De Buikvet Burner Nieuwjaarsactie wordt supergoed ontvangen. Leuk! Daar krijg ik ook weer energie van. Misschien zit jij er ook aan te denken mee te doen, maar heb je nog vragen.

Daarom geef ik je hier de Top 3 vragen en antwoorden over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie:

Vraag 1. Ik ga eerst nog op vakantie, kan ik zelf de startdatum bepalen?

Ja, je kunt zelf je startdatum bepalen en eerst op vakantie gaan. Veel deelnemers profiteren nu van de aanbieding en starten half januari. Ook kun je het programmma halverwege onderbreken als je tussendoor op vakantie gaat, en het daarna weer oppakken:

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Je bepaalt zelf je startdatum en begint met afvallen en je leefstijl gezonder maken op het moment dat het jou het beste uit komt. Na vier weken voel je je gegarandeerd een ander mens, met veel meer energie en 3 tot 10 kilo lichter.

Vraag 2. Ik ben 47 heeft het voor mij nog zin om mee te doen?

Deze vraag krijg ik regelmatig van mensen in allerlei leeftijden. Ja natuurlijk heeft het zin! Je bent nooit te oud of te jong om je leefstijl gezonder te maken en je buikvet weg te werken. We hebben deelnemers van 39 tot 84 jaar.

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Wist je dat buikvet een grote bron is van ontstekingen en chronische ziektes? Hoe eerder je begint met afvallen en je leefstijl gezonder te maken, hoe beter. Maar het is nooit te laat om die stap te zetten. Dat is niet aan leeftijd gebonden:

3. Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?

Ja! Je kunt op het intake-formulier aangeven dat je vegetariër bent. Je ontvangt dan voedingsschema’s met recepten zonder vlees en vis. Verder help ik je tijdens het programma, zodat je voldoende eiwitten en vitaminen binnen krijgt. Wil je wél af en toe vlees of vis eten? Dan kun je zelf de gerechten wisselen.

Ook hebben we nu een compleet veganistische versie, voor mensen die helemaal plantaardig willen eten. De keus is aan jou.

Meld je op tijd aan

Wil jij het nieuwe jaar ook je buikvet wegwerken en gezonder gaan leven? Doe dan mee met de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie en maak gebruik van 50% eindejaarskorting op het nieuwe Buikvet Burner Programma:

Klik hier voor meer informatie over de Buikvet Burner Nieuwjaarsactie….

Als je start met het Buikvet Burner Programma begin je direct met afvallen en je leefstijl gezonder maken. Je zult al snel meer energie voelen en na vier weken kun je 3 tot 10 kilo lichter zijn en weer lekker in je vel zitten. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS: Heb je zelf ook een vraag over het Buikvet Burner Programma en de Nieuwjaarsactie? Stuur me dan een email en je krijgt snel antwoord!

Ontgiften, afvallen en meer energie?
Wil je ontgiften, afvallen en meer energie? Doe dan de 10 Dagen Detox Kuur!
ONTGIFTEN EN MEER ENERGIE >>

"Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra's of iets van suiker. Dus helemaal top!!"
- Jacqueline

"Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten"
- Monique

"Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP"
- Katja

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.