(Bekijk hierboven de video. Wil je liever lezen? Hieronder vind je de transcript van de video)

Hoi, ik ben Inge van Haselen, Health Coach en Personal Trainer. In mijn vorige video gaf ik je twee simpele tips om de hele dag meer energie te krijgen en je vetverbranding te activeren. De reacties waren overweldigend en daar ben ik dankbaar voor.

Heb je deze video nog niet gezien? Kijk dan nu meteen even. Je vindt de link hier en ik wacht hier op je :-):

Voel je je vaak moe? Twee tips voor meer Energie

Hoe zou het zijn als je meer energie had en niet aan zou komen?

Hoe zou het zijn als je je energie kon verdubbelen? Als je je vetverbranding extra kon optimaliseren en meer kon genieten van je dagen? Het blijkt dat de wetenschap tot steeds meer inzichten komt die je hierbij kunnen helpen.

Het zijn allemaal kleine stapjes die je kunt nemen en die je totale energie, gezondheid en gewicht verbeteren. Het is ook goed voor je geheugen en heeft een anti-aging effect.

Een hele belangrijke stap naar meer energie is gezonder te gaan eten, zoals ik je leer met de Clean Eating Methode. Het is mijn overtuiging en ervaring met duizenden mensen dat je met het gezonder maken van je leefstijl heel veel gezondheidsproblemen kunt oplossen. Dat blijkt ook van toepassing als het gaat om je energie.

Vooral naarmate je ouder wordt kun je wel wat energie gebruiken. Dat geldt ook voor mij. Ik ben nu bijna 66, ik geef elke dag trainingen en coaching bij Splash Health Club in Amsterdam.

Daarnaast help ik duizenden mensen met mijn online programma’s. Dus hoe meer energie ik heb, hoe beter 🙂

Nieuwste inzichten: train je mitochondriën

In mijn eerst video vertelde ik je al over de mitochondriën, de energiefabriekjes in je cellen. Daarover is veel nieuw onderzoek verschenen, met veel praktische toepassingen.

Uiteraard hebben veel ontdekkingen te maken met wat je eet en drinkt. Daarover vertel ik je in mijn volgende video. Vandaag geef ik je eerst nog een andere praktische energie tip die je direct kunt toepassen.

Dat heeft ook weer te maken met een proces in je mitochondriën, dat heet  “hormese”. Het blijkt dat je je mitochondriën kunt trainen, vergelijkbaar met hoe je je spieren traint. Zodat ze groter worden en meer energie produceren. Hoe cool is dat!

Ontdek hoe je je energie verdubbelt…

Hoe train je je mitochondriën?

Je kunt heel veel doen om je mitochondriën te trainen. Niet alleen met “hoe en wanneer” je eet en drinkt. Maar ook nog op een aantal andere manieren. Bijvoorbeeld door ‘s ochtends koud te douchen…

Zelf doe ik dat nu al enkele maanden. Eerst 30 keer diep ademhalen en dan koud douchen. De kunst is om je te focussen en kalm te blijven. Dus niet gaan bibberen en ook niet naar lucht happen, maar gewoon blijven ademen.

Het effect is verbluffend! Ik voel me meteen fit, ik ben letterlijk sterker in de sportschool en ik heb de hele dag meer energie. Dit blijkt trouwens ook goed te zijn voor je vetverbranding, je geheugen en het heeft een anti-aging effect.

Bruisen van Energie? Klik hier

Ik zou zeggen: “Probeer het morgenochtend ook”.

In mijn volgende video vertel ik je hoe je het beste kunt eten en drinken voor meer energie en een betere vetverbranding. Nu mijn vraag aan jou: Durf jij het aan om koud te gaan douchen? Of doe je dat misschien al?

Laat het me hieronder weten. Ik ben benieuwd en ik zie je in de volgende video :-).

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Voedingscoach & Personal Trainer

PS 1: Neem jij ’s ochtends een koude douche? Of toch maar warm? Laat hieronder je reactie achter, dat is ook weer interessant voor anderen. Alvast bedankt!

PS 2: Houd je mailbox in de gaten. Over enkele dagen stuur ik je mijn volgende video met tips voor meer energie en minder coronakilo’s. Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Dan kun je je hier aanmelden.

Bereik een doorbraak in je gewicht

Ontdek hoe je Succesvol Afvalt met de Intermittent Fasting Kuur en bereik een doorbraak in je gewicht.

JA, IK WIL EEN DOORBRAAK IN MIJN GEWICHT >>

"Ik ben supertrots dat ik het gehaald heb en wil graag doorgaan."
Daniëlle

"We zijn nu 6 weken verder en ik ben stug door gegaan. Ik ben super blij je te kunnen vertellen dat ik nu 10 kilo en 6% vet kwijt ben!! Ook qua omvang ben ik enorm afgevallen. Daar ben ik heel trots en blij mee"
Janneke