(Bekijk de video)

Ontdek hoe je Afvalt, Ontgift en Je weer Fit voelt

Wil je afvallen, ontgiften en je weer FIT voelen? Doe dan de 10 Dagen Detox Kuur!

Bestel Nu
Meer informatie

Afvallen, Ontgiften en je weer FIT voelen

Mijn klant Ellen voelde zich veel te zwaar, waardoor haar kleren niet meer lekker zaten. Ze had een drukke baan en ’s avonds wilde ze niks anders meer dan met een wijntje op de bank zitten.

Ellen schreef me: “Hoe kan ik dit doorbreken? Ik voel me opgeblazen en ben steeds sneller moe. Wat kan ik het beste doen?”

Het verhaal van Ellen komt je misschien bekend voor. Hoe zou het zijn, als er korte, verantwoorde kuur was om te ontgiften. Zodat je weer gaat afvallen en je weer FIT voelt? Die Kuur heb ik voor je!

Ben je er klaar voor?

Ik ben Inge van Haselen (1954), Voedingscoach & Personal Trainer. Ik help al meer dan veertien jaar mensen zoals jij met afvallen, ontgiften, gezondheid verbeteren en meer energie krijgen.

Als je, zoals Ellen, steeds dikker wordt en je steeds vermoeider gaat voelen, kan het vaak helpen om je lichaam even een korte impuls, extra gezonde impuls te geven. Zodat je cellen zich kunnen herstellen en opladen. Zodat je je weer fit gaat voelen en afvalt.

Speciaal daarvoor heb ik de 10 Dagen Detox Kuur ontwikkeld. Ben je er klaar voor?

Waarom af en toe detoxen goed is voor jou

Waarom zou je eigenlijk detoxen? Wat is het en werkt het wel? Ik krijg hier vaak vragen over, want detoxen is een ruim begrip.

De één denkt aan sapjes drinken, de ander aan geen alcohol drinken, of geen koffie, of geen suiker eten. Maar detoxen is meer dan dat…

 • Word je steeds dikker?

 • Of kun je niet meer verder afvallen?

 • Voel je je moe?

 • Heb je last van sombere buien?

 • … of “mist” in je hoofd?

Dan het goed kunnen dat je lichaam teveel toxische stoffen opslaat. Daardoor werkt je vetverbranding niet meer goed. Je lichaam slaat meer vet op en afvallen gaat moeilijker dan nodig. Ook voel je je dan steeds meer vermoeid omdat ook je energie-huishouding verstoord raakt.

Wil je deze symptomen op een natuurlijke manier behandelen? Dan kan een gezonde detox heel goed voor je zijn. Zodat je lichaam en geest weer in balans komen en je kunt genieten van je leven.

 • Begin direct met afvallen

 • Geef je lichaam een nieuwe impuls

 • Voel weer energie!

 • Je humeur verbetert

 • Je kunt weer helder denken

JA, IK WIL DETOXEN

“Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
– Monique

Hoe detox je op de goede manier?

Als je op de verkeerde manier gaat detoxen verstoor je je stofwisseling en beschadig je mogelijk je gezondheid! Dat risico loop je bijvoorbeeld bij een sapvastenkuur of een kuurtje van de drogist. Op termijn word je hier ook steeds dikker van en ga je je minder fit voelen.

Hoe pak je het dan goed aan? Die vraag krijg ik vaak en daarom heb ik de 10 Dagen Detox Kuur ontwikkeld. Op basis van heel puur eten en drinken, goed voor je lichaam zorgen en ook je omgeving “detoxen”.

Zodat je in balans komt en je jezelf op een natuurlijke manier reinigt en energie geeft. Dus niet hongeren of rare drankjes drinken, maar lekker gezond en puur leven.

JA, DOE MEE!

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten ( 3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

De 10 Dagen Detox Kuur is ontwikkeld door Voedingscoach & Personal Trainer Inge van Haselen op basis van jarenlange ervaring

Hoe werkt de 10 Dagen Detox Kuur?

Met de 10 Dagen Detox Kuur geef je je lichaam een impuls om te ontgiften, zodat je afvalt en je fit voelt. Dit vind je in de 10 Dagen Detox Kuur:

Begin direct met afvallen

Je gaat even helemaal terug naar de basis. Simpel, gezond en zonder verslavende of giftige stoffen. Zodat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen, je weer energie voelt, je weer helder kunt nadenken en je vetverbranding weer actief is.

Compleet voedingsschema

Lekkere detoxrecepten, duidelijke uitleg, makkelijk te maken, je krijgt alle voedingsstoffen binnen.

Lekkere smoothies, heerlijke soepen, salades en voedzame maaltijden. Met echte, verse, gezonde ingrediënten. Zodat je lichaam weer tot bloei komt, je weer helder kunt denken en je verslavingen verdwijnen.

Reinig ook je lymfesysteem

Speciaal voor deze 10 Daagse Detox Kuur heb ik een goede workout-video met oefeningen voor thuis opgenomen. Zodat je je bloedsomloop en lymfesysteem stimuleert en je lekker fit gaat voelen. Iedereen kan de oefeningen op haar of zijn eigen niveau mee doen.

Detox ook je geest

Tijdens de 10 Dagen Detox Kuur besteed je ook aandacht aan het “reinigen” van je geest, onder meer met ademhalingstechnieken.

Voel je weer FIT

De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde impuls voor je lichaam. Je cellen krijgen de gelegenheid zich te herstellen. Je voelt je als herboren. Dit is ook heel goed voor je gezondheid!

10 Dagen Lekker Gezond en Puur

Leef 10 dagen lekker gezond en puur, iedereen kan dit volhouden. Je zult merken dat je gaat afvallen en dat je weer energie krijgt.

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

Veelgestelde vragen over de 10 Dagen Detox Actie

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! De 10 Dagen Detox Kuur heeft ook schema’s voor vegetariërs, zodat je verantwoord afvalt en ontgift en toch alle voedingsstoffen binnen krijgt. Ook voldoende eiwitten voor je spieren.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is. En ook zonder de oefeningen ga je een mooi resultaat zien.

4. “Kan ik wel werken tijdens de Kuur? Ik heb een zware baan.”

Ja, natuurlijk! De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde kuur, gericht op het verhógen van je energie. Je hoeft niet te hongeren en krijgt alle voedingsstoffen binnen. Je zult merken dat je je juist snel fitter gaat voelen.

Veelgestelde vragen over de 10 Dagen Detox Kuur

1. “Ik kan niet alles eten, kan ik dan toch mee doen?”

Sommige mensen mogen bepaalde ingrediënten niet eten, anderen lusten bepaalde dingen niet. Mijn ervaring is dat hier altijd een oplossing voor is. Stuur me dan even een email, dan geef ik aan welke vervangende producten je kunt nemen.

2. “Ik ben vegetariër, kan ik dan ook mee doen?”

Jazeker! De 10 Dagen Detox Kuur heeft ook schema’s voor vegetariërs, zodat je verantwoord afvalt en ontgift en toch alle voedingsstoffen binnen krijgt. Ook voldoende eiwitten voor je spieren.

3. “Ik heb last van mijn knie, kan ik dan toch mee doen?”

Ja, je kunt op je eigen niveau mee doen met de fitnessoefeningen voor thuis en bepaalde oefeningen overslaan. Ik doe op de video’s alle oefeningen voor. Ook kun je mij mailen, dan kijk ik of er misschien een vervangende oefening voor jou is. En ook zonder de oefeningen ga je een mooi resultaat zien.

4. “Kan ik wel werken tijdens de Kuur? Ik heb een zware baan.”

Ja, natuurlijk! De 10 Dagen Detox Kuur is een gezonde kuur, gericht op het verhógen van je energie. Je hoeft niet te hongeren en krijgt alle voedingsstoffen binnen. Je zult merken dat je je juist snel fitter gaat voelen.

ONTGIFTEN, AFVALLEN EN MEER ENERGIE

Bestel hier de 10 Dagen Detox Kuur

eBook op je pc, telefoon en iPad

 • Prijs: € 37,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren. Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis. Gebruik de 10 Dagen Detox Kuur op je telefoon, iPad, computer en print schema’s en recepten zelf uit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

eBook + Printversie

 • Prijs: € 53,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook én als print in een metalen ringband in je brievenbus. Met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren. Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis. Let op: de voorkant van de printversie is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel
  (Na je bestelling kun je je adres invullen voor de printversie)

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

“Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
– Monique

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten (3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

“Veel nieuwe ideeën en echt lekker eten. Dit kan ik wel volhouden! Ik voel me super ben ook echt blij! Heerlijk!”
– Jelske

“Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP”
– Katja

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de 10 Dagen Detox niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.