Top 3 vragen over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie

De Buikvet Burner Nieuwjaarsactie wordt supergoed ontvangen. Leuk! Daar krijg ik ook weer energie van. Misschien zit jij er ook aan te denken mee te doen, maar heb je nog vragen.

Daarom geef ik je hier de Top 3 vragen en antwoorden over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie:

Vraag 1. Kunnen mannen ook mee doen?

Ja, natuurlijk..! De hoeveelheden worden aangepast aan je situatie en we zien hele goede resultaten bij zowel mannen als vrouwen. Je activeert je vetverbranding op een gezonde manier, waardoor je afvalt en meer energie krijgt.

Dit jaar doen meer mannen mee dan ooit en we zien ook steeds vaker dat stellen samen mee doen. Want uiteindelijk willen de meeste mensen zich toch graag weer fit en gezond voelen…

Geldt dat ook voor jou en heb je ook zin om mee te doen? Profiteer dan nu van de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie:

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Je bepaalt zelf je startdatum en begint met afvallen en je leefstijl gezonder maken op het moment dat het jou het beste uit komt. Na vier weken voel je je gegarandeerd een ander mens, met veel meer energie en 3 tot 10 kilo lichter.

Vraag 2. Ik ben 47 heeft het voor mij nog zin om mee te doen?

Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen in allerlei leeftijden. Ja natuurlijk heeft het zin! Je bent nooit te oud of te jong om je leefstijl gezonder te maken en je buikvet weg te werken. We hebben deelnemers van 39 tot 84 jaar.

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Wist je dat buikvet een grote bron is van ontstekingen en chronische ziektes? Hoe eerder je begint met afvallen en je leefstijl gezonder te maken, hoe beter. Maar het is nooit te laat om die stap te zetten. Dat is niet aan leeftijd gebonden:

3. Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?

Ja! Je kunt op het intake-formulier aangeven dat je vegetariër bent. Je ontvangt dan voedingsschema’s met recepten zonder vlees en vis. Verder help ik je tijdens het programma, zodat je voldoende eiwitten en vitaminen binnen krijgt. Wil je wél af en toe vlees of vis eten? Dan kun je zelf de gerechten wisselen.

Ook hebben we nu een compleet veganistische versie, voor mensen die helemaal plantaardig willen eten. De keus is aan jou.

Meld je op tijd aan

Wil jij het nieuwe jaar ook je buikvet wegwerken en gezonder gaan leven? Doe dan mee met de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie en maak gebruik van 50% eindejaarskorting op het nieuwe Buikvet Burner Programma:

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Als je start met het Buikvet Burner Programma begin je direct met afvallen en je leefstijl gezonder maken. Je zult al snel meer energie voelen en na vier weken kun je 3 tot 10 kilo lichter zijn en weer lekker in je vel zitten. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Heb je zelf ook een vraag over het Buikvet Burner Programma en de Nieuwjaarsactie? Stuur me dan een email en je krijgt snel antwoord!

Geef hier je reactie

Informeer mij via email over reacties op dit bericht (optioneel, je kunt je altijd weer uitschrijven).

Meest Gelezen