Logo Inge van Haselen - 10 Dagen Detox

Afvallen, ontgiften en meer energie met de 10 Dagen Detox Kuur

Wil je afvallen, ontgiften en weer energie voelen? Doe dan nu de 10 Dagen Detox Kuur en profiteer van de actie…

Bestel Nu
Meer Informatie

Afvallen, ontgiften en weer energie voelen

Mijn klant Ellen voelde zich veel te zwaar, waardoor haar kleren niet meer lekker zaten. Ze had een drukke baan en ’s avonds wilde ze niks anders meer dan met een wijntje op de bank de dag doorspreken. Ellen schreef me: “Hoe kan ik dit doorbreken? Ik voel me opgeblazen en ben steeds sneller moe. Wat kan ik het beste doen?”

Het verhaal van Ellen komt je misschien bekend voor. Wat kun je het beste doen als je niet meer afvalt, maar aankomt. Als je je moe voelt en geen energie meer hebt? In zo’n situatie kan een korte natuurlijke “detox” helpen om je vetverbranding te activeren én vooral ook veel energie te krijgen. Lees dan nog even door.

Waarom af en toe detoxen goed is voor iedereen

Waarom zou je eigenlijk detoxen? Wat is het en werkt het wel? Ik krijg hier vaak vragen over, want detoxen is een ruim begrip.

De één denkt aan sapjes drinken, de ander aan geen alcohol drinken, of geen koffie, of geen suiker eten. Maar detoxen is meer dan dat.

Daarom leg ik je uit wat ik onder detoxen versta en waarom ik denk dat het belangrijk voor je kan zijn. Op elke leeftijd en in elke situatie.

Heb je last van:

 • Gewichtstoename?
 • Niet meer verder afvallen?
 • Moeheid?
 • Sombere buien?
 • Mist in je hoofd?

Lees dan nog even door. Want het zou goed kunnen dat je lichaam teveel toxische stoffen opslaat. Daardoor werkt je vetverbranding niet meer goed. Je lichaam slaat meer vet op en afvallen gaat moeilijker dan nodig. Ook voel je je dan steeds meer vermoeid omdat ook je energie-huishouding verstoord raakt.

Wil je deze symptomen op een natuurlijke manier behandelen? Dan kan een gezonde detox heel goed voor je zijn. Zodat je lichaam en geest weer in balans komen en je kunt genieten van je leven.

Pak het dan wel goed aan. Want met bijvoorbeeld alleen sapjes loop je het risico dat je je spieren opeet en voedingsstoffen tekort komt. Dat is niet de bedoeling van een detox. Je kunt het beter goed aanpakken.

Hoe detox je op de goede manier?

Hoe pak je het dan goed aan? Die vraag krijg ik vaak en ik geef je hier mijn antwoord. Een goede manier van detoxen bestaat uit een combinatie van heel puur eten en drinken, goed voor je lichaam zorgen en ook je omgeving “detoxen”.

Zodat je in balans komt en je jezelf op een natuurlijke manier reinigt en energie geeft. Dus niet hongeren of rare drankjes drinken, maar lekker gezond en puur leven.

De 10 Dagen Detox Kuur

En om jou daarbij te helpen heb ik de 10 Dagen Detox Kuur ontwikkeld. Met complete dagschema’s, lekkere recepten, ademhalingstechnieken, detoxtips voor je keuken, oefeningen en nog veel meer.

Je gaat even helemaal terug naar de basis. Simpel, gezond en zonder verslavende of giftige stoffen. Zodat je lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen, je weer energie voelt, je weer helder kunt nadenken en je vetverbranding weer actief is.

Geen koffie, geen alcohol, geen suikers en granen. Maar wel lekkere smoothies, heerlijke soepen, salades en voedzame maaltijden. Met echte, verse, gezonde ingrediënten. Zodat je lichaam weer tot bloei komt, je weer helder kunt denken en je verslavingen verdwijnen.

Detox je lichaam, je geest en je omgeving

En dat niet alleen. Want speciaal voor deze 10 Daagse Detox Kuur heb ik een goede workout-video met oefeningen voor thuis opgenomen. Zodat je je bloedsomloop en lymfesysteem stimuleert en je lekker fit gaat voelen. Iedereen kan de oefeningen op haar of zijn eigen niveau mee doen.

Je hoeft alleen maar de schema’s te volgen. De regels zijn duidelijk, de recepten zijn makkelijk en snel te maken en iedereen kan het volhouden.

Een nieuwe impuls voor je lichaam

Met deze 10 Dagen Detox Kuur geef je je lichaam een nieuwe impuls en voel je je als herboren. Je activeert je vetverbranding, voert gifstoffen af en bruist weer van energie. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,

Inge van Haselen, Voedingscoach en Personal Trainer

Inge van Haselen
Health Coach & Personal Trainer

10 Dagen Detox Kuur

Ontgiften, afvallen en meer energie!

10 Dagen Detox Kuur
Bestel Nu

Wat anderen zeggen over de 10 Dagen Detox Kuur:

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

“Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
– Monique

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten ( 3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

“Veel nieuwe ideeën en echt lekker eten. Dit kan ik wel volhouden! Ik voel me super ben ook echt blij! Heerlijk!”
– Jelske

“Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP”
– Katja

Let op: de resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Op je pc, je telefoon en je ipad

10 Dagen Detox op iphone en als printversie1

Je ontvangt de 10 Dagen Detox op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Handig bij het boodschappen doen en bij de oefeningen.

Heb je liever het boek ook op papier? Bestel dan als extra optie de printversie.

ONTGIFTEN, AFVALLEN EN MEER ENERGIE

Bestel hier de 10 Dagen Detox Kuur

eBook op je pc, telefoon en iPad

 • Prijs: € 37,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren. Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis. Gebruik de 10 Dagen Detox Kuur op je telefoon, iPad, computer en print schema’s en recepten zelf uit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

eBook + Printversie

 • Prijs: € 47,-
  Ontvang de 10 Dagen Detox Kuur als ebook én als print in een metalen ringband in je brievenbus. Met complete schema’s om je lichaam te ontgiften en je vetverbranding te activeren. Inclusief een online fitnessvideo met oefeningen voor thuis. Let op: de voorkant van de printversie is in kleur, de inhoud in zwart-wit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

“Ik voel me fit en heb veel energie en geen behoefte aan extra’s of iets van suiker. Dus helemaal top!!”
– Jacqueline

“Resultaat 2,5 kg minder, platte buik weer terug, minder vocht vasthouden. Het was goed vol te houden en ga nu lekker door met natuurlijk eten”
– Monique

“Ik heb de detoxkuur met succes afgesloten ( 3,5 kg kwijt en vooral fitter en mij beter voelen). Ik ben positief verrast hoe eenvoudig ik eten om kon zetten.”
– Irene

“Veel nieuwe ideeën en echt lekker eten. Dit kan ik wel volhouden! Ik voel me super ben ook echt blij! Heerlijk!”
– Jelske

“Dag 7 van 10 dagen detox, ik voel mij TOP”
– Katja

De resultaten variëren per persoon en hangen van je inzet en situatie af.

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de 10 Dagen Detox niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.