bruisen van energie actie eindigt morgen
bruisen van energie actie eindigt morgen
Countdown timer is loading
LAST MINUTE ZOMERAANBIEDING

Wil je snel afvallen en meer genieten van de zomer? Profiteer dan nu van de Last Minute Zomeraanbieding met het “Bruisen van Energie” Plan. Je activeert in 7 dagen je vetverbranding en voelt je fit…

Bestel Nu

(Tijdelijk van €47 voor €37)

Meer Informatie

Let op: De Last Minute Zomeraanbieding voor afvallen en meer energie is tijdelijk geldig en eindigt zondag. Daarna geldt de standaardprijs en vervallen de bonussen.

Bruisen van Energie

Hoe zou het zijn als er een manier was om in 7 dagen je vetverbranding te activeren en je energie te verdubbelen? Dat zou je leven kunnen veranderen… omdat je dan meer geniet van de zomer en je fit voelt.

Wil jij nog wat afvallen voor de zomer en zoveel mogelijk energie hebben om te genieten? Lees dan nog even door, want dan heb ik iets voor je…

Last Minute… Help!

Ik ben Inge van Haselen, Health Coach en Personal Trainer. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen om af te vallen, fit te worden en hun gezondheid te verbeteren. Zowel online als bij Splash Health Club in Amsterdam.

De laatste weken krijg ik veel mails zoals die van Karin: “Help! Het is 5 voor 12 :-). Ik ga bijna op vakantie en wil nog wat afvallen. Maar niet op zo’n manier dat ik helemaal geen energie meer heb. Wat kan ik het beste doen?”

Heel veel mensen willen nu voor de vakantie nog snel afvallen en fitter worden. Daar kan ik je bij helpen.

Meer genieten van de zomer

Het goede nieuws is: daar kun je zelf heel veel aan doen. Als je een duidelijk, makkelijk kort schema hebt om je vetverbranding te activeren en tegelijkertijd je energie te verhogen, zul je meer genieten van je dagen.

Je kunt beter nadenken en bent ook leuker voor je omgeving omdat je alert en fit bent. Ben jij er klaar voor om je vetverbranding te activeren en je energie te verdubbelen?

Inge van Haselen (1954), Health Coach & Personal Trainer

Als Health Coach en Personal trainer kan ik zelf natuurlijk ook alle energie gebruiken die ik maar kan hebben. Zeker nu ik de 65 nader en nog lang niet achter de geraniums wil zitten. En ik kijk altijd meteen hoe ik ook anderen daarmee kan helpen.

Ik begon me erin te verdiepen hoe je afvalt en tegelijkertijd je energie verdubbelt. En inmiddels heb ik een heel dagelijks “ritueel” voor maximale energie. Dat zijn allemaal kleine stapjes, die jij ook kunt zetten.

In mijn praktijk help ik mensen om af te vallen en zich gezonder te voelen. Wat mij daarbij opviel is dat heel veel mensen zich ook moe voelen, heel moe…. soms zelfs totaal uitgeput.

Zoals Karin en Suzanne…

En dagelijks vragen mensen mij om tips om af te vallen en fit te zijn, voroal ook in de zomer. Zoals Karin waarover ik je net vertelde. En Suzanne. Zij schreef mij dat ze bijna op vakantie gaat en nog graag wat wil afvallen, maar dan zonder moe te worden.

Afvallen en weer Bruisen van Energie

Wat veel mensen zich niet realiseren is, dat je MEER ENERGIE krijgt, als je op de goede manier gaat afvallen. En als je snel resultaat wilt, dan heb ik hiervoor een heel goed programma: het “Bruisen van Energie” Plan.

Gericht op het activeren van je vetverbranding en het verdubbelen van je energie in 7 dagen. Met de nieuwste inzichten op het gebied van meer energie én een compleet stappenplan van dag tot dag om alles in de praktijk te brengen.

Inclusief meer dan 50 lekkere Clean Eating recepten en een fitnessvideo met oefeningen voor thuis.

…en ook snel klaar als je nu begint

Misschien voel jij je ook niet lekker in je zomerkleren, en wil je net als Karin en Suzanne nog wat afvallen. En waarschijnlijk wil je dan wel zoveel mogelijk energie over houden om er ook van te genieten. In dat geval is het “Bruisen van Energie” Plan ideaal voor jou, om je vetverbanding te activeren en je energie te verdubbelen.

"bruisen van energie plan" ook op Ipad

Hoe ga je afvallen en krijg je meer energie?

Om te beginnen… in het “Bruisen van Energie” Plan geef ik je de nieuwste inzichten op het gebied van afvallen en het verdubbelen van je energie. We kijken dan naar de ‘hele mens’ Dus het gaat dan niet alleen over wat je eet, en hoe je beweegt, maar ook over je bioritme, je slaapgewoontes, blauw licht, de momenten waarop je water drinkt, de momenten waarop je eet en je mitochondriën.

De wetenschap op dit gebied ontwikkelt zich razendsnel, het staat momenteel volop in de belangstelling. Dat komt vooral door het nieuwe onderzoek naar mitochondriën. Deze energiefabriekjes in je cellen leveren niet alleen energie, maar moeten ook je lichaam beschermen tegen indringers.

Het was nog het ontbrekende stukje informatie. Als je lichaam bezig is zich te verdedingen, kunnen je mitochondriën minder energie aanmaken. Zo kom je in een vicieuze cirkel en word je moe en ziek. Ook wel weer logisch.

Ja, ik doe mee!

Stap voor stap in 7 dagen

Als je je moe voelt en meer energie wilt, als je optimaal wilt genieten van de zomer, alles uit je leven wilt halen, als je een leuke moeder wilt zijn, een leuke partner, collega, vriend of vriendin, dan is het belangrijk om te zorgen dat je daar de energie voor hebt.

Daar kun je zelf heel veel aan doen met een eenvoudig stappenplan voor 7 dagen dat ik voor je heb samengesteld.

Want het gaat er eigenlijk niet om dat je iets wéet, maar dat je er ook iets mee dóet :-). Daarom zijn mijn programma’s altijd praktisch. En daarom krijg je in het “Bruisen van Energie” Plan een compleet Weekplan met alle stappen voor meer energie, inclusief een compleet eetschema met nieuwe lekkere, gezonde recepten.

Hoe meer van deze acties je op een dag doet, hoe meer energie je zult voelen. Het werkt heel motiverend.

Met 50 lekkere Clean Eating Recepten

En dat niet alleen. Ik heb speciaal voor het “Bruisen van Energie” Plan meer dan 50 nieuwe Clean Eating recepten ontwikkeld voor ontbijt, lunch en diner. Super lekker en makkelijk te maken. Die recepten krijg je bij het “Bruisen van Energie” Plan, zodat je ook na afloop zelf door kunt gaan met je energie te vergroten.

…en een fitnessvideo voor thuis

En dan is er nog meer. Ik ben het park in gegaan om een gloednieuwe fitnessvideo voor je op te nemen. Met oefeningen die je overal kunt doen en die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt. Als je er echt aan toe bent om je energie te verdubbelen en je vetverbranding te activeren is dit je kans.

Hoe werkt “Bruisen van Energie”?

Je gaat 7 dagen zoveel mogelijk doen om je vetverbranding te activeren en je energie te verdubbelen. Dit kun je doen naast je baan en zorgtaken, want al vanaf de eerste dag zul je je fitter voelen. Ik heb een zo precies mogelijk stappenplan gemaakt, zodat je er verder niet over na hoeft te denken. Dat scheelt ook weer energie.

1. Kant-en-klare eetschema’s op basis van Clean Eating

In “Bruisen van Energie” krijg je makkelijke, gezonde voedingsschema’s met allemaal nieuwe recepten. Het voedingsschema is speciaal gericht op het ondersteunen van je mitochondriën, zodat je snel meer energie krijgt en je vetverbranding optimaal activeert.

Deze manier van eten is ook nog eens goed voor je gezondheid. Iedereen kan de gerechten bereiden, je hoeft geen topkok te zijn en je kunt de ingrediënten in elke grote supermarkt kopen.

2. Fitnessvideo met oefeningen voor thuis (of buiten in het park :-))

Ik ben speciaal naar het park gegaan om een leuke fitnessvideo op te nemen die je overal kunt doen. Je hebt niets anders nodig dat je sportkleren en sportschoenen. Zoek een park met een bankje en ga aan de slag. Regent het? Dan kun je de oefeningen natuurlijk ook thuis doen.

Iedereen kan de oefeningen op elk niveau mee doen. Ik geef varianten voor beginners en gevorderden. Door meer te bewegen krijg je gek genoeg ook meer energie :-). Het is heel goed voor je mitochondrieen.

3. Vegetarisch?

Ben je vegetariër? Dan kun je ook mee doen met Bruisen van Energie. De meeste gerechten zijn al plantaardig, want dat is sowieso beter voor je energie. Af en toe neem ik zelf een klein stukje biologische kip of vette vis, voor de eiwitten, vitamine B12 en omega-3. Maar dat hoeft niet, in de recepten geef ik je vegetarische opties.

4. Vermoeidheid en uitputting verdwijnen

In het totaalplan ontvang je verder dagelijks nieuwe tips en instructies om je energie te verbeteren. Want als je meer energie wilt en als je je vetverbanding wilt activeren kun je heel veel meer doen. Regelmatig komen wetenschappers met nieuwe inzichten. Die vind je praktisch vertaald in “Bruisen van Energie”.

5. Na een week voel je je een ander mens

Als je 7 dagen alle stappen opvolgt zit je op de toppen van je energie. Je voelt je een ander mens en bruist van energie. Je geniet meer van je dag, bent productiever en ook gezelliger voor je omgeving. Je cellen functioneren weer veel beter, waardoor ook je vetverbrandig optimaal is.

Last Minute Zomeraanbieding

Omdat het nu zomer is heb ik besloten deze Last Minute Zomeraanbieding te doen. Om ook jou te helpen je vetverbranding te activeren en je energie te verdubbelen.

Zodat je lekker geniet van de zomer en van je vakantie. Als je nu begint ben je over 7 dagen al klaar :-). En nu betaal je tijdelijk geen €47 maar slechts €37.

Maar let op, de Last Minute Zomeraanbieding is maar een paar dagen geldig, dus wacht niet te lang.

Plus tijdelijk 3 Bonussen

Om jou extra te motiveren doe ik er nu tijdelijk 3 bonussen bij. Alleen tijdens de Last Minute Zomeraanbieding, dus wacht niet te lang.

Je ontvangt tijdelijk extra:

BONUS 1 – Drie Clean Eating Kookvideo’s

De eerste bonus bestaat uit 3 korte kookvideo’s (ter waarde van € 9,95), waarin ik je precies voordoe hoe je de maaltijden van dag 1 uit het “Bruisen van Energie” Plan bereidt. Het is allemaal makkelijk te maken en snel klaar. Zo staat niets meer in de weg om een vliegende start te maken met het verdubbelen van je energie.

BONUS 2 – Handleiding om snel voor meer dagen te koken

Als tweede bonus krijg je een complete instructie voor het zogeheten “Meal Prepping”.  Oftewel een handleiding om snel voor meer dagen te koken. Zodat je bijvoorbeeld op zaterdag of zondag in één keer al je maaltijden voor de komende drie dagen maakt en energie overhoudt voor andere dingen.

BONUS 3 – Energie Supplementen Gids

De derde bonus is een speciale bijlage over Energie Supplementen. Want vaak krijg ik vragen van mensen die door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om supplementen. Ik zet de beste keuzes voor meer energie voor je op een rijtje, zodat je makkelijk zelf een keus kunt maken wat op jou van toepassing is.

Ja, ik weet genoeg, ik doe mee

Begin vandaag nog

Met de Last Minute Zomeraanbieding kun je in 7 dagen je vetverbranding activeren en je energie verdubbelen. Volg gewoon de simpele stappen uit het “Bruisen van Energie” Plan en zie het resultaat. Je stapelt als het ware gewoontes die je meer energie geven en je vetverbranding activeren. Een bijkomend effect is dat je alerter bent en vrolijker bent en veel meer geniet van de zomer.

Alle stappen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. En super praktisch, want het gaat er niet om wat je wéét, maar wat je dóet. Daar kan het “Bruisen van Energie” Plan je bij helpen. Wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog.

Kies voor meer energie deze zomer

Kies voor een leven waarbij je lekker in je vel zit en energie uitstraalt. Waarbij je alert bent en vrolijk bent. Doe het voor jezelf en je dierbaren. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,
Inge

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

PS: Begin nu met het activeren van je vetverbranding en het verdubbelen van je energie, profiteer nu van de korting.

Bruisen van Energie
Bestel Nu

(Tijdelijk van €47 voor €37)

*) De Last Minute Zomeraanbieding voor afvallen en meer energie is tijdelijk geldig en eindigt zondag. Daarna geldt de standaardprijs en vervallen de bonussen.

Ervaringen van anderen:

“Blijkbaar straal ik nu echt zoveel gezondheid en energie uit dat ze het GEHEIM willen weten 🙂
– Esther

“Ik was verbaasd dat ik 3 kilo ben afgevallen maar het gaat ongemerkt. Verder wil ik je nog zeggen dat ik me heel goed voel en ik dat ik meer energie heb.”
-Annelies

“Ik ben ondertussen ettelijke kilo’s kwijt en vorige week kwam mijn algemeen directeur me proficiat wensen met mijn ongelooflijke uitstraling! oprecht dankjewel, ik heb alles aan jullie werk te danken. de tips, motivatie, aanpak en recepten zorgen ervoor dat ik me top voel! mijn vriend merkt ook énorm dat ik bruis van energie en dat ik de wereld aan kan. Dus eigenlijk gewoon een mailtje om jullie allemaal te bedanken! je hebt géén idee van hoezeer jullie mij geholpen hebben!”
– Ellen

Let op: de resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Op je pc, je telefoon en je ipad

Je ontvangt het “Bruisen van Energie” Plan op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Superhandig bij het boodschappen doen en voor de oefeningen…

Heb je liever het “Bruisen van Energie” Weekplan en de recepten ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie.

Bestel hier het “Bruisen van Energie” Plan

Online op je telefoon, iPad en pc

 • Normale prijs: € 47,-
  Speciale Prijs: € 37,-
  Profiteer van de Last Minute Zomeraanbieding en bestel hier het “Bruisen van Energie” Plan voor gezond afvallen en meer energie in 7 dagen.
  Begin direct met afvallen en fit worden, zodat je meer geniet van de zomer. Volg het plan op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.
  Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

Online + Printversie

Normale prijs: € 59,95
Speciale Prijs: € 49,95
Inclusief gratis verzending in Nederland en België.
Profiteer van de Last Minute Zomeraanbieding en bestel hier het “Bruisen van Energie” Plan onlie+printversie, voor gezond afvallen en meer energie in 7 dagen.
Je krijgt online toegang tot het complete plan en daarnaast ontvang je het weekplan en de recepten ook als printversie in een metalen ringband in je brievenbus.
Let op: De voorkant van de print is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:
Klik Hier en Bestel