingevanhaselen.nl schriftelijk zijn aanvaard.

Art.2: Offertes

2.1 Alle door Ingevanhaselen.nl uitgereikte offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.
2.2 Onze offertes zijn slechts geldig gedurende 15 dagen na datum van uitgifte. Na het verstrijken van deze geldigheidsduur behouden wij ons het recht om onze prijzen te wijzigen en/of de bestelling te weigeren.

Art.3: Prijzen & BTW

3.1 Alle aangegeven prijzen met betrekking tot diensten en producten zijn inclusief BTW.
3.2 Ingevanhaselen.nl behoudt zich het recht om prijzen te allen tijden te wijzigen. Zij biedt geen enkele garantie dat geleverde producten of diensten in de toekomst voor dezelfde prijs zullen worden geleverd/aangeboden, als dat zij in het verleden werden gedaan.

Art.4: Levering

4.1 Levertijden van producten zijn afhankelijk van onze voorraad. Online producten en producten op voorraad worden uiterlijk 4 werkdagen na de besteldatum verzonden. De levertijd van producten die moeten worden besteld bij onze leverancier kan oplopen tot 3 weken. Er worden geen restitutie van betalingen gegeven voor producten die niet binnen de aangegeven levertermijn kunnen worden geleverd.

4.2 Online programma’s blijven na aankoop minimaal 1 jaar toegankelijk voor de koper.

Artl.5: Aansprakelijkheid

5.1 Alle informatie van Ingevanhaselen.nl heeft uitsluitend ten doel te informeren. De informatie is niet bedoeld om medisch advies te vervangen. Raadpleeg altijd een arts voordat u uw dieet aanpast of begint met een trainingsprogramma. Alle afnemers van de diensten en/of producten van Ingevanhaselen.nl stemmen vrijwillig toe alle risico’s van de diensten voor eigen rekening te nemen. Ingevanhaselen.nl en haar werknemers en/of partners worden vrij verklaard van alle medische claims, processen, verlies of schade, verwonding of overlijden, met daarin verwerkt claims over nalatigheid die ontstaan uit de door ons aangeboden diensten en/of producten. Tevens kan Ingevanhaselen.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele mentale/psychologische klachten.

Artl.6: Garantieregeling en geschillenpolicy eenmalige incasso

6.1 Voor de online programma’s en e-boeken van Ingevanhaselen.nl geldt eenmalig een 30-dagen 100% geld-terug-garantie, met uitzondering van het Buikvet Burner Programma, het Buikvet Burner Pakket, het Bye Bye Buikvet Pakket en andere pakketcombinaties met het Buikvet Burner Programma.

Voor het Buikvet Burner Programma en alle pakket combinaties met het Buikvet Burner Programma geldt een 30-dagen geld-terug-garantie van het aankoopbedrag minus de administratie- en servicekosten. Deze administratie- en servicekosten bedragen 50 euro bij beëindiging binnen 7 dagen na aankoop, 80 euro bij beëindiging in de periode van 8 tot en met 14 dagen na aankoop, 110 euro bij beëindiging in de periode van 15 tot en met 21 dagen en 140 euro bij beëindiging in de periode van 22 tot en met 30 dagen. Voor Health Coaching sessies van het Buikvet Burner PLUS Programma is restitutie niet mogelijk, tenzij anders overeen gekomen.

Voor printversies van producten is alleen restitutie mogelijk als de printversie onbeschadigd retour is ontvangen. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

De geld-terug-garantie op online programma’s en e-boeken is éénmalig geldig. Wanneer je na een refund opnieuw een product van Inge van Haselen koopt geldt de geld-terug-garantie niet meer, tenzij vooraf anders overeen gekomen.

Voor Persoonlijke Trajecten, persoonlijke adviezen, Health Coaching, Personal Training, Sportvastenkuur en live-evenementen is restitutie niet mogelijk, tenzij anders overeen gekomen.

Wanneer je aanspraak wilt maken op de geld-terug-garantie stuur dan een email naar [email protected] met verzoek tot terugbetaling onder vermelding van het factuurnummer of de aankoopdatum.

6.2 Wanneer een incasso onterecht van je rekening is afgeschreven, stuur dan een email naar [email protected]. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord en als het geschil gegrond is boeken we het geïncasseerde bedrag direct terug naar je rekening.  Heb je hierover vragen neem dan contact met ons op via [email protected].

Ja, stuur mij nu
Voedingstips
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden
voor
Ja, stuur mij
🔒 Je kunt je op elk moment weer uitschrijven
gratis
de
Gezond Afvallen
7 Gouden Voedingstips
voor
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?
Bedankt!
Je hebt nu toegang tot de
Gezonde Lifestyle Voedingsspecial.
Klaar om te beginnen?