Ontdek Hoe Je Gezond Eet Met Deze Clean Eating Recepten!

Bestel Het Gezonde Lifestyle Recepten eBook

Weet jij soms ook niet wat je nu het beste kunt eten? Wat een gezond ontbijt is en welke snacks goed zijn als je slank en fit wilt worden? En welke niet…?

Ontdek nu hoe je gezond eet met mijn Gezonde Lifestyle Recepten…

Begin vandaag nog met gezonder eten en ontdek hoe lekker je je kunt voelen!

De Meeste Mensen Eten Verkeerd…

De kans is groot dat je verkeerd eet en daardoor buikvet krijgt en je niet fit voelt… Waarschijnlijk weet je in grote lijnen wel wat gezond is en wat niet. Toch is de kans groot dat je verkeerd eet zonder dat je het weet. Het enige wat je merkt is dat je minder slank bent dan je zou willen en minder fit. Je verliest kostbare energie en haalt niet het maximale uit je leven.

Recepten Voor Gezonde Ontbijten, Lunches, Snacks En Diners

Het Gezonde Lifestyle Receptenboek bevat mijn beste verzameling recepten om jou te helpen gezond te eten en je voeding te plannen. Het is een superhandig hulpmiddel om van te voren de dag te plannen en te zorgen dat je op het juiste moment de juiste voeding bij je hebt.

Ook blijkt het koken en boodschappen doen ineens weer leuk te zijn. De recepten zijn makkelijk te maken en snel klaar.

Ontdek Nu Zelf De Kracht Van Clean Eating…

Gezond Eten Met Het Gezonde Lifestyle Receptenboek van Inge van HaselenMet het Gezonde Lifestyle Receptenboek kun je elke dag genieten van goede, lekkere gerechten en jezelf optimaal fit voelen. Je leert varieren en je ontdekt hoe je zoveel mogelijk de principes van Clean Eating hanteert en jezelf steeds gezonder en slanker kunt maken.

Wat is Clean Eating? Dat is voeding die bestaat uit zoveel mogelijk natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. In plaats van de voorbewerkte producten uit de fabriek. Clean eating is puur en heeft de maximale voedingswaarde. Je hoeft met deze methode niet te hongeren en je kunt van je suikerverslaving af komen.

Wat valt niet onder Clean Eating? Denk bijvoorbeeld aan een kant-en-klare pastaschotel uit het koelvak van de supermarkt. Deze maaltijd -als je het al zo kunt noemen- bevat onnodig veel vet, zout en andere smaakversterkers en chemische toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten en te zorgen dat het eten er goed uitziet…

Voor je lichaam is zo’n kant-en-klaar maaltijd een slechte deal! Je krijgt in verhouding veel te veel calorieën en schadelijke voedigsstoffen zoals zout en chemicaliën binnen. En juist veel te weinig gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen die je lichaam helpen fit en slank te zijn.

Nog andere voorbeelden? Ja! Wat te denken van de zogenaamd gezonde repen die je in elke supermarkt, bij elk tankstation, in elke stationshal en op elke straathoek kunt kopen?

Als je erover nadenkt is het echt stom deze repen als tussendoortje te eten. Ze bevatten voornamelijk vet en suiker en nauwelijks voedingswaarde. Sommige mensen denken dat je er snel energie van krijgt, maar dat is echt onzin. Je bloedsuikerspiegel schiet korte tijd omhoog en daalt dan weer scherp, waarna je weer zin krijgt in iets zoets en juist minder energie hebt. In mijn Gezonde Lifestyle eBook leg ik uit hoe snelle suikers je lichaam uitputten en ziek maken.

Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Want ook Cruesli, Activia en Optimel zijn ongezonde producten. Je kunt veel beter gezond, clean gaan eten!

Hoe Kan Ik Beginnen met Gezonder te Eten?

Ik zal het niet mooier maken dan het is… Je gedrag veranderen is een van de moeilijkste dingen die er is. Het is makkelijk om 1 dag gezond te eten, alhoewel je daar best moeite voor moet doen. Het is al iets moeilijker om een hele week gezond te eten, maar ook dat is te doen. Het wordt pas echt een uitdaging als je je voorneemt de rest van je leven gezond te eten… Ik zie je schrikken! Maar het is te doen…

Stap 1: Het begint met je Mindset

Hoe pak je het aan om gezonder te gaan eten en je voeding te plannen? Het begint met je mindset. Pak nog eens ons workbook erbij als je daar meer over wilt weten. Waarom wil je gezonder eten? Ga er even een uurtje voor zitten, zet een kookwekker op 5 minuten en schrijf alles op wat in je opkomt.

Doe de 5 minuten Mindset-oefening:

 • Stel je voor hoe je er over drie maanden uit ziet als je zo doorgaat met eten zoals je nu doet…
 • Schrijf op hoe je je dan voelt…
 • Schrijf op wat je nu kunt doen om je over 3 maanden slank, fit en gezond te voelen.

We weten natuurlijk niet waar je staat, maar als je bent zoals de meesten van ons dan wil je na deze gedachte-oefening graag gezonder eten en beter voor je lichaam zorgen… je hebt maar 1 lichaam en over tien jaar is het misschien te laat. Begin nu, het is makkelijker dan je denkt!

Stap 2: Neem Nu Actie – de grote koelkastschoonmaak

Als je iets wilt veranderen in je leven is het cruciaal dat je meteen actie neemt en het niet alleen bij goede voornemens laat. In dit geval zou je kunnen beginnen met het schonen van je koelkast. Kijk er eens in en gooi alles weg waarvan je weet dat het niet gezond is, zoals bijvoorbeeld mayonaise, chocoladevla en die kant-en-klaar maaltijd. Doe het nu…

Stap 3: Ontwikkel je kennis – hoe eet ik gezond?

Als je het belangrijke voorwerk hebt gedaan weet je waarom je gezonder wilt eten. Je hebt jezelf aangetoond dat je serieus bent door meteen de koelkastschoonmaak te doen (en niks achter houden he ;-)). Nu is het belangrijk kennis te ontwikkelen over gezond eten, zodat je echt je levensstijl kunt gaan aanpassen. Hier kan het Gezonde Lifestyle Receptenboek je bij helpen.

Wat vind je allemaal in het Gezonde Lifestyle Recepten eboek:

Gezonde Lifestyle Recepten - Ga Nu Gezond Eten

 • Voedingstips van Personal Trainer en Voedingscoach Inge van Haselen
  * Wat kan ik het beste eten?
  * Wanneer kan ik het beste eten?
  * Hoe organiseer ik mijn voeding?
 • Tarwe-vrije Clean Eating Recepten, gezond en makkelijk te bereiden

  * 15 Ontbijten
  * 15 Lunches
  * 15 Snacks
  * 15 Avondmaaltijden
  * Plus Nu Tijdelijk 15 Extra Bonusrecepten!

 • Handige overzichten

  * Gezonde Lifestyle Boodschappenlijst
  * Overzicht van Superfoods

Het hele Receptenboek is gebaseerd op Clean Eating, zodat je zeker weet dat je goed en gezond bezig bent.

Stap 4: Ga Gezond Eten

Begin met de tips en adviezen uit het Gezonde Lifestyle Receptenboek op te volgen. Een mens kan ongeveer 1 grote verandering per maand realiseren, dus begin rustig aan en kijk hoeveel verandering je kunt opbrengen. Neem gewoon de tijd om je totale voedingspatroon gezond te maken in een paar stappen.

Begin ook met het kiezen en bereiden van gerechten uit het Receptenboek. Probeer gewoon eens een hele dag gezond te eten met de clean eating recepten uit het boek:

Bestel vandaag nog het Gezonde Lifestyle Receptenboek en begin meteen met gezonder eten. De recepten voor ontbijten, lunches, snacks en avondmaaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden. Gebaseerd op clean eating en tarwe-vrij. En het mooiste is… als je de clean eating methode aanwent kun je slanker en fitter worden zonder honger!

“Totaal Anders Dan Andere Receptenboeken”

Het Gezonde Lifestyle Receptenboek is totaal anders dan alle andere diëten en receptenboeken. Het is volledig gebaseerd op clean eating en het gebruik van pure, verantwoorde ingredienten! Je ontvangt het ebook op je pc, iphone of ipad en kunt de recepten printen, dat werkt superhandig! Als je eenmaal het Receptenboek hebt gekocht ontvang je gratis de updates.

Om jou dit zelf te laten ervaren geven ik je een VOLLEDIGE 30-dagen 100% risicoloze geld terug garantie. Zonder verdere vragen. Je zult jezelf dankbaar zijn voor deze stap. Altijd lekkere, gezonde recepten bij de hand voor je ontbijt, lunch, snacks en avondmaaltijden. De recepten zijn makkelijk te maken en ze helpen je slank en fit te worden en te blijven!

Je loopt trouwens geen enkel risico. Als jij mijn adviezen opvolgt en geen resultaat ziet kun je zonder meer gebruik maken van de 100%- geld terug garantie. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.

Ik hoop dat je nu echt werk maakt van je gezondheid en je slanke lijn. Doe het nu en kies voor een slanke en fitte levensstijl voor jezelf en je dierbaren. Je bent het waard!

Heel veel succes!

Geld-Terug-Garantie-100-procent PS: Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als het receptenboek niet is wat je zoekt kun je binnen 30 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.